Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להניע הסטרטר עובד וגם כל המאווררים של האוטו עובדים.

האוטו מניע אבל נכבה אחרי כמה שניות בגלל שהטורים לא מחזיקים את האוטו מונע יש גם רעידות חזקות מאוד בסרק.

ושמתחילים קצת את הנסיעה זה עובר... אבל חוזר שוב בהתנעה חוזרת.

מה עושים?

ד"א זה לא האוטו שלי...

פורסם

יש לבדוק שלושה דברים:

א- את הקרבורטור - אולי לא מכוון /סתום וזקוק לניקוי.

ב- תיתכן בעיה בצ'וק האוטומטי מניסיון רע - כיוון או תיקון יותר משמעותי.

כאשר קרבורטור וצ'וק מתפקדים היטב הטורים אמורים להיות מיוצבים ובהתנעת בוקר ראשונהמ יהיו מעט גבוהים עד שהרכב יתחמם מעט ואז ירדו.

ג- יתכן שמישהו ניסה להיות חכם וביטל את הצ'וק וזה גורם לרעידות.

כל הדברים הללו הם רק השערות וכדי לפתור את הבעיה יש לגשת למכון לקרבורטורים הקרוב למקום מגוריך כאשר אם אתה מנתניה יש לך את צביקה שבטוח מכיר את שגעונות הילדות של הרכב הזה.

הצ'וק האוטומטי מעט מסובך לתיקון ורצוי שרק מומחה לקרבורטורים יכוון /יתקן במידה ואכן זו הבעיה כדי לא לגרום לצרות נוספות .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש לך בעיה בצ'וק.

דוד.

כמו שדוד אמר, יש לך בעייה כרונית בצוק, שניתנת לפתרון בשיפוץ הקרבורטור, חודשים זה יותר מדי זמן להמתין עם בעייה שגזאת, שניתנת לפתרון בכל מכון קרבורטורים מקצועי ובעל שם.

בקייץ עדיין עוד ניתן להתניע את הרכב תוך קשיים מרובים, בחורף הרכב לא יתניע כלל ויחייב אותך לגרור את הרכב למכון קרבורטורים.

פנה עוד היום למכון קרבורטורים, ואל תדחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כמו שדוד אמר, יש לך בעייה כרונית בצוק, שניתנת לפתרון בשיפוץ הקרבורטור, חודשים זה יותר מדי זמן להמתין עם בעייה שגזאת, שניתנת לפתרון בכל מכון קרבורטורים מקצועי ובעל שם.

בקייץ עדיין עוד ניתן להתניע את הרכב תוך קשיים מרובים, בחורף הרכב לא יתניע כלל ויחייב אותך לגרור את הרכב למכון קרבורטורים.

פנה עוד היום למכון קרבורטורים, ואל תדחה למחר מה שאתה יכול לעשות היום!

בברכה

צביקה

תודה, מישהו יכול לתת לי המלצה על מכון קרבורטורים בנתניה או באיזור?

• תוכן חדש...