Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכבר נימאס לי "להינות" מכל סוגי המוזיקה האפשריים (הכוללים סוגי רוק שונים, מטאל, ראפ, דאנס, אלקטרו, האוס,טראנס, דארק - מי שמכיר) עם הפוקאל V1, הכלטתי לנסות סוג חדש, המילה הראשונה שקפצה לי לראש הייתה פרודיג'י, אז הורדתי אלבום, הכנסתי את הדיסק, שמתי עוצמה נורמאלית ו... :shock::shock::shock: וואו, סוף סוף מצאתי את המוזיקה שבאמת מתאימה לתכונות של הרמקול הזה!

כאילו נכון שלכל קומפוננט יש תכונות צליל יחודיות (לא קשור לכיוון וכל הסלט), אז לפוקאל יש צליל קצת מטאלי, חד, ברור כזה. אז פרודיג'י מפיקים צלילים המתאימים בידיוק מירבי לרמקול הזה, כאילו שכאשר הם בנו את הטראק - בימקום מוניטורים (רמקול מיוחד ליצירה/עריכה של סאונד) הם הישתמשו בפוקאל :lol:.

אז חברים יקרים - לכל הפוקאליסטים למינייהם, פשוט מומלץ בחום - גם את אתם לא אוהבים את הסיגנון.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

למה להוריד?

תקנה את הדיסק:) תהנה יותר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואי, נכון! איך לא חשבתי על זה כודם?! (רק חבל שרק עכשיו יש לי בעיות קצת יותר יקרות -מנוע :x)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אגב, אם אתה מתכוון לדיסק always outnumbered never outgunned , הדיסק הזה בהחלט אגרסיבי בכל הרמות.

כשהיה לי את האילייט ברכב בהתקנה הקודמת, בהחלט "נתן בראש".

הם יצאו למלחמה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תנסה לשמוע DRUM&BASS על פוקל ותהנה לא פחות :wink:

זה בערך היה הכיוון שלי כשרציתי להליף סיגנון. ומישם "הידרדרתי" לפרודיג'י.

פורסם

אם הפרודיג'י באים לך טוב - תנסה את הדיסק VEGAS של The Crystal Method

אחד ה-דסקים בסגנון ה-Big Beat ,

מלא בקטעים שכולנו מכירים ממשחקים וסרטים (למשל עקיצה ב60 שניות) וכאלה ולא ידענו איזה אמן אחראי להם.

B000002RBV.01.LZZZZZZZ.jpg

מומלץ במיוחד - קטע מספר 4 שנקרא HIGH ROLLER

תהנה ,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תשמע לי יש 2 קומפוננטים של פואקל, הקדמי זה 165K2 POWER, האחורי זה 165V2, לצורך העניין סאב של JLAUDIO 12 אינץ' 600 וואט, עם מערכת מובנית של הונדה סיויק (אל תזלזל זאת מערכת פצצה) אני חייב להגיד שבהתחלה לא הייתי מרוצה מהסאונד, אבל אחרי כל מיני כיוונים וניסיונות שונים אני חייב להגיד שאני מרגיש כאילו אני בהופעה חיה ולא משנה איזה סוג מוזיקה אני שומע, למרות שלמשל מוזיקה מהסוג של אינפקטד זה מנגן בצורה הכי טובה, הטוויטרים לפעמים קצת צורמים וצווחים, אבל הכל עניין של כיוונים, בסה"כ עם כל סוג של מוזיקה אפשר להגיע לרמה אדירה של סאונד טוב ודיוק מירבי, ככה אני חושב.

פורסם

להקת הפרודיג'י נמנית כאחת הלהקות שהביאו לידיעת העולם סגנון מוזיקה ייחודי - סייבר פאנק!

ככה שאתה יכול להכנס לאתרים כמו www.hqshare.net ואתה יכול לחפש מוזיקה בסגנון הסייבר פאנק.

כמו גם להכנס לפנדורה ולרשום פרודיג'י ולראות איזה דברים דומים האתר מציע לך.

וזה קצת הזוי לדעתי לאמר שפוקל נועדו לנגן סייבר פאנק, רמקולים נהדרים, מנגנים כמעט כל דבר שדורש דיוק וחוזק בצורה מדהימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשני החברים מעלי: אני מסכים איתכם בהכלט, K2P או כל קומפוננט ברמה יוציא איכות צליל מיירבית, אבל לא זאת הכוונה, אתם מסכים איתי שלא משנה עד הרכיבים איכותיים, עדיין סגנון שמתאים לתכונות הרכיב ישמע יותר טוב - לא חייב ליהיות דווקא פרודיג'י - אלא הסיגנון שלהם פשוט מתאים בול לתכונות של פוקאל.

פורסם

יש מגמה, בייחוד אצל צעירים, לחפש מוסכמות במוזיקה וברמקולים ואז גם לצאת בהצהרות שמנסות לקבוע איזה סטנדרט חדש לכל העולם.

אי אפשר לבוא ולקבוע שפוקל מנגנים הכי טוב סגנון מוזיקה כזה או אחר - זאת אמירה טיפשית.

קודם כל יש את עניין הטעם האישי - בן אדם שאוהב סאונד חזק ומדוייק סביר להניח שגם יאהב לשמוע מוזיקה שחורה ברמקולים נוסח פוקל מאשר רמקולים נוסח מורל בזמן שמוזיקה שחורה מתאפיינת בבאס עמוק ומלטף - היא אמורה להשמע טוב יותר על רמקולים רכים לא? - עניין של טעם.

אני לא אוהב רמקולים חזקים אבל ברור לי שבשביל לשמוע גיטרות וטופי סנייר דרוש טוויטר מאוד חד ומאוד מפורט - זה אומר שאני בהכרח אעדיף לשמוע מוזיקה כזאת בפוקל? לא בהכרח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מנסה להמציא את הגלגל מחדש, או לתת סטנדרטים. אני גם לא ניסיתי להתערב בטעם של כל אחד ואחד. אני ביכלל לא דיברתי על זה, אלא על משהו אחר.

בוא אני אנסה להסביר לך: אני אישית מגיע מתחום הטראנס אוקי, ואני גם יוצר מוזיקה משלי. כדי ליצור סאונד מדויק וללא כל מיני עיוותים והדגשים של צלילים צריך רמקולים מיוחדים (מוניטורים) כדי שיוציאו את הצליל FLAT. עכשיו בחירת מוניטור זה דוקטורט כמו כל סוג של מערכת שמע. אם אתה יוצר ראפ לדוגמא, עדיף לך לקחת מוניטור "6 או "8 , לעומת זאת בטראנס 8" יהיה גדול מידיי, ויהיה אפשר לישמוע את העיוות במוניטורים קטנים יותר(אני לא אכנס לחברות וכל השאר).

הפואנטה בעצם היא שהתכונה של 8" היא שתישמע יותר באס, מיד-באס, ויותר עמוק - דבר שלא צריך בטראנס, אם תישמע במוניטור קטן יותר, הצליל יהיה עמום ולא ביגלל שהוא קטן יותר אלא כי הצליל נערך ברמקול שלא מתאים (וזאת היא התכונה של אותו הרמקול).

פורסם

הבנתי את הנקודה שלך, מצד אחד היא נכונה ומצד שני היא לא.

אני די בטוח שאתה תגלה שפרודיג'י נשמעים גם מעולה בסט גבוה של הרץ או ETON כיוון שאופי הצליל דומה מאוד.

אבל בין אופי הצליל לקוטר הרמקול יש גם עניין של תכונות פיסיות וזה נכון גם, לגבי כל רמקול.

וכשאתה משווה סביבה אולפנית לסביבת רכב - צורת בחירת הרכיבים היא שונה.

אבל העקרון שלך נכון.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז איזה יוצרים בנו את המוזיקה שלהם להרץ ולסאב VEGA VEGA ? (אני לא באמת מצפה לתשובה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...