Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מספר ימים הותקנה המערכת ברכב העבודה מסוג אופטרה כאשר יחידת הראש שהתקבלה עם הרכב נשארה (Panasonic 1505).

כצפוי (עד היום לא הופתעתי מכך) הופיעו רעשי אלטרטור מעצבנים וחזקים.

נראה כי מקור הבעיה באזור הרדיו דיסק שכן כאשר אני שולף אותו החוצה (עם כל החיבורים) הרעש נחלש ואפילו נעלם.

המתקין ניסה לחבר עוד הארקה ישירות מגוף המכשיר אך ללא הועיל.

הוא ניסה גם לחבר משתיק (מעין קבל קטן) על יציאות ה- RCA של המכשיר אבל ברגע שמחזירים את המכשיר שוב מתחילות היבבות.

האם יתכן והמכשיר אינו תקין?

האם יכול להיות שיש השראה גבוהה מיחידת המיזוג (בקרת אקלים) או יחידה אלקטרונית אחרת שקרובה למיקום הרדיו דיסק המשפיעה כל כך? למישהו יש רעיון איך לפתור הבעיה?

מתסכל!

תודה מראש

פורסם

אף אחד?

אני יודע שכתבו הרבה בנושא זה, אבל שוב, אצלי הבעיה ממוקדת באזור הרדיו ואין לי מושג כיצד ניתן לבודד אותו.

האם יתכן ויש בעיה במכשיר עצמו?

תודה מראש

פורסם

אתה אומר שכשאתה שולף את היחידה הרעשים נרגעים - סתם כדי לוודא - כשאתה שולף את היחידה החוצה, הבדיקה נעשית כשהמנוע מותנע?

מעבר לזה הייתי מנסה אחד משני הדברים - למשוך כבל מינוס לצמת החוטים של הHU ישירות מהמצבר ואולי גם להחליף את כבל הפלוס וכבל הזכרון לחוטים עם בידוד קצת יותר עבה ואז מנסה.

אולי אפילו מריץ את חוטי החשמל בלבד של הHU בשרשיר.

הדבר השני שהייתי בודק זה אם הרעשים האלה מופיעים כשאתה שומע דיסק או כשאתה שומע רדיו או בשניהם - אם זה רק ברדיו - יש לך בעיה שהחוט של האנטנה כנראה עובר במסלול לא טוב.

הדבר השלישי - הייתי מנסה לבקש מהמתקין לרגע אחד לנסות לחבר HU אחר.

חוץ מפילטר על הRCA יש גם פילטר שנועד לחוטי המתח של הHU - אם זה HU ישן, לרוב הם היו מגיעים עם פילטר על הצמה, פילטר 1 אמפר, יכול להיות שהוא נדפק.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...