Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים...

אחרי כמעט חצי שנה שהחלפתי את הGT לאחותה הגדול הHGT החלטתי שאני לא יכול לנסוע ברכב לא מושלם אז...

החלטתי להגיע למוסך של אבא של חבר טוב ולצבוע את גג הרכב ומכסה המנוע שהציקו לי בעין...

על הדרך גם עשיתי החלקה קטנה לסמל הקדמי... חוות דעת יתקבלו בשמחה...

IMGP1016.jpg

IMGP1009.jpg

IMGP1027.jpg

IMGP1034.jpg

פורסם

עידן, לא רק טוב! מצויין! יפה מאוד, עבודה יפה מאוד, מצויין. ההחלקה יפה מאוד, צבע יפה בכללי, ועצה קטנה: להבא - "להעלים" את מספר הרכב בעריכת התמונה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קצת בעיה כאשר לא צילמתאת הגג [שזאת בעצם היתה הבעיה המרכזית].

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לכל חברי קבוצת התמיכה לצובעי הרכב שלום.

עם כל הרצון לפרגן (ויש רצון), אי אפשר להעריך איכות צביעה מהתבוננות בתמונות. על מנת לבדוק אם הצביעה טובה יש לבחון את הרכב באור מבוקר, ללא השתקפות חזקה של קרני שמש. הצבע צריך להיות אחיד, ללא טקסטורה של קליפת תפוז, הלכה צריכה להיות שקופה וללא עכירות. ללא overspray על חלונות וגומיות. את עמידות הצבע בודקים, בעולם אידיאלי, בבדיקת קילוף המבוצעת על הרכב עצמו, ולאחר ייבוש מלא או בבדיקת שריטות על דגם שנצבע באותו תהליך ובאותו זמן בו נצבע הרכב.

מידע שיעניין את חברי הפורום:

עלות הצביעה

איזו הכנה עבר הרכב לפני הצביעה

האם נצבעו רק הגג ומכסה המנוע

איך הותאם הגוון לחלקים שלא נצבעו

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לרכוש כיסוי נגד שמש הקיץ הלוהטת..

ממש יפה

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...