Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד איזה גודל המורלים שלך וכמה עולים בערך?:?:

אני רוצה לשים גם כאלה לבורה שלי

הסט הוא Morel Elate 3 Way.

מידבאס - 6.5"

מידריינג' - 4"

טוויטר - 1"

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=ELATE6&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE#

זה המחיר של הסט פחות או יותר היום.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רפי, הייתי היום לידך ורציתי לקפוץ.. אך הטלפון אבד לי :S

הוופרים מוגבהים ומוטים מעט כלפי האוזן.

אין מה להשוות היום למה ששמעת.. זה פשוט עולם אחר. שלח לי את הטלפון שוב בפרטי בבקשה, אשמח להשמיע לך :)

שלחתי בפרטי.

אתה בכלל לא צריך את הטלפון, אתה באיזור ובא לך קפה, קפוץ!

מקסימום אני לא נמצא אבל אם אני נמצא אשמח לראות אותך.

ביי בינתיים,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
ברוך הבא לעולם המחלות של הגולף :)

פאנלים מתקלפים בשמש הישראלית.. 8) (האמת היא שבתמונות זה נראה הרבה יותר גרוע ממה שזה באמת)

יש מה לעשות נגד הפאנלים המתקלפים האלה? אולי יש פאנלים לא מקוריים בשביל למנוע מהם להראות ככה?

העבודה כל כך מקצועית.... לא מבאס אותך הפאנלים?

פורסם

אני לא יודע למען האמת מה אפשר לעשות. את הידיות בדלתות שסבלו מאותה תופעה פרקתי ושלחתי לצביעה. זה החזיר להן מראה חדש. לגבי הקונסולה האמצעית, אני לא יודע.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

פישלר מוזר, אתה המקרה הכי מטורף שראיתי של פגיעה כזו בפולק'

לנו יש בורה כבר 5-6 שנים ואין משהו דומה אפילו.

לא בטוח שאין על זה אחריות של פולק'.

אולי אתה מנקה את זה עם חומרים לא נכונים?

פורסם

האמת היא שהרכב אצלי משהו כמו חצי שנה, וכל גולף שראיתי סבלה מסממנים דומים. האמת היא שבתמונות זה נראה מאוד חריף בגלל הפלאש. במציאות זה נראה הרבה פחות גרוע. אבל כנראה שגם צביעה לזה תבוא בקרוב.

פורסם
שבת שלום לכולם.

לפני מספר ימים הבנייה אצלי ברכב הסתיימה, החלטתי להעלות קצת תמונות של הבנייה.

הרכיבים מפורטים בחתימה.

העבודה נעשתה אצל "רדיו-באס" בראשל"צ. רוצה לציין מאוד לטובה את אלכס ואיבגני שעשו הכל כדי שאצא מרוצה בסופו של דבר למרות ששיגעתי אותם לא מעט ולקחו סכום הוגן מאוד!

להנאתכם :)

יפה מאוד.

יש לי בשבלך משו.:arrow:

הפנל של רכב יורדת שחבה ממנה נכון?.יש שיטה להוריד אותה.

אתה מוריד מדשבורד את החלק.

ממלא אמבתיה במים חמים, סם ל-10 דקות ואז מוריד עם SKOCH .

אתה מוריד שחבה והפלסטיק יהיה קצת לב אתה סם על פלסטיק סיליקון\שמן STP לדג'בורד ו.......כמו חדש.:wink:

פורסם

באמת התקנה חמודה ורכיבים טובים..

ובאמת הפלסטיקים האלו הורסים.. זה נראה כמו פלסטיקים של סקודה פייבוריט שנת 92 ששכחו אותה בחניה של בא"ח גבעתי בקציעות 4 שנים.. :shock:

הייתי מפרק אותם , מלטש אותם טוב טוב וצובע אותם מחדש בצבע שמתאים לרכב..

חשוב אבל לללטש אותם טוב ולעשות צבע יסוד לפני הצביעה אחרת זה שוב יתחיל להתקלף לך בעתיד..

ותתחדש על ההתקנה ! :wink:

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

הרבה עבודה עשו ברכב.

רכיבים טובים ואיכותיים מאוד!!

לדעתי עבודה יפה.. באמת כל הכבוד לאנשים שעשו את זה.

הקורות נראים כאילו ככה באו עם הרכב.

תתחדש!!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הוופר של האילייט יכול לרדת הרבה יותר נמוך - אבל לפי המראה של התיבות הם מנגנים לנפח הדלת וזה כבר אומר שהם לא מנגנים לנפח נכון וזה עושה הבדל.

להוריד אותם מתחת ל70 הרץ במקרה הזה יכול לגרור מריחה. זאת הסיבה שאני בונה להם תיבות אטומות כרגע ואני לא מתכוון להוריד אותם מתחת ל60 הרץ - אני אנסה זה ברור, אבל לא נראה לי שהתוצאה יכולה להיות טובה, גם 60 הרץ לרמקול 6 אינטש בכזאת רמה זה כבר נמוך, אפילו נמוך מאוד.

לגבי הפלסטיקים - תנסה חברה בשם "אוטופאנל" הם מתמחים ברסטורציות לדש-בורדים ופאנלים.

לגבי המידים - לא שיש לי זכות דיבור, אבל הזווית שלהם היא כלפי השמשה והם נראים אוף-אקסיס וזה קצת חבל אם כי מדובר ברמקול עם היענות אוף-אקסיס מאוד גבוהה.

אצלי הזווית שלהם היא לכוון הנוסעים אבל הם מופנים כלפי מטה - בכל זאת האפקט שלהם מורגש בצורה מאוד מובהקת. במקרה יצא לי טוב הפעם - אבל הכוונה היתה שונה לחלוטין במקור (בניתי לבד).

סה"כ רכיבים מעולים - המגברים מוציאים לי ריר מהפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...