Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדידת זמן. פרסברג גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עד עכשיו מטעמי עצלנות רק עלעתי בפורום ולא פירסמתי שום תגובה

התירוץ היה אין לי זמן וברגע שיהיה לי משהו מעניין אני אפרסם אותו ובאותה הזדמנות אני גם יציג את עצמי

הזמן כנראה הגיע.

בבעלותי זה כחצי שנה פיגו 304 קבריולט

אני גם רשום במועדון החמש למרות שבגלל עבודה אני לא יכול להגיע למפגשים בימי שישי ולכן אתם גם בטח לא מכירים אותי

אבא שלי גר בגרמניה , הקים את המועדון אספנות של לופטהנזה בגרמניה ואפילו עשה ראלי מגרמניה לישראל בשנות התשעים שבו נפגשנו עם מועדון החמש...... וממנו בעצם האהבה לרכבי אספנות , בבעלותו מספר מכוניות וכבר מרגע ילדותי בגרמניה למדתי לאהוב אותם

התמונות הם תמונות מלפני חודש ממדידת זמן שהשתתפתי בה עם אבא שלי ב הר פרסברג בגרמניה אני בפורשה 912 טרגה סופט ווינדו { שהיתה גם בישראל!!!! } והוא בספידסטר

אני מקווה שתיהנו

כמה סרטים שהעליתי ליו טיוב :

http://www.youtube.com/results?search_query=PRESBERG+2007&search=Search

ותמונות:

DSC03596.jpg

DSC03600.jpg

DSC03599.jpg

:shock:
פורסם

מה זה מועדון האספנות של לופטהנזה?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

זה מועדון רכבי אספנות שהבסיס של החברים במועדון הוא של עובדי חברת התעופה לופטהנזה

זאת השנה השנייה שאני משתתף במדידת זמן הזאת עם אבי , המדידת זמו מתבצעת בעיירה "פרסברג" שעל נהר הריין המטרה היא לעלות את ההר [ 3.3 קילומטר } כמה שיותר מהר ובאופן שיוויוני , כלומר אם במקצה הראשון עלית אותו ב 3 דקות במקצה השני המטרה שלך היא לעלות את ההר שוב פעם ב 3 דקות בדיוק מי שמתקרב לתוצאה הראשונית מנצח , השתתפו בערך 200 מכוניות ממספר מועדונים בגרמניה וגם הרבה אנשים פרטיים שפשוט באו ליהנות

DSC03654.jpg

IMG_3391.jpg

IMG_3389.jpg

:shock:
  • תוכן חדש...