Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מחשבה רבה וסקירת המלאים: הפיינלסטיים הם: T1R , SP9000, YOKOHOMA SDRIVE

מי מהשלושה מנצח??

נ.ב הייתם ממליצים לעשות קורס נהיגה מתקדמת עם אחוריים במצב בינוני מינוס (כדי ללמוד מצבי קיצון) או להחליף ארבעה עכשיו?

אביעד

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחר מחשבה רבה וסקירת המלאים: הפיינלסטיים הם: T1R , SP9000, YOKOHOMA SDRIVE

מי מהשלושה מנצח??

נ.ב הייתם ממליצים לעשות קורס נהיגה מתקדמת עם אחוריים במצב בינוני מינוס (כדי ללמוד מצבי קיצון) או להחליף ארבעה עכשיו?

אביעד

גם לפני ההודעה הזאת רציתי להמליץ לך לקחת רביעיה ולא להשאיר את הצמיגים בני ה-3.5 שנים מאחור. עכשיו כשאתה מציין שהם במצב בינוני מינוס אז אין ספק. החלף רביעיה וסגור עניין.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני גם בדעה של קספר.

לגבי הקורס, זה לא משנה עם איזה צמיגים אתה מגיע כל עוד הם תקינים. אל תכניס את עצמך לסרט שאתם הולכים לקרוע את נס הרים.

אביחי

פורסם

"בקושי יש"

נאמר לך כבר איפה יש סט כזה בוודאות (ובוודאות בחברה אין ד"א) , יש כאלו בצמיג ישיר פתח תקווה ב403/4 ש"ח לצמיג.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הצמיגים נקנו בסוף שנת 2005 ,אם קבלת מעידו את הקלסר עם הניירת שלי, תוכל לראות את התאריך של האישור של הצמיגים ל 15" , זה בערך התאריך שגם קניתי את הצמיגים.

.

ערן.

פורסם

עדכון: נרכשה רביעייה של SP9000.

ערן, התאריך ייצור שלהם היה סוף 2003, ומזל שהחלפתי גם את האחוריים שהיו פחות שחוקים: בשניהם היו נעוצים ברגים, ובאחד היה מסמר שנכנס מהדופן ויצא מהסולייה. :shock:

פורסם

צמיגי 195 על 15 אינץ' לא נוגעים במרכב של הוולקן?

אצלי המידה היא סטנדרטית וזה נראה ממש קרוב למרכב.

עם ג'אנטים של 206 אם אני מזהה נכון.

פורסם

עם סרן אחורי תקין ואופסט מתאים אין בעיה עם 195/50/15

הבעיה כיום היא לאשר בלי קומבינות את המידה, על 3 דלתות אפשר לאשר 195/55/15 לפי AUTODATA, על 5 דלתות אפילו לא את זה

פורסם

כשהלכתי בפעם הראשונה לקומפיוטסט לאשר את הצמיגים, הבחור בדק באיזו רשימה מודפסת שהיתה לו והוא אמר לי שאין בעיה לאשר לכל ZX עם 3 דלתות את המידה הזו.

• תוכן חדש...