Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ספייס 2001 השכרה לשעבר. ברשיון רכב היה רשום בעלים קודמים 01, אבל זה היה רישיון רכב של בעלים יד שניה.

הבעלים יד 3 לא עשה עדיין טסט, לכן הראה לי את הרישיון הזה.

אחרי חודשיים הגיע טסט חדש, רשום שם בעלים קודמים 03 אז הפכתי להיות יד רביעית.

במודעה בלוח פוקוס הוא רשם שהוא יד שניה, האם שווה לתבוע אותו? מה יצא לי מזה?

האם רק כאב ראש וכלום פיצוי, או יכול להיות שאני אקבל משהו?

או פשוט להשלים אם העובדה שנדפקתי.

(שבוע וחצי אחרי שהרכב היה אצלי הכנסתי אותו לחצי אברול אבל זה לא קשור.)

פורסם

יש עילה לתביעה. גש לעו"ד.

הבחור היה סוחר במקרה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נתחיל מזה שגם אם הרכב לא עבר טסט-איפה רשיון הרכב המקורי שצריך כדי להעביר את הרכב טסט.

שם קבור הכלב-במקרה הזה מס' הבעלויות.

האם בדקת את הרכב לפני קניה ? אם כן,למה לעשות אוברול לרכב ולא לתבוע את מכון הבדיקה.

האם חתמת חוזה עם בעל הרכב ? אם יש חוזה חתום יש עילה לתביעה,אחרת,אני חושש בשבילך שתחפש אותו בסיבוב כי ככל הנראה הוא היה סוחר-נוכל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוא אמר לי שהו בעלה של בעלת הרכב.

בדקתי את הרכב אצל מכונאי של המשפחה, הוא אמר לי שאם הזמן תצטרך חצי אוברול

לא חשבתי שזה יהיה אחרי שבוע וחצי.

טסט הייתי צריך לעבור חודשיים אחרי קניית רכב.

אין חוזה חתום עם בעל הרכב.

פורסם

גבר צר לי לשמוע ולדעתי נפלת על סוחר שהוליך אותך שולל

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תלמד להבא : אומר לך שהוא בעלה של בעלת הרכב (איפה בעלת הרכב אני רוצה לראות אותה).

תתפלא לשמוע שמפגש עם בעלת הרכב היה מספר לך הכל על הרכב.

למה אוברול ? בפיאט יש מנועים כמו זבל אפשר היה במחיר חצי אוברול להשיג לך מנוע קומפלט עם עבודה-אתה פשוט רץ ונחפז לקבל החלטות בלי להתייעץ וחבל.

פורסם

איך אפשר להעביר בעלות עם רישיון רכב לא בתוקף?

לפי מה שזכור לי, במעמד העברות הבעלות בדואר חייבים להיות עם רישיון רכב בתוקף.

חוץ מזה, גם אם היה טסט, אם הוא הביא את הרישיון רכב של היד שנייה והרכב הוא יד שלישית אז הדואר פשוט לא היה מעביר בעלות. הוא צריך להעביר בעלות לפי הבעלים השלישיים על האוטו, לא השניים.

לא ברור לי...

Back to the original - NC again.

פורסם

מה לא ברור - זה תרגיל נפוץ והרבה נפלו בו.

הסבר - נניח ואני קונה ממך רכב עם טסט לשנה, ואתה יד שנייה.

אני נוסע עם הרכב חצי שנה, כשברישיון הרכב עדיין רשום השם שלך.

לאחר חצי שנה אני מוכר את הרכב, כשאני מספר לקונה, שאני יד שניה, ובעל הרכב הרשום (אתה) זה אח של דוד של השכן שלי.

הקונה רוכש ממני את הרכב, עם טסט בתוקף כשהוא בטוח שהוא יש שלישית, ובמועד הטסט הבא מקבל רישיון רכב חדש, ובו כל הידיים התעדכנו, והוא מגלה שהוא יד רבעית.

אפשר לעשות את התרגיל הזה מספר פעמים במהלך שנה, כלומר להסתיר מהקונה את כל הידיים שהתחלפו במהלך אותה שנה.

פורסם
מה לא ברור - זה תרגיל נפוץ והרבה נפלו בו.

לאחר חצי שנה אני מוכר את הרכב, כשאני מספר לקונה, שאני יד שניה, ובעל הרכב הרשום (אתה) זה אח של דוד של השכן שלי.

הקונה רוכש ממני את הרכב, עם טסט בתוקף כשהוא בטוח שהוא יש שלישית, ובמועד הטסט הבא מקבל רישיון רכב חדש, ובו כל הידיים התעדכנו, והוא מגלה שהוא יד רבעית.

אפשר לעשות את התרגיל הזה מספר פעמים במהלך שנה, כלומר להסתיר מהקונה את כל הידיים שהתחלפו במהלך אותה שנה.

שאלה

אז איך ניתן לברר בוודאות את היד האמיתית לפניי שקונים את הרכב ?

איפה ניתן לבדוק את זה ?

לגשת למשרד הרישוי עם מספר הרכב ? אפשר להתקשר אליהם ?

תודה.

פורסם

אבל עד הטסט -אתה לא יכול לדעת כלום ,מה שכן חייב לבדוק שרשיון הרכב הוא על שם הקונה .(הצלבה עם תעודת זהות,אחרת זו מלכודת לא כל כך נעימה!).

אני חושב שלא ניתן להוציא רשיון רכב חדש על שם הרוכש וחבל שמנצלים את זה לקומבינות מגעילות.

בירור קצר במשרד הרישוי,עם גיבוי חוזה זכרון דברים חתום שישמר ממנו עותק יכולים לחסוך הרבה אי נעימויות.

פורסם

היות שאני עורך דין נקודת מבט מקצועית לעניין זה בלבד.

על פני הדברים יש לך בסיס לתביעה.

הבעיה - אתה צריך להוכיח את הנזק שנגרם לך, דהיינו מה הפער בין רכב שקנית מיד שניה ליד רביעית.

אני מניח שלא מדובר בסכום גבוה במיוחד ולכן ספק אם עורך דין יטפל בזה - שכר הטירחה יהיה בערך הסכום הנתבע ואין ודאות לזכיה.

כדאי להגיש תביעה בתביעות קטנות ולצרף מסמך של שמאי שאומר מה ההבדל בערך.

פורסם

לצערי עבדו עליך ובגדול... בפעם הבאה תמיד אבל תמיד תאמת שם ברשיון רכב עם תעודת זהות תואמת (אם הוא בעלה ושם המשפחה שלו היא בוזגלו וברשיון רכב רשום ליכנדשטרואוס אז יש כאן ספק כלשהוא לא???) ואם זה לא תואם אז תתחיל לחקור.

לגבי תביעה.. אני באופן אישי לא הייתי עושה עם זה כלום, חוץ מלהכניס את הראש מתחת לכרית ,להוזיל 2 דמעות :bigcry:ולשכוח את היום.. שכתחליט למכור את הרכב תפתור את הבעיה הפעוטה הזאת.

פורסם

לי קרה מקרה דומה .... באוטו הקודם המוכר (סוחר ) אמר לי שהאוטו הוא יד 4 ולפי הרישיון הןא היה יד 4 אבל כשקיבלתי את הרישיון החדש הוא היה יד 5 .

כמובן שחתמתי איתו על זכרון דברים לפני הקנייה והוא חתם שהיא יד 4 .

אבל אחרי 3 חודשים שקיבלתי תרישיון החדש של הרכב, בגלל חוסר עניין להתעסק עם זה עזבתי את זה והמשכתי לנסוע ככה לפני שבוע כשמכרתי את האוטו לא הייתה לי שום בעיה למזלי למכור .(האוטו לשעבר היה 106 XS 97 1400).

• תוכן חדש...