Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו רייסר[לא לצחוק לעומת הבעיות של חברי הפורום במכוניות שלהם אז שלי בונבוניירה] הבעייה היחידה שיש לי שיש דליפה איטית של גז מהמזגן . גז אני ממלא בחינם אבל כל חודשיים לרוץ לחבר שימלא לי לא מתאים . אפשר למצוא נזילות בבית או להחליף צנרת ולשים גז בלי כל הוואקום וכל הדברים שהמכונה עושה במוסך?

פורסם

בבית תוכל לבצע זאת רק אם יהיה לך הציוד של מזגניסיט רכב.

מילוי גז נכון, במכוניתך, מתבצע ע"י שקילת כמות מדויקת של גז שצריכה להכנס במע'.

ואקום עמוק חשוב לבצע כדי להוציא את כל שיירי הלחות שיש במע' והעלולים לפגוע בחלקי המע', שסתומי המדחס וכן להוריד את רמת הקרור.

דליפת גז עלןלה להיות מצנורות, מחבריהם, שסתום (ונטיל) שרות, מדחס, מעבה, מאדה, ועוד ולצורך איתור הדליפה צריך גם ציוד, נסיון וידע.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...