Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שאני נוסע עם הרכב ומחנה אותו, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתקרר, אחרי 40 דקות של עצירה המכסה מנוע עדיין חם מאוד. וכשאני פותח את המכסה מנוע, המנוע עצמו ממש חם, אפילו כשמדובר בנסיעה של שתי דקות.

האם הבעיה היא ברדיאטור, או במנוע? ואם כן, ממה זה יכול להגרם?

אני חייב לציין שהרכב לפני שבועיים עבר בדיקה מקיפה, ולא נמצאו ממצאים שקשורים להתחממות של המנוע.

נ.ב

מדובר בסיאט איביזה שנת 2000, 1600 סמ"ק.

חג שמח ושנה טובה לכולם,

רוי.

פורסם

דבר בסיסי אבל חשוב:

האם אתה עוקב אחרי שעון חום המנוע ברכב? זה יכול לתת השערה טובה יותר למה קורה ברכב שלך...

אם הרכב מתחמם מעבר לחצי סקאלה יש תקלה ומתחילים בבדיקת טרמוסטט,מע' קירור,יוניטים,מאווררים.

כמובן,שאם כל הבדיקות אינן מניבות כלום והרכב עדיין מתחמם אתה בצרות.

אם הרכב אינו מתחמם לפי השעון אין בכל אופן סכנה למנוע,אלא אם השעון מזייף וכדאי לבדוק במוסך שאכן השעון אינו תקול ומרמה אותך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כאשר אתה כותב "חם מאוד" זה לא רלוונטי .

כי אתה בודק את החום עם כף היד.

אבל אם תביט על שעון חום המנוע ברכב תגלה כי החום הוא חום בתחום הנורמלי.

(אלא אם כן יש לך בעיה במנוע)

אבל הבדיקה הנכונה הי דרך השעון חום מנוע ולא לגעת במכסה המנוע.

זמן ההיתקררות של המנוע משתנה גם בגלל שינויי מזג האויר .

כלומר בחורף המנוע יתקרר קצת יותר מהר מאשר בקיץ.

(השוואת טמפרטורות).

ירון מאיר

• תוכן חדש...