Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה כאן בתמונה שהנשם מתחבר ישר לסעפת יניקה וזה נראה לי ממש מוזר, הוא לא אמור להתחבר לפני המצערת?

וגם המיקום של הפילטר מעורר בי כמה תהיות , למה הוא ממוקם בצד הנגדי ? אני יודע שהפילטר ברכב הזה ממוקם בצד ימין .

0345_4mg.jpg

פורסם
אני רואה כאן בתמונה שהנשם מתחבר ישר לסעפת יניקה וזה נראה לי ממש מוזר, הוא לא אמור להתחבר לפני המצערת?

וגם המיקום של הפילטר מעורר בי כמה תהיות , למה הוא ממוקם בצד הנגדי ? אני יודע שהפילטר ברכב הזה ממוקם בצד ימין .

תסתכל טוב! הוסיפו לרכב מגדש טורבו!!!

לכן בוצע גם השינוי בצנרת הנשם, והיא לא מחוברת לסעפת! פשוט לאויר האטמוספרי, אבל הוסיפו מעיין מסנן לקליטת אדים. (הכחול במרכז הצינור נשם).

פורסם

תסתכל טוב! הוסיפו לרכב מגדש טורבו!!!

לכן בוצע גם השינוי בצנרת הנשם, והיא לא מחוברת לסעפת! פשוט לאויר האטמוספרי, אבל הוסיפו מעיין מסנן לקליטת אדים. (הכחול במרכז הצינור נשם).

FUCKING SHIT !!

הצ'כים האלה מטורפים !

על מנוע של דייהו הם הלבישו טורבו?

פורסם

היו צריכים לחשוב על מקום יותר טוב למסנן.

אדי חומצה שניפלטים מהמצבר לא בדיוק מועילים לחלקי המתכת הפנימיים של המנוע...כולל המגדש.

פורסם

אדי חומצה שניפלטים מהמצבר לא בדיוק מועילים לחלקי המתכת הפנימיים של המנוע...כולל המגדש.

מה גם שהוא ממוקם בדיוק מאחורי הרדיאטור.

הבלוק שלה מספיק חזק בשביל להתמודד עם העומס של הטורבו?

פורסם

באמת נראה לי מאוד מוכר... אפשר למצוא אותו בקאדט\ אסקונה של שנות השמונים...

מכסה ה-OHC :*)

אני לא אשכח את זה בחיים...

אחלה מנוע לדעתי...

ואם יעמוד בטורבו או לא...

ז'ה נה סה פה..

אני חושב שהיו כאלה דגמים שבאו במקור עם טורבו...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה גם שהוא ממוקם בדיוק מאחורי הרדיאטור.

הבלוק שלה מספיק חזק בשביל להתמודד עם העומס של הטורבו?

תלוי באיזה גדישה כמובן...

חוץ מזה, בלוק בדרך כלל הוא הדבר האחרון שצריך לדאוג אם הוא יעמוד בעומס.

יש כל כך הרבה דברים אחרים כמו בוכנות, שסתומים, קראנק, גיר, קלאצ' וכ'ו, שינזקו לפני הבלוק.

יובל.

יובל.

• תוכן חדש...