Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוסמטיקה לפיז'ו 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לדעת איפה אני עושה כמה דברים...

1.לוח שעונים לבן

2.ההגה ''אכול'' תפירה מחדש של ההגה - ראיתי מישהו שעשה תפירה מעור שחור והתפרים היו באדום יצא יפה :)

מעוניין במשהו כזה...

3.טנק דלק מאלומיניום

4.אג'ייל אייז שחורות עם קסנון מובנה לקדימה , אני רוצה לשים קסנון אם כבר אז אני ישים אינג'יל אייז...

5.פנסים שקופים מאחורה יש הרבה סוגים מחפש משהו קצת אחר משל כולם ויפה שמלבש יפה על 206XS שחורה :)

6.להחליף את המוט הילוכים למשהו יותר יפה...

הרכב 206XS שחור

תודה לכול העוזרים

אם יש לכם גם מחירים בכלל יהיה מצויין.

פורסם

חבר יקר:

EBAY!

מכסה דלק - אתה מדבר על המכסה שיש לGTI206 אאל"ט.

לצבוע לוח שעונים, אתה יכול לבד - אחלה פרוייקט אם יש לך ידיים טובות.

או שאתה יכול לחפש מדבקה מוכנה, שוב - איביי.

פנסים גם כן.

אם זה לא בשבילך, פשוט כנס לסדנאות שיפורים שבאיזורך

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מכסה דלק יש ל206GTI אתה יכול לבדוק ביד 2 ראיתי איזה אחד מוכר את זה בחברה זה יעלה לך משהו כמו 500 שקל ביד 2 ראיתי ב150

ידית הילוכים של הXS לא הייתי מחליף היא יפה לדעתי אבל עדין זאת החלטה שלך

לוח שעונים לבן גמני מחפש ולא מוצא ולגבי צביעה אל תעשה את הטעות הזאת אם אין לך ידיים טובות וגם לא יודע את המחיר של זה

פנסים שקופים גם יש ביד 2 מלא מלא ראיתי אם הרכב שלך בצבע שחור הייתי מעדיף לשים שחורות ולא שקופות

אני הזמנתי ב500 דרך חבר שהוא פחח אבל חדשים

ביד 2 אתה תמצא יותר זול

206 XT

• תוכן חדש...