Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב HERTZ

AC/DC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא מעניין מה אחרים אורים אז לא הייתה לובש שום דבר והייתה הולך ברחוב ערום. אבל זה לא כך ובעיקרון לכל אדם כמה שהוא לא יגיד דברים סטם גם לו משנה מה יגידו אחרים. כי אז לא היו מותגים ולא היו אנשים שקונים אותם. זה החיים. אפילו זה שקנה את המגבר הזבל וגם הסיני אז גם הוא רוצה פיונייר או שלמישקצת יודע יותר אז גם הוא רוצה לדוגמה אודיסון. אבל הוא קונה לו סיירה או פייוניר ומתחיל לספר לכולם איזה חכם הוא,שהוא לא ביזבז כל כך הרבה כסף. ואיזה מטומתמים אנחנו שקונים מותגים. אבל המותג זה לא רק סמל זה עוד הרבה יותר ואם, עם המותג באה גם איכות אז עוד יותר טוב. ואם הוא עולה כסף סביר אז זה ביכלל מצויין כי אתה קונה דברים לו רק לעצמך ומי שאומר כך אז אני לא מאמין לו פשוט.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר אמרתי את זה

תומר אמר בפירוש שאם המגבר לא טוב הוא מחליף לי בלי לשאול שאלות

בנתיים הכל טוב ויפה ככה שאני מרוצה (סוחב טוב , לא מתכבה , אין עיוות ,אחלה צליל לטעמי)

גם אם המגבר היה עולה פי 1.5 הוא היה שווה את המחיר לטעמי

פורסם
אם לא מעניין מה אחרים אורים אז לא הייתה לובש שום דבר והייתה הולך ברחוב ערום. אבל זה לא כך ובעיקרון לכל אדם כמה שהוא לא יגיד דברים סטם גם לו משנה מה יגידו אחרים. כי אז לא היו מותגים ולא היו אנשים שקונים אותם. זה החיים. אפילו זה שקנה את המגבר הזבל וגם הסיני אז גם הוא רוצה פיונייר או שלמישקצת יודע יותר אז גם הוא רוצה לדוגמה אודיסון. אבל הוא קונה לו סיירה או פייוניר ומתחיל לספר לכולם איזה חכם הוא,שהוא לא ביזבז כל כך הרבה כסף. ואיזה מטומתמים אנחנו שקונים מותגים. אבל המותג זה לא רק סמל זה עוד הרבה יותר ואם, עם המותג באה גם איכות אז עוד יותר טוב. ואם הוא עולה כסף סביר אז זה ביכלל מצויין כי אתה קונה דברים לו רק לעצמך ומי שאומר כך אז אני לא מאמין לו פשוט.

:mm_yeah: +1.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמעו אין לי הרבה נסיון וידע באודיו ואני די חדש בכל התחום - מנסה ללמוד כדי לדעת אחר כך מה להתקין לעצמי.

אבל מה שכן, נמצא פה בן אדם שיש ברשותו את המגבר מותקן ברכב שלו והוא שמע אותו בפעולה אי אלו פעמים והוא מרוצה ממנו ואוהב את מה שהוא שומע, כמובן יחסית למחיר אני מניח. אז איך יכולים לבוא אנשים שלא שמעו את המגבר בחיים שלהם ולהתווכח איתו בכלל? וגם אם הם צודקים וזה באמת זבל סיני שאחרי יומיים ישרפו לו חלקים ושיש בתוכו חתיכות ג'וקים מתים שהקוריאנים שייצרו אותו אכלו ונפלו להם חתיכות פנימה, עדיין הוא מרוצה זה העיקר ושום דבר אחר לא משנה. אני משוטט פה הרבה זמן בפורומים כבר בניסיון ללמוד ואני רואה שהרבה אנשים לא מבין דבר בסיסי, אתה מרכיב מערכת בשביל עצמך, אתה צריך לאהוב אותה ומה זה משנה בכלל מה אנשים אחרים אומרים.

הייתי פה,

גל.

:)

גל שלום.

1. לי יש נסיון עם המגבר הנ"ל.

2. זה שמישהו מבסוט ממה שיש לו זה מעולה וטוב שכך, אבל זה לא אומר שהם מבינים בתחום.

3. לך אין נסיון וידע בתחום האודיו לרכב כפי שאתה אומר, אנחנו בעלי הנסיון והידע רוצים להמנע ממצב שבוא מגיע בחור כמוך אשר אין לו נסיון וידע בתחום, שירכוש איזה מגבר סיני עלום שם אשר אין לו גב חזק של חברה שפועלת כבר שנים רבות---> תחת מסווה של מגבר שמיוצר במפעל שאולי היה ויכול לייצר את קליף דיזיינס--> שגם היא חברה שפעם בעברה הייתה ידועה לטוב והיום היא לא יותר מאשר ג'אנק סיני בעל שם , שנראה טוב לעין.

עדיין פה,

ניר.

under construction..

פורסם

כנראה ש"בקלות" הוא לא "מעיף" זוג של L7 כי הם יצתרכו הגברה של לפחות 1500 וואט RMS ב1 אוהם.

מהשם של המגבר ניתן להבין שהוא מונובלוק ומספק רק 1200 וואט .

עכשיו אין לנו אפשרות להעיד על טיבה של הצהרה זו כי אנחנו פשוט לא יכולים למצוא שום מידע עליו(מפרט,תמונה וכו')

ועוד הוא נמכר ב2400 ש"ח--->יקר ביחס למגבר שאין לו שם.

במחיר הזה גם ניתן למצוא את ההיפוניקס מסדרת הBRUTUS בעוצמות של 1200/1500/1600 וואט TMS ב1 אוהם, הם לפחות הוכחו כיעילים בארץ ובעולם.

הדגמים הם BX1205D או BX1605D.

במחיר של 1899ש"ח, ניתן להשיג מונובלוק שנותן 1200 וואט RMS ב1 אוהם, רק שהוא מגיע מחברה"קצת" יותר מוכרת ואמינה בארץ ובעולם.

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=500260

קלריון DPX1200.

ואם קלריון זה לא מספיק "מכובד"- אז רק לידיעה:

המגברים של קלריון מתוכננים עפ"י המגברים של ARC-AUDIO שהיא חברה שגם "קצת" יותר מוכרת מהמגבר עליו אנחנו דנים.

חלקם משתמשים באותו בורד בדיוק עם רכיבים שונים וחלקם זהים ב100 אחוז.

הDPX1200 הוא זהה לסדרת הKAR של ארק-אודיו.

under construction..

פורסם

אני חושב שמה שמצויין על המגבר זה 1200RMS ב2ohm

כי על המונו הקטן רשום 1.500 שזה 500 RMS ב2 ohm

אני יודע שהוא מנצל כל טיפה של סאב 900RMS 100DB (והוא לא משתמש בכל היכולת ) לא יודע באיזה התנגדות אבל אם זה חשוב לך אני יברר

אני ניסיתי לחבר לו L7+L5 והוא הביא אותם לסוף המהלך של הסאב והם תקעו נודים כמו ילדים קטנים מיתר כח

פורסם

תביא ל-CVR כ-200-250 WRMS אמיתיים ותראה איך גם הוא "תוקע נאדים" ומגיע לקצה היכולות שלו.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל L7 ("750"RMSו("600") L5 הם לא ("400") CVR והם חוברו ביחד והמגבר לא ממש התאמץ

בזמן שהמק אודיו הפעיל סט קומפוננט אחד והיתחמם הרבה הסיירה פיצץ לשני הסאבים האלה את הצורה ולא ממש התחמם מעבר לטמפ' היד שלי

• תוכן חדש...