Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המיד באסים והמידים מחוברים לאופוס בבי-אמפינג. על הXETEC 2 ערוצים יושבים הטוויטרים, וה JL מחובר למונובלוק DIRECETED D2400.

הוופר של האילייט יכול לרדת הרבה יותר נמוך - אבל לפי המראה של התיבות הם מנגנים לנפח הדלת וזה כבר אומר שהם לא מנגנים לנפח נכון וזה עושה הבדל.

להוריד אותם מתחת ל70 הרץ במקרה הזה יכול לגרור מריחה. זאת הסיבה שאני בונה להם תיבות אטומות כרגע ואני לא מתכוון להוריד אותם מתחת ל60 הרץ - אני אנסה זה ברור, אבל לא נראה לי שהתוצאה יכולה להיות טובה, גם 60 הרץ לרמקול 6 אינטש בכזאת רמה זה כבר נמוך, אפילו נמוך מאוד. האמת היא שלא ניסיתי להוריד אותם מתחת לזה, החיתוך שלהם ב 72HZ דווקא מאוד מוצא חן בעיניי. לא מעוות ויורד נמוך ובריא.

לגבי הפלסטיקים - תנסה חברה בשם "אוטופאנל" הם מתמחים ברסטורציות לדש-בורדים ופאנלים.

לגבי המידים - לא שיש לי זכות דיבור, אבל הזווית שלהם היא כלפי השמשה והם נראים אוף-אקסיס וזה קצת חבל אם כי מדובר ברמקול עם היענות אוף-אקסיס מאוד גבוהה. זוויות המידים והטוויטרים כוונו במשך חודש נסיעה עם פלאחים במקום קורות. המצב שהכי נשמע לטעמי היה - טוויטרים אחד מול השני, וכל מידריינג' מכוון כלפי החלק הרחוק ממנו של השמשה הקדמית. כשהוא היה און-אקסיס הוא השתלט מאוד.

אצלי הזווית שלהם היא לכוון הנוסעים אבל הם מופנים כלפי מטה - בכל זאת האפקט שלהם מורגש בצורה מאוד מובהקת. במקרה יצא לי טוב הפעם - אבל הכוונה היתה שונה לחלוטין במקור (בניתי לבד).

סה"כ רכיבים מעולים - המגברים מוציאים לי ריר מהפה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

מזל טוב :) הכל נראה מושקע חבל על הזמן .

אתה נהנה מהסאב הזה ? איך הוא , מה נפח התיבה ? אטומה ? ומאיפה קנית אותו אם אפשר לשאול ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני מאוד מאוד אוהב את הסאב הזה. פאנצ'י מספיק אך עדיין עמוק כמו שאני אוהב. אני שומע הרבה ג'אז, Fאנק ומוזיקה אינסטרומנטלית כך שבאס מדוייק מאוד חשוב לי.

נפח התיבה הוא 35 ליטר לפי הוראות היצרן, אטומה. קניתי אותו יד שניה לפני בערך שנתיים מרומן מהפורום (ROMANX)

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אפשר לדעת כמה עלה לך כל התענות הזה מא' עד ת' ?

בבקשה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כשאתה אומר א' עד ת' אתה מתכוון כולל הרכיבים? כל הרכיבים (חוץ מה HU וה EQ) נקנו פה ביד שנייה מחברי הפורום לאט לאט.

(זה הזמן להודות לאליקו, איתמר, ROCCO, תום .ס., רומן, ניר ויניב (כושי) שהביאוני עד הלום :) )

את מחיר העבודה פירטתי יעקב. למה אתה בדיוק מתכוון?

פורסם

המערכת שלי למשל כחדשה עולה הרבה יותר ממה שהיא עלתה לי באמת.

ה4XS כחדש עולה 1700 שקל - שלי נמסר לידי בחינם.

הסט אילייט שלי נקנה בחלקים בלי הקרוס אובר (הטוויטר הוא אמנם MT22) - טוויטר 400 ש"ח, CDM 900 ש"ח, 1100 על המידבאסים של האילייט.

את המגברים שלי קניתי ב2000 ש"ח אחרי שעשיתי עליהם עסקת החלפה + תלושי חג ואז ב400 ש"ח הוספתי מגברון של רוקפורד שקניתי מאיתמר אז סה"כ הגברה הוצאתי 2400.

אחרי זה עשיתי עסקת החלפה מטורפת ע"י נסיעה עד כרמיאל וחזרה רק בשביל להשיג מגבר יד שניה של קיקר במקום הקלריון שקניתי בעסקה שרשמתי למעלה. זה מגבר ששווה קרוב לאלפיים שקל כשהיה חדש אם לא יותר - בלי להוציא שקל אחד, החלפה תמורת ציוד ישן.

את הHU קניתי במחיר מלא - 2400 ש"ח ואת האקולייזר קניתי ב600 שקל כאשר המחיר שלו כחדש הוא כמעט כפול.

תוסיף לזה עוד חיווט בקרוב ל600 שקל שזה זול עדיין. תוסיף לזה חומרי בידוד בכמה מאות שקלים ותוסיף לזה שאת ההתקנה ואת בניות הפיבר אני עושה לבד אז אני משלם רק על חומרים.

בקיצור, הוצאתי על המערכת שלי פלוס מינוס עשירייה - היא שווה כמעט כפול.

וכמובן שכחתי סאב של אינפיניטי קאפה - 1500 ש"ח (בזמנו)

חישבתי במדוייק - המערכת עלתה לי 11 אלף שקל כמו שהיא היום.

אם הייתי מוסיף את הערך של הרכיבים כמו שהם חדשים מחנות אני מוסיף כאן סביבות ה4500 שקל למחיר פלוס התקנה ר צ ח נ י ת שהיתה עולה כמה אלפים טובים בגלל בניות פיבר וכוונים וכו' - מגיע בשקט ל20.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו יש לנו מחיר ממוצע למערכת ברמה טובה. זה 20,000 ש"ח כולל הכל. וזה לא להיתפרעה. זה לעבוד בשיטה 2WAY אקטיבי + סאב וופר. זה הכל. זה בלי זוג סאבים ו 4 מגברים. מדובר על 2 מגברים מקסימום שלוש. חיווט נורמלי של 4 גייג' אן נגיד 2 גייג'. רדיו דיסק טוב תומך ב קרוס אקטיבי וטיים קורקשן. סט קומפוננט מהליין הלפני אחרון של חברה טובה. מגברים לא חלשים של חברות מוכרות, סידרות הגבוהות או שלפני הגבהות. וסבא ברמה של JL, פניקס, פירלס, פוקל.

אני עשיתי חשבון שאני כבר ביזבזתי 7.5K למערכת שלי שזה עדיין בלי סאב ובלי מגבר לסאב.

החיווט פשוט היה לי הרבה חיווט מהרכב הקודם, לא נתחיל אם זה.

אני עושה חשבון ויוצא לי שאני צריך עוד 6K כדאי לסיים אם הרכיבים.

שזה סאב, מגבר ו אולי עוד מגבר ואולי קומפוננט לאחורה, לאנשים.

זה עוד לא כולל איטום ו תוספות של אביזרי התקנה בדרך כמו מפצלים וכאלה.

זה עוד משהו כמו 1K אולי יותר. סה"כ יוצא בערך 15K הכל יד שניה חוץ מרמקול קדמי.

אם זה היה הכל חדש ובמחירים סבירים זה היה מתקרב ל 25K.

• תוכן חדש...