Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכל חברי הפורום!

בע"ה אנחנו קונים רכב חדש - מאזדה 2 בקרוב.

רציתי לשאול מספר שאלות טכניות לגבי אחזקה של רכב חדש:

1. אזעקה - בחברה מציעים קוברה מדגם 9 כולל הרמת חלונות גלאים וכו' ב-2200 ש"ח. ישנה אפשרות להתקין קודן בסביבות 350 ש"ח אצל מתקין או אזעקה קוברה דגם 5 בסביבות 1300... השאלה היא מה עדיף לעשות? מבחינת ביטוח כנראה שמספיק רק קודן, אבל בטוח צריך לרכב שלט נוחות לנעילה מרכזית אז השאלה האם שווה כבר להשקיע באזעקה וכדומה. אני מבין שאזעקה לא תעצור גנב אבל אולי תתן קצת יותר שקט נפשי...
  2. צבע -מכמה שרשורים כאן לא ממש הבנתי מה כדאי לעשות לצבע חדש... לשטוף? באיזה תדירות? לעשות וקס מטאלי או אולי לא בשנה הראשונה...? אשמח לדעתכם...
  3. טיפולים - האם יש משהו שצריך לעשות מלבד טיפולים שופים? (פעם בשנה/15K) אם למישהו יש מוסך מורשה מומלץ באיזור ירושלים/מודיעין/האיזור אשמח לדעת... עדיף מקום מקצועי מאוד היות וזה רכב חדש ועדיין בטח לא מכירים את המערכות היטב...

זהו בערך מה שעולה לי בראש עכשיו... אשמח לכל טיפ שתוכלו לתת לי בנידון גם באופן כללי...

תודה וחג שמח!

...Carpe Diem

פורסם

מוסך מורשה מזדה טוב "נתן אקספרס"

לא ממליץ בכלל,

המחירים גבוהים ביותר , השרות לא טוב בגלל עדיפות לרכבי צבא וכאלה.

עשיתי לא מזמן טיפול לרכב פורד שטופל שם עד כה עקב האחריות,

הפלאגים שהוצאתי מהרכב נראו כאילו מעולם לא הוחלפו (חלודים לגמרי),

כנ"ל פילטר האויר.

* לא צריך לעשות וקס לרכב חדש לפחות שנה.

* תבדוק אם אין שלט נוחות במפתח הרכב , לדעתי תרכיבו את מה שהביטוח מחייב ולא שקל יותר.

פורסם

רפי תודה על ההמלצה - למי שענה אחריו - מצטער אבל אני סומך על הדברים שרפי אומר ב-100%, עד כה הוא רק עזר, וההמלצות מדויקות ולענין... :)

במפתח אין שלט נוחות אלא רק אימובלייזר... ממש מוזר לי שזה המצב אבל זה מה שאמרו לי בסוכנות... ברור שאי אפשר לחיות היום בלי שלט... אני בעיקרון לא רוצה להוסיף מעבר למה שהביטוח דורש אלא רק למטרות נוחות...

...Carpe Diem

פורסם

תודה, אבל בכל זאת איני מתיימר להגיד שאני תמיד קולע בול ומצליח ב 100%.

לכל מקצוע או שרות (רופא, עו"ד, אינסטלטור, חנות בגדים וכו') יש לקוחות מרוצים ויש כאלו שלא.

את דוד צור אני מכיר אישית כמקצוען מעברנו המשותף ב"פיאט".

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

פורסם

תתחדשו :-)

אזעקה: חברת הביטוח מחייבת אזעקה? במידה ולא, קודן יספיק.

ביום ראשון הזמנו איביזה חדשה - חברת הביטוח חייבה אך ורק קודן וזה מה שעשינו.

לא יודע איך זה במזדה, אבל באיביזה המפתח המקורי הוא גם שלט "נוחות" (נעילה מרכזית, בקיצור) :-)

צבע: בחודשים הראשונים (משתנה בין יבואן ליבואן - בפיאט אמרו חצי שנה, ובשקודה וסיאט אמרו 3 חודשים) אין צורך לעשות לרכב ווקס - כי עושים לו לפני המסירה.

חכה את הכמה חודשים האלה ואח"כ תבצע ווקס (אני ממליץ על אחת לחודשיים/שלושה).

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...