Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתקנים הרגילים שנמכרים בחנויות אופניים עובדים על הרכב הזה? מספיקים לשני זוגות אופניים 26" ועוד זוג 16" ? מה עושים עם הגלגלים שמסתירים את התאורה? בפועל, מסיעי אופניים חוטפים על זה דוחות, או שאין אכיפה על העניין? מספר מקרטון שיוצמד לאופניים מספיק טוב לשוטרים? ואולי בכלל אפשר להעמיס על הגג? יש גגונים ייעודיים לברלינגו? כי מרזב אין שם.

תודה.

פורסם

נשמע לי קצת אופטימי מדי. אתה טוען ששלושה זוגות אופניים נכנסים בבאגאז' של הברלינגו לאחר פירוק גלגל קדמי? בארגז של ההיילקס שלי בקושי רב הצלחתי להכניס זוג אופניים אחד לאחר פירוק שני גלגלים.

בכל מקרה, עזבו. זו לא הכוונה. אני מדבר על העמסה חיצונית, ועדיף ללא פירוקים.

פורסם

קבל :

http://www.pedalim.com/sg_product~939030~15~57.htm

לא נראה לי שיש אכיפה בנושא הזה , כל סוף שבוע אלפי מכוניות נוסעות ככה.

והיית צריך לראות מה היה לפני שבוע בהקפת הכנרת.

שים מספר קרטון , או שתעשה עוד לוחית וסע לשלום.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יש אכיפה וכמו הרבה דברים אחרים זה תלוי במצב הרוח של השוטר. יש גם גגונים לברלינגו אבל בגלל גובה הגג יהיה מאוד לא נוח לשים אופניים על הגג.

3 זוגות על המנשא האחורי זה אפשרי אבל לא מאוד מומלץ. כל הקונסטרוקציה הזאת לא מאוד יציבה. אם אתה מסיע אופניים בדרך קבע הפתרון הכי טוב ויקר זה מנשא שמתחבר לוו גרירה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המיתקן לאופניים שמתחבר חיצונית ידוע בכינויו "דוחומט"..

תופעת האופניים נפוצה בישראל, ולמישהו שחשב "או, הנה עוד דרך ניפלאה לחלוב כסף מאזרחים" נימצא פיתרון.

ביום שישי ושבת עומדות ניידות במקומות שרוכבים מגיעים אליהם ומחלקות "פרסים". אני משער שאתה לא רוצה "פרס" כזה... :lol:

כשאני רציתי להעביר את האופניים שלי הייתי מפרק את הגלגלים ומכניס אותם לתא המטען, מדובר בשני זוגות אמנם, אבל הן היו ניכנסות לפוקוס 5 דלתות ללא כל בעיה (ובתא המטען שוכנת עגלה דרך קבע).

5 דק' עבודה לפרוק, ועוד 5 דק' להרכבה חוסכות כמה מאות שקלים + מצב רוח דפוק לאורך כל היום...

אם אין לך מקום על בתא המטען לגלגלים אתה יכול להעמיס אותם על המתקן החיצוני ובכך למנוע את הדו"ח (הדו"ח שמחלקים הוא בגלל הסתרת האורות).

דיווש מהנה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

על רוב המתקנים קשה להעמיס זוג קטן. אני בדרך כלל מעמיס את הזוגות הגבוהים מאחור ואת ה''16 בתוך הבגאז'.

בהתקנה גבוהה של המנשא בדרך כלל המספר אינו מוסתר ובאופן הזה אני מעמיס אפילו זוג טנדם (במאונך)!

הכל מקרה המתקן מתוצרת הארץ בצבע צהוב שחור הוא איכותי ביותר גם בהשוואה למתקנים מיובאים יקרים מאד.

בעבר היה לי רכב יותר נמוך והמנשא הסתיר את המספר ולכן הזמנתי מספר מתכת נוסף.

מצורפת תמונה של המנשא המותקן גבוה כאשר נקודות המשען העליונות מעל גובה החלון האחורי, אני מאמין שגם בברלינגו זה אפשרי.

המנשא שבתמונה הוא לא המנשא שדיברתי עליו אלא מנשא יקר של THULE שלא הצליח לעמוד בכבוד בעומס של זוג שלישי.

attachment.php?attachmentid=50983&d=1137655939

פורסם

שאני אבין, ניסית להכניס זוג אופניים בברלינגו ולא הצלחת? או שלא ניסית?

אגב, לפרק גלגל קדמי זה סיפור של דקה וחצי במידה ויש שם נועל פתיחה מהירה או 2 דקות במידה וצריך 2 מפתחות ברגים.

לדעתי אין בעיה להכניס 2 זוגות אופניים באחורה, בקשר לשלישי, תנסה, מקסימום תתקין מנשא אופניים, רק תדאג שלא יוסתרו האורות והלוחית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא. לא ניסיתי. יש לי שם כרגע עגלת מכונאים ענקית שתופסת את רוב הבאגאז'. היא אמנם תרד מהאוטו בימים הקרובים, אבל עדיין אני אעדיף את הבאגאז' ריק בשביל ציוד שמשפחה בת 4 נפשות צריכה לטיול של כמה ימים. האופניים צריכים להיות בחוץ.

פורסם

מסתבר שיש גגון לברלינגו...

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory_info.php?CarID=45493

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני זוכר שהכנסנו 3 זוגות אופניים 26 לברלינגו [או שזה היה קנגו].

פרקנו את הגלגלים הקדמיים של שלושתם, הסרנו את המדף ואם אני זוכר נכון קיפלנו זוג מושבים או מושב יחיד. עבד יופי מת"א לי"ם.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

שלום.

מזכיר את הבדיחה

כמה פילים יכולים להכנס בפולקסוואגן?

שתיים מקדימה ושתיים מאחורה.

ומי נוהג?

זה שיש לו רשיון :shock:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...