Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר בירור מקיף על כל העיניין של זוויות קאמבר וגם עיניין הקסטר( עדיין לא סגור:roll:).

1.לא ניתקלתי ב " איך אני יודע מה הזוית האופטימלית לרכב שלי"? פורד פיאסטה MK2 בנוסף אינני מעוניין לשנות את זוית הקאמבר.

(הבולמים הם של קוני ,קפיצים אדומים- לא יודע של מי הנמכה 300 מ'מ שגם זה בטיפול= מגביהים)

2.בכדי להתקין את הבולמים והקפיצים יש לי אפשרות,ידע וניסיון.

ולשאלתי

בנוגע לזויות קאמבר נדרש ציוד שיש רק במכוני פרונט ? או שמה יש דרך שאני עושה זאת לבד? ומה הזוית שאני צריך (יצרן).

תודה לעונים

פורסם

לנתוני קאמבר מדויקים תן את השנה ונפח המנוע שלך.

לגבי השאלה השניה - אתה חייב לכוון במכון פרונט. יש כלים לכיוון פרונט בבית אבל הם לא מדויקים.

LAREDO-PERFORMANCE

פורסם

לכוון זוויות מתלה דרוש ציוד יעודי שלא ניתן לרכוש או להשתמש בו ללא ידע ומשטח מפולס שמותאם לכך.

אם אתה מעוניין בכוון זויות היגוי לפי היצרן מדוע אתה פותח שרשור בפורום שיפורים?

פורסם

תודה על העריכה מחדש.

למה במדור שיפורים?! -חשבתי לעצמי: קוני ,קפיצים ,עיניינים ושיפורים,

לגבי הפיאסטה,רפליקה של XR2 .

השלדה של mk2 זהה בכל הדגמים. כולל היגוי (למעט מסרק הגה קצר יותר ב XR פחות סיבובים מנעילה לנעילה-וגם זה בדרך)

הרחק סרנים זהה.

זהוא?!

אגב חיפשתי בהיינס ומצאתי הסברים על זויות קאמבר אבל לא מצאתי נתונים...

• תוכן חדש...