Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ידידי שרציתם להצטרף למועדון חברים מכובד ומוכר, שהחברות בו כרוכה בתשלום דמי חבר שנתיים, והוא מאגד בתוכו אינטרסים משותפים של תחביבים והנאה בין חברי המועדון.

למה הייתם מצפים בתמורה ממועדון זה? ואיך הייתם רואים את "שותפות בניכם לבין המועדון".

מהן הדרישות שלכם ממועדון כזה, ומה הייתם מוכנים אתם לעשות למען מועדון כזה?

שוב חשוב להתמקד בכללי ולא לרדת לרזולציה של "הייתי מצפה לארטיק, בכל הגעה שלי למועדון."

דעתכם חשובה-תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כשאני במועדון ומשלם אני רוצה לקבל תמורה בשביל זה.

אם הם מבטיחים כל מיני דברים ואני משלם אני רוצה לקבל את אותם הדברים.

ואני מוכן לעשות הרבה, לא יודע מה אבל לארגן דברים, סידור וכו'.

תלוי איזה מועדון ומה המטרה שלו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הייתי אומר כך: אם ארשם למועדון שעצם קיומו מבטיח לשמר מצב נתון אשר חשוב לי הייתי אומר שדי לי בכך שמישהו רציני לקח על עצמו מטלה זו, הפעלתה עולה כסף, הרווח בתמורה אפילו עקיפה כדאי, אני משלם.

אם מדובר בגוף אשר מספק לחבריו שעשועים ? הכל לגופו של עניין, אם יש לי עניין בשעשועים המסופקים ע"י אותו גוף.

מעצמו מובן שכחבר שווה זכויות וחובות הייתי מצפה מהבעלים או ההנהלה של המועדון הגינות בסיסית. - זאב

zeev

פורסם

קודם כל ההיתי מצפה ממעדון חברים זה להרגיש שייך להרגיש חלק ,שווה בין שווים שקולי ישמע כמו של אחרים.

אני יתן דוגמא קבוצת כדורסל ,בקבוצה לכל אחד תפקיד שונה אבל בסוף כולם חשובים וכולם תורמים להשגת המטרה

ככה במועדון חברים לכולם יש דעות ותפקידים שונים אבל המטרה צריכה להיות ברורה לכולם

בברכה

גלעד מירון

פורסם

כל מועדון עם הנתונים והפעילות שלו, זה משתנה בהתאם לסוג הפעילות.

ישנה עמותת אספנים שאני רוצה להצטרף אליה באיזה שהוא שלב.

דמי החבר מכסים מפגשים(4-5 בשנה) בבית-מלון, הכוללים ארוחה והרצאות+דוכני קניה ומכירה. בנוסף העמותה מארגנת דברים נוספים לרווחת החברים, אינני יודע מה בדיוק כי אינני חבר עדיין.

כעמותה מוכרת ישנם הקלות בייבוא דברים מסוימים(אספן סכינים...המכס עושה הרבה בעיות למי שאינו חבר בעמותה).

צריך לשקול מה היתרונות ומה החסרונות, מה אתה מקבל מול מה שאתה נותן, ורק אז תוכל לדעת האם זה שווה לך או שלא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...