Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלילי הצתה בלאנו 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ניגשתי למוסך (המורשה) של סוזוקי עקב רעשי נקישה ורעידות במהלך הנסיעה. זה הרגיש לי כאילו יש משהו משוחרר בין הגלגלים הקדמיים לבין האזור של דוושת הגז וההגה וכו'.

שמתי לב שכאשר אני לוחץ על הגז ומזרים דלק למנוע התופעה נעלמת, וכשהרכב נוסע מכוח האנרציה על D (כן, זה אוטומט לצערי) אז מרגישים את הנקישות האלו.

על פי מה שרשמתי אני אשמח לדעת מהי אבחנתכם אם זה אפשרי (אם לא אשמח להוסיף פרטים רק תגידו איזה)

בעל המוסך בטוח שאלו סלילי הצתה ולדבריו זוג כאלה עולים 1200 ש"ח.

אז ככה השאלות המרכזיות שלי הם

1 האם לדעתכם אכם מדובר בסלילי הצתה?

2 מי יכול בבקשה להסביר לי מה בדיוק הם סלילי הצתה ומה תפקידים, איך הם נהרסים ומה היה קורה לרכב אם הייתי מתעלם מהבעיה

3 אמנם מוסך מורשה והכל, אבל 1200 ש"ח נשמע לכם איפושהו בתחום היקר הסביר?

4. לפני 6000 ק"מ הרכב עבר טיפול ראש מנוע עקב נזילה מהרדיאטור (שגם הוחלף) והתחממות חד פעמית. האם יכול להיות קשר בין הטיפול הקודם לבעיה הנוכחית?

תודה מראש לכל המגיבים..... וחג שמח :)

פורסם

תלך למוסך מורשה רגיל וזה יעלה מאות שח פחות.וזה בדיוק 2 דקות עבודה.אבי{רק לשם מדד.החלפתי למכר סליל הצתה אחד(יש שניים בסך הכולל בדגם הזה) ב350 שח כולל עבודה.אומנם תחליפי.אבל זה עובד).גם לא מחייב ששני סלילי ההצתה הלכו.חג שמח אבי

פורסם

בשתי מילים תפקידם של סלילי הצתה הוא להמיר את המתח של המצבר למתח של אלפי וולטים הדרושים לפלג בכדי שיספק את הניצוץ.הם נהרסים מבלאי זה גם הרבה עניין של מזל ויש מכוניות בהם הם עמידים פחות.

סלילי הצתה זה בעיה די נפוצה בבלנו לכן במוסך המורשה הם ישר אומרים -סלילי הצתה 1200 שח ו10 דקות עבודה .אבל לפי הבעיות שתיארת זה יכול להיות גם דברים אחרים. בעיות דומות אצלי נפתרו ע"י החלפת חוטי הצתה ופלגים.בדרך כלל תקלה בסלילי הצתה גם לא נותנת טעות למחשב לכן קצת קשה לאבחן את זה. הפתרון הטוב ביותר לדעתי זה למצוא בלנו אחרת להוריד ממנה את הסלילים (עבודה של 5 דקות) לשים על הרכב שלך ולראות אם זה פותר את הבעיה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה בינתיים,

הגיוני שהתקלה נוצרה כתוצאה מבלאי כי הק"מ של הרכב הוא 207.000 ק"מ...

אבי - בעל המוסך הסביר לי שצריכים להחליף את הסלילים בזוגות, ולא רק את האחד שכנראה כבר לא בשימוש.

KOKA- חשוב לציין שהוא לא בדק לפי מחשב אלא עשה סיבוב על הרכב ומתך הדברים ששמע והרגיש החליט. הוא אמר מאוד בהחלטיות שזה סלילי הצתה כשגם הוא הבחין בתופעה.

עכשיו, מעבר לזה שאני לא מכיר שום בלנו אחרת - ההבנה הטכנית שלי מאוד מוגבלת ולכן אין לי מושג אפילו איך עושים את זה...

מה האופציות שלי?

אני כן סומך על בעל המוסך, הרכב היה בעבר של אמא שלי ומיום שנוצר הוא מטופל שם (במחירי שחיטה כמובן...)

כעת כשהוא אצלי אני לא רוצה לתת לו טיפול פחות 'מקצועי' , מצד שני המחירים באמת בלתי אפשריים....

פורסם

נתנו לך תשובות נכונות ומלאות.

אתה יכול לפנות למוסך רגיל המתמחה בסוזוקי. לבדיקה ותיקון.

או לכל מוסך " הזרקות דלק " יש להם ידע וניסיון.

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...