Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפצוף מוזר מהמחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אתמול הופיע צפצוף מעיק מאיזה רמקול פצפון שאם אני לא טועה ממוקם על הלוח אם. לפי מה ששמתי לב גם המאוורר של המעבד לא עובד משום מה. הם יש קשר בין השנייים? והאם אפשר להמשיך להשתמש במחשב עדיין עד להחלפה שלו, או שזה מסוכן.

תודה

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אם המאורר של המעבד לא עובד אל תפעיל את המחשב ! אתה עלול לשרוף את המעבד.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם המאוורר נישרף ויש צפצוף אז תבדוק את הטמפרטורה של הלוח אז.לרוב כשזה קורה אז הלוח אם מתחמם מאוד ומצפצף על מנת להתריע על כך.

לפני מספר חודשים גם אני קיבלתי צפצופים מוזרים,בדקתי אתה הטמפרטורה של הלוח אם והיא עמדה על 80 מעלות(אם אני לא טועה).

פורסם

המחשב מתחיל לצפצף באותו רגע שאני מדליק אותו, גם שהוא קר... אולי הוא מודיע על כך שהמאוורר לא עובד? למאוורר יש זמן הפעלה או שהוא מופעל תמיד?

מדובר בצפצוף רציף ומעצבן.

תודה

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

יש משהו על המסך?

זה צפצוף איטי?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אויי המפלג בחייך

מאז שחזרת מהצד ההפוך של כדור הארץ, יש לך כל מיני רעשים בראש מילא אנחנו, אבל להטריד את כל הפורום?

ישנם לוחות אם המתריאים על עליית חום המעבד על ידי צפצוף, אם המחשב שלך יושב בתוך איזו נישה תוציא אותו החוצה , אולי זה יפתור את הבעיה, יחד עם זאת ציינת שהמאוורר לא עובד אז הנה לך קריאת מצוקה

אירית

פורסם

לפעמים צפצוף רציף בא לדווח על לחיצה רצופה על מקש כלשהו במקלדת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אהלן

אתמול הופיע צפצוף מעיק מאיזה רמקול פצפון שאם אני לא טועה ממוקם על הלוח אם. לפי מה ששמתי לב גם המאוורר של המעבד לא עובד משום מה. הם יש קשר בין השנייים? והאם אפשר להמשיך להשתמש במחשב עדיין עד להחלפה שלו, או שזה מסוכן.

תודה

אבי .פ.

ישנן שלושה סוגי צפצופים מהרמקול הפנימי שמחובר ללוח האם: צפצוף מקוטע שהמרווחים בין צפצוף אחד לשני ארוכים - בעיה עם הזכרונות. צפצוף מקוטע שהמרווח בין צפצוף אחד לשני קצר - בעיה בכרטיס מסך. צפצוף שנשמע כאזעקה - מעבד מתחמם מעבר לפרמטרים המוגדרים בביוס. מאחר ואתה טוען שגם המאוורר תפוס וגם המחשב מצפצף מייד עם הדלקתו סביר להניח שהבעיה גם במאוורר וגם בזכרון או בכרטיס המסך.

ארז רונן

• תוכן חדש...