Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בשעה טובה סיימתי את הרכבה של מערכת שלי .כבל מתח אצלי הוא 35מ"מ (ששווה ל 2G) ,דומה לכבל של רתכת,מגיע עד למפצל ומשם לשני מגברים(RS4+אוריון4004) ,ברדיו דיסק (פיונייר 6850) ישנה פונקצייה של תצוגה של וולטמטר שמראה כאשר מערכת דלוקה וכמעט על פול ווליום בין 12.8 ל 13.3 וולט.ברכב קודם נתון זה היה 13.8 וקצת היה יורד תחת מאמץ אך היה מגבר אחד בלבד.יש לציין שאורות לא מהבהבים ונפילת מתח ל 12.8 הינה כאשר סאב מתאמץ חזק. האם עלי להוסיף קבל או שמה זה מצב תקין ואין מה לחשוש? תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

על מנת שתהיה לך טעינה טובה למצבר ובכלל שיהיה לך מקור מתח מספיק טוב לכל המערכות ברכב אתה צריך מתח יציאה מהאלטרנטור של לפחות 13.8 וולט .

קבל לא יעזור לך בעניין הזה כי קבל בסה"כ מספק מתח יציב יותר מאשר האלטרנטור , על מנת שיהיה לך מתח תקין אתה צריך לחזק את האלטרנטור .

דבר שני לא הייתי סומך על הפונקצייה שהפיוניר נותן לך במדידה של המתח , אם אתה רוצה לדעת באמת מה המתח שהאלטרנטור מוציא רצוי לבדוק את זה עם מכשיר יעודי לכך שתוכל למצוא אותו אצל חשמלאי רכב , בעיקרון גם רב מודד שייש לכל אלקטרונאי יכול לתת לך אינידיקציה קצת יותר מדוייקת מהפונקציה שייש לך בפיוניר .

פורסם

מי אמר שצג הרדיו דיסק זה אינדיקציה נכונה ?

זה וולטמטר תיקני ? לא.

המתח שמתקבל לרדיו דיסק הוא מתח נמוך במעט ממתח המתקבל במגברים, בגלל הפרשי קוטר הכבל שמסוגלים להעביר את הזרם.

תבדוק עם רב מודד בעוצמה מלאה, ובסל"ד של 1800-2000, את המתח בגוף הרכב, וביציאת האלטרטור,

ואז את הפסדי המתח בין האלטרנטור למצבר, ואת ההפסדי מתח מהאלטרנטור למגבר ככה תדע בדיוק איפה החוליה החלשה אצלך במערכת החשמל במנוע.

תמיר

פורסם

תיקח בחשבון שברגע שאתה מוסיף קבל - משהו גם צריך להטעין אותו, האלטרנטור.

ככה שלהוסיף קבל זה גם להוסיף עומס למערכת החשמל, אמנם הוא ייצב מתח ויספק מענה יותר מהיר ויותר זמין למגברים וע"י כך יוריד את העומס מהמצבר - אבל כל זה בהתקיים תנאי אחד, שמערכת החשמל של הרכב שלך חזקה מספיק בשביל לספק זרם לכל הצרכנים.

ברוב המוחץ של המקרים הקבל הזה הוא פשוט שואו, מיותר לחלוטין.

זה שזה עושה לך את זה - זה כבר סיפור אחר.

אני חושב שרוב חברי הפורום כבר עברו את הסרט הזה בעבר - זה כולל אותי.

זה כל כך יפה הקבל הזה, וזה נראה כמו פצצה כשמחברים לו חוט כחול וחוט אדום - עזוב שטויות.

אם אתה רוצה - יש לי את הכבל 1 פאראד שלי של סטינגר שנהרס בגלל מצבר שנגמר לי ולא עליתי על זה בזמן - הוא לא מצליח להטען בכלל. אם אתה רוצה אני אתן לך אותו שתתקין אותו רק בשביל המראה - תצטרך להגיע למפגש מרכז, רק תוודא איתי שאני מגיע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנסיון, שידרוג 3 הגדולים יכול לעזור פלאים.

בדוק את הנושא.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אדי תודה על המתנה אבל אני לא ממש מתלהב ממה שקורה אצלי בבגז' כך שאם קבל לא מועיל אין לי בו צורך,תודה.לגבי תשובה של ספידמן,זה גם רעיון שעלה לי.3 הגדולים זה מצבר לשאסי,מצבר לאלטרנטור ואלטרנטור לבלוק מנוע,נכון?

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לגבי מד המתח במכשירי פיוניר, אצלי המכשיר מדוייק כמו מולטימטר של פלוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...