Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזו:

לעיתים, מיד עם סיבוב הסוויץ' (לפני הנעה) או מיד אחרי ההנעה, אם אני מסובב שמאלה את ההגה (או סתם מנדנד אותו מצד לצד), אני שומע מן רשרוש שכזה, צליל שדומה לצליל הנוצר כאשר צרור מפתחות מנוער ביד. אני יודע, התיאור קשה אבל באמת קשה לי לתאר את הצליל הזה.

והלוואי שזו הייתה בעייתי, אך לעיתים בנסיעה, כשאני בולם, ובמיוחד כאשר אני נכנס לחנייה עם סיבוב שמאלה, אני שומע את הרעש הזה ומאבד כוח בלימה. הדוושה מרקדת, האוטו מגמגם ואין לי בלימה.

כבר נכנסתי במדרכות ופעם אף באוטו מאחורה וגרמתי נזק (100 שקל - בקטנה, ככה זה בב"ש).

לדעתי, מקור הרעש הוא מהבוסטר של הבלמים (המיכל הגדול ההוא שאליו מתחבר ה"חליל" של משאבת הבלם), מאוד קשה לאתר את מקור הרעש הנ"ל.

אציין, שנורת ה-ABS דלוקה כבר כמה שנים (לעיתים היא לא נדלקת ואז המערכת עובדת, אך רוב הזמן היא דלוקה).

כן אני יודע, בבטיחות לא מתעסקים, וזו שאלתי בדיוק:

האם מישהו מכיר מוסך דיאגנוסטיקה טוב (ממש טוב), או לחילופין מוסך יבואן של UMI שיידע לאתר בדיוק את התקלה והגורם לה?

האם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה, מה התקלקל ומה סדר הגודל של התקלה?

אני חושב שאהיה חייב מוסך יבואן, למרות שממש לא בא לי (הם קורעים במחירים, והידע/מקצועיות שלהם לא משהו בכלל).

נתונים:

שברולט קוואליר, שנת 96 , 300K קילומטר (לימוד נהיגה לשעבר 96-98 ), הזרקה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

pixel.gifpixel.gifpixel.gifpixel.gifGMטל: 04-8515535תל אביב 18 חיפה אחים מזרחי בע‘‘מ04-8549929 :פקס pixel.gifטל: 04-8771996יוסף לוי קרית ביאליק 27000ישראל שליין ובניו בע‘‘מ04-8743210 :פקס

לדעתי,במוסך מורשה יקרעו לך את הכיס,התקלה הזו ניתנת לאבחון גם במוסכים כלליים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מודה לך מאוד על המענה, אך האפשרויות שנתת לי "צפוניות" לי מידי. אני מחפש משהו באיזור מרכז-דרום (ב"ש, קרית גת, אולי תל אביב אם ממש יהיה שווה להגיע לשם בשביל אמינות ושקט נפשי).

אכן, אני מעדיף מוסך כללי שיוכל לעשות דיאגנוזה כזו ולאתר את התקלה, אך איני יודע למי לפנות.

אני מניח שדרושה התחברות למחשב כולל הוצאות קודי תקלה שאולי יסבירו מה הבעיה (ייתכן וה-ABS גורם לזה?), והרי לא לכל מוסך יש את הציוד הדרוש.

החיים קשים בדרום :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה לא צריך שום התחברות למחשב, הבעיה שלךף בבוסטר שסוחב אוויר. כמעט כל מוסך יכול לטפל בבעיה הזאת.

מנורת IBS זאת תקלה אחרת ולא מחוייבת המציאות, הרי כתבת שהיא דולקת כבר שנים. פנה לחבר הפורום "אורן שרותי רכב" ' המרכבה 15 א.ת חולון, טל' 03-6540818, 057-2002525, 054-7788242 . יש גם לידו בית מלאכה שאפשר לקנות ממנו בוסטר חדש או משופץ. ולחסוך בזמן העבודה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...