Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בוחרים פוליש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להסיר כתמים צהובים מהאוטו (צבע לבן) וההמלצה שקיבלתי היא להשתמש בנייר שיוף 0 (לא רגיל אלא עדין מאד) ואח"כ לעשות פוליש.

האם מישהו יכול להסביר לי איך אני אמור לבחור את החומר לפוליש ואיפה ניתן להשיג אותו?

אשמח לעזרה

פורסם

אני הייתי פועל אחרת:

1. ניסיון הסרה של הכתמים עם פוליש עדין - NO7 יכול להתאים יש באוטו-דיפו.

2. לא הצליח - נסיון הסרה עם פוליש גס - כנ"ל.

את נייר הלטש הייתי משאיר כאופציה אחרונה בהחלט. בנוסף רצוי להתייעץ עם צבעי טוב. יש לו את כל החומרים הדרושים כך שבסופו של יום תיקון כזה עשוי לעלות לך זול יותר דווקא אצל בעל מקצוע.

לשיקולך.

פורסם

הפוליש עצמו פועל כנייר ליטוש עדין מאוד. לכן כדאי לנסות לעשות רק אותו. כמובן שצריך למלא אח"כ עם ווקס.

משכנתא זה קל

פורסם

כתוב על הקופסה.

באלה של NO7, העדין יבוא בקופסה בצבע ירוק בהיר והגס בקופסה בצבע ירוק כהה.

גם בתכולת הקופסה לא ניתן לטעות, האחד משחה לבנה עדינה והשני משחה חומה שמרגישים את הגרגרים שבה.

פורסם

פוליש חזק נקרא HAEVY DUTY , כך יהיה כתוב על הקופסא , הכוונה היא לפוליש גס יותר מהרגיל .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אל תשיף את הרכב!

כתמים צהובים ופיח שלא יורד בשטיפה מסירים בעזרת מוצר שנקרא "פלסטלינה", נסה ותראה שהכתמים יורדים בקלות יחסית, ואין צורך לשייף את הרכב עם פוליש גס או נייר ליטוש.

אחרי הפלסטלינה אפשר לעשות גם פוליש עדין (רק אם ישנו צורך!) ולסיום ווקס בגדר חובה, כדי 'לאטום' את הצבע ולהבריק את הרכב.

המינוס היחידי הוא שפלסטלינה די יקרה לשימוש חד פעמי.

פורסם

קניתי את הפוליש והווקס, מישהו יכול להסביר לי איך אני משתמש בזה.

כלומר האם צריך לחכות פרק זמן מסויים והאם שימוש לא נכון יגרום נזק?

פורסם

יש להשתמש במוצר לאחר שטיפה של הרכב, אחרת הליכלוך שנצמד לרכב ישרוט את הלכה, ורצוי שהרכב יהיה יבש לגמרי, במקום מוצל כמובן, גם שלא תתייבש וגם כי חום השמש בשילוב החומרים יכול לגרום לכתמים בצבע

חשוב מאוד גם לא למרוח על הפלסטיקים ועל הפנסים והשמשות ולעבוד על איזורים ולא למרוח את כל הרכב בבת אחת - החומר לא אמור 'להיספג' כמו שהרבה נוטים לחשוב, מספיק שיתייבש מספר דקות ואז להסיר בעזרת סמרטוט כותנה בעדינות - כדי לא לשרוט את הרכב.

זה על רגל אחת ובהתכתבות, אם תרצה יש מכונים מקצועיים שישמחו לעשות את העבודה בשבילך בתשלום.

ושוב פעם אני אדגיש, אם יש לך "כתמים ג'ינג'יים"/כתמי פיח וכמעט כל כתם שהוא לא שריטה בצבע הרכב, פלסטלינה תעשה את העבודה בצורה הרבה יותר טובה מפוליש, וזה מנסיון של לא מעט רכבים שעשיתי להם את הטיפול הזה (עבדתי בעבר בעסק בתחום הזה).

• תוכן חדש...