Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון אופניים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני רוצה הלשאול כמה שאלות:

א. הלכו לי הרפידות של המעצורים של האופניים. רפידות חדשות יעלו לי 65 ש"ח לזוג. אני צריך שני זוגות. מה עדיף: לשדרג לדיסק בלימה בשני הגלגלים, שמצריך החלפה כל שנה+, או להישאר עם הברקסים המקוריים?

ב. אני נוסע המון בחושך, ונמאס לי המאפוד הזוהר. התקנת לדים של סימון על הגלגלים, וגם במקום מחזיר האור, וגם לעשות כך מקדימה, רק שקדימה יהיה פנס דרך נוסף?

תודה למגיבים!

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

יש לציין כי אני גם סייר ביטחון על האופניים, אני נוסע לרב בדרך הביטחון של היישוב, והיא רובה עפר ואבנים, ולכן אני שואל מה מומלץ.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

מערכת דיסקים סבירה תעלה לך הרבה יותר מהחלפת רפידות.

ולא צריך להחליף דיסקים כל שנה +,צריך להחליף רפידות שהם מתחילות להיגמר,לא שהן כבר נגמרו.

השאלה גם אם יש לך הכנה לדיסקים באופניים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זוג רפידות 65 שקל?!

הן מזהב?

שכח מדיסקים - יעלה פי 3.

אגב, גם אם תהפוך את האופניים שלך לעונדה - לא הייתי מוותר על אפוד בלילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לנו פה רק אחד שמתעסק באופניים, והוא מה שנקרא מונופול. 65 ש"ח, זה עוד הסוג הזול, אז אני לא רוצה לדעת כמה עולה מערכת דיסקים. ולמי ששאל - כן. יש לי הכנה לדיסקים.

פורסם

תגיד, אתה מוגבל לישוב שלך? לא יכול לצאת? כלא שמור?

אם הוא מונופול - שלח אותו קיבינימט.

תביא רפידות ממקום נורמלי, וחליף לבד - רבע שעה עבודה גם למי שאין לו מושג, רק תשים לב שאיך שאתה מפרק ככה אתה גם מרכיב (אני מתכוון למרחק רפידה מהג'אנט) אחרת יהיה לך בלימה חזקה מדי - כמובן שהכל ניתן לכיוונון.

אתה תצטרך כנראה מפתח אלן בגודל 4, פלייר, אולי מברג - תלוי באופניים שלך. אם לא תסתדר לבד תעלה תמונה של מערכת הבלמים אצלך וננסה לעזור לך.

אגב - האם מצב הבלמים הקדמיים והאחוריים זהה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני החלפתי כל הזמן את הרפידות. יש אפשרות לצאת מחוץ לעיר (לירושלים, אני גר במעלה אדומים). אני באמת אצא. לא חשבתי על זה. תודה רבה על הצעת העזרה! אז מה אתם אומרים, להחליף לדיסקים או לא?

רגע. בואו אני אסביר את עצמי קצת יותר בבירור:

אני מתנדב במשטרה, על אופניים. רב הזמן אני נוסע בדרך הביטחון, שרובה עפר ואבנים. ואני נוסע עליה מהר. גם על הכביש אני נוסע, אך בתדרות מועטה. אני מקווה שהבנתם אותי.

פורסם

הגישה המקובלת היא שמעצורי V-BRAKE סטנדרטיים רפידות

עדיפים על פני דיסקים זולים. בוודאי מבחינת אמינות, ולרוב גם הבלימה טובה יותר...

פרק רפידה, ותפוס אוטובוס לתלפיות. יש לך כ-4 חנויות באזור הזה,

כולל היבואנים של IRON HORSE, אז אני מניח שיהיה לך מבחר סביר של רפידות.

קנה כמה שאתה צריך, זה ממש לא מסובך לפרק ולהרכיב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רפידות ג'נריות שבקושי עוצרות אכן עולות כ 60 ש"ח.

הרציניות כאלו שגם עושות משהו בתנאי שטח עולות הרבה יותר.

http://pedalim.co.il/sg_products~16~63.htm

דיסק מכנאי לא שווה הרבה בטח לא על הVBRAKE. בלמים הדיראולים יעלו לך מעל 1000 ש"ח ותוסיף לזה החלפה של הג'נטים עם הנאבה כי שלך לא באים עם הכנה לבלמי דיסק.

אם נופלת עליך מחלת שידורוגים תקנה לך אופניים אחרות בתקציב מתאים ואל תשדרג חבל על הכסף.

פורסם

א. כן יש לי הכנה לבלמי דיסק.

ב. בקרוב אני מקבל משכורת שלא קיבלתי חצי שנה, ואז אני אראה כמה יש, ואולי אני אשתדרג עם זוג חדש, או שאני אשדרג את הזוג הזה.

פורסם
יש לציין כי אני גם סייר ביטחון על האופניים

מבלי לדעת באיזה יישוב אתה מתגורר, אני די בטוח שתושבי היישוב יעדיפו סייר הרוכב על אופניים עם בלמי דיסק שופרא ד-שופרא, וערוך לעצירת חרום בכל רגע, בכדי לתת מענה הולם לארוע העלול להתעורר במהלך משמרתו בקיבוץ / בכפר / בקרת.

זהו זה, ולא אחרת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בלמי וי יעצרו מצוין בעצירת חירום בדיוק כמו דיסק. בשביל ריכבה ביישוב אני לא רואה שום סיבה להחליף לדיסקים שכבדים יותר ועולים יותר, אלא אם אתה נוסע הרבה בבוץ ובגשם.

פורסם

V-brake זו המצאה שצריכה לצאת מהעולם. איכות הבלימה תלויה בשמיניות בגלגלים-דבר שמובטח בנסיעות שטח. לדעתי כל בלם דיסק עדיף, בכל מצב בשטח. לפי איך שזה נשמע, אתה צריך להחליף את האופניים ולא את הבלמים.

יש חנויות אמינות באינטרנט שישלחו אליך את הבלמים [באשר תבחר] ואף יתנו לך ייעוץ טלפוני- ובכך תם המונופול מבלי לצאת מהבית. אלה השניים שאני מכיר:

www.harim.co.il

www.pedalim.co.il

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...