Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני להתייעץ בנוגע לרכישה של רכב משומש עד 40000 ש"ח

אני מכוון לרכבים מתחום השנים 2000-2003 ובאופן עקרוני לא שולל שום דבר

הצרכים שלי: נסיעה יומיומית של בערך 20 ק"מ (חצי מזה עירוני בערך) למטרות עבודה ולימודים, אני יהיה משתמש יחיד ברכב, אין לי צורך ברכב גדול

חשובה לי האמינות של הרכב מכיוון שאני סטודנט ולא רוצה להוציא סכומים כבדים על אחזקה ומכיוון שאני נוסע יחסית מעט מאוד אז שיקולים של צריכת דלק הם לא שיקולים מרכזיים, שיקולים רלוונטיים נוספים הם כמובן נוחות וכו'

לא אכפת לי לקחת אוטו לא בעל אמינות "יפנית" כל עוד כמות הטיפולים לא מוגזמת ולא יקרה מדיי.

הבעיה המרכזית שלי כרגע היא שכל נסיון להבין וללמוד על אמינות הרכבים משיחות עם אנשים אחרים מגיעה למסקנה שעל אותו הרכב אתה יכול לקבל 4 חוות דעת משלושה אנשים - או במילים אחרות קשה מאוד להבין מי אמין ומי לא חוץ מהדעה האבסולוטית ש"היפניות הכי אמינות" ולכן אני מאוד מבולבל ומתקשה להגיע לאיזשהי החלטה

ראיתי מספר מכוניות ש"תפסו לי את העין" ואשמח לקבל חוות דעת עליהן בעיקר לגבי אנשים בעלי נסיון שיכולים להעיד על הרכב בעיקר מהפן של אמינות הרכב.

אז ככה: סקודה פאביה 2002, סיטרואן C3 2003, פיאט פונטו 2002, אופל קורסה 2002, אופל אסטרה 2002

בנוסף אשמח לקבל על המלצות נוספות לרכבים רלוונטים בסכום הכסף המדובר

תודה

פורסם

דבר נוסף שרציתי לבקש ושכחתי:

האם תוכלו להעריך מנסיונכם מהי צריכת הדלק של המכוניות האלו וכמה תעלה אחזקה של רכב כזה מבחינת טיפולים (אני מדבר על רשימת הרכבים שכתבתי בהודעה הראשונה)

תודה וסליחה על כל השאלות

קראתי שרשורים קודמים והצלחתי למצוא רק חלקים מהמידע הרלוונטי

פורסם

מנסיון שלי (פונטו SX 2001, 27K לפני כחודשיים)

אמינות טובה.

צריכת דלק קטנה עד מצחיקה (ממוצע בטנק דלק האחרון- 1:18.6) ואפילו פעם תוך נסיעה ממש ממש ממש עדינה הגעתי ל 1:23.1 (!!!)-(מי שלא מאמין יקבל תמונה) טפו טפו טפו 5 5 5 שום בצל מלח פלפל

אוטו מצוין, אך יש לבדוק אם הרכב עבר התעללויות מצד בני תשחורת.

בנוסף, בידוד הרעשים מצויין, והתחושה הכללית היא מאוד איכותית. (אני אישית מאוד הופתעתי)

בתקציבך תוכל להביא שנתון מתקדם יותר ואם חשקה נפשך בגיר אוטומטי, הגיר הרציף חסכוני לא פחות.

רק שים לב טוב, ישנם המון רכבים מליסינג\השכרה במצב רע מאוד עד שערוריתי.

לגבי שאר הפרוצדורה של בדיקה עד רכישה, יש כאן המון מידע בפורום.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הפונטו ספייס תהיה בחירה מצויינת.

אם אתה רוצה משהו יותר רציני גם לנסיעות ארוכות ומפרכות ,

עם קצת מיקוח תוכל להכניס כריזמה 2002.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מצטרף להמלצה על ספייס- רכב נוח מאוד לתחזוקה, חסכוני ומאובזר...

קלאסי לסטודנט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פונטו, פורד פיאסטה ואם אתה באמת רוצה משהו טוב עם צריכה מגוחכת בנוסף לערך טוב בשוק אז תנסה למצוא טויוטה יאריס מנקבה מבוגרת...

פורסם

תודה למגיבים

כמה אתם חושבים שעולים טיפולים שנתיים של פונטו? האם הטיפולים בפונטו HGT יקרים יותר?

ויש פה מישהו שיודע להעיד על האמינות של הפאביה ושל האופל קורסה ואסטרה?

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על הספייס. קח בחשבון שיהיה קשה מאוד למצוא רכב שכזה במצב טוב היות וחלקן הגדול מוזנח מאוד ומתוחזק בצורה דומה. חפש לך אחת שמטופלת כראוי ומצאת לך רכב מעולה.

הדגמים בעלי 16 השסתומים(ELX) צורכים מעט יותר דלק ממה שצוין אך מניבים 20 כ"ס יותר.

אצלי בנסיעה מעורבת (לא רגועה מדי) 1:13 בממוצע (עם מזגן).

נסיעה בעיר: 1:11.

נסיעה בין עירונית: כבר ראיתי 1:18.8 על מחשב הדרך.

תחזוקה זולה יחסית (חלקים, ביטוח, אגרת רישוי) , מרווח טיפולים כל 20K או שנה.

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
ויש פה מישהו שיודע להעיד על האמינות של הפאביה

ח-י-פ-ו-ש.

ואם יהיו לך שאלות נוספות - אשמח לעזור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מנסיון שלי (פונטו SX 2001, 27K לפני כחודשיים)

אמינות טובה.

צריכת דלק קטנה עד מצחיקה (ממוצע בטנק דלק האחרון- 1:18.6) ואפילו פעם תוך נסיעה ממש ממש ממש עדינה הגעתי ל 1:23.1 (!!!)-(מי שלא מאמין יקבל תמונה) טפו טפו טפו 5 5 5 שום בצל מלח פלפל

אוטו מצוין, אך יש לבדוק אם הרכב עבר התעללויות מצד בני תשחורת.

בנוסף, בידוד הרעשים מצויין, והתחושה הכללית היא מאוד איכותית. (אני אישית מאוד הופתעתי)

בתקציבך תוכל להביא שנתון מתקדם יותר ואם חשקה נפשך בגיר אוטומטי, הגיר הרציף חסכוני לא פחות.

רק שים לב טוב, ישנם המון רכבים מליסינג\השכרה במצב רע מאוד עד שערוריתי.

לגבי שאר הפרוצדורה של בדיקה עד רכישה, יש כאן המון מידע בפורום.

אני רוצה לראות את זה , לא הגיוני מה שאתה אומר

בכל מקרה אני ממליץ לך גם על הספייס רכב מצויין (עדיפות לELX)

• תוכן חדש...