Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מדהים ממש מומחה לנהיגה .

ישר ירדתי למטה לנסות .

איך לא חשבו על זה קודם?

איזה מורה לנהיגה מניאק היה לי לא לימד אותי לעשות את זה....

חייב ללמד גם את אישתי, יש לה בעיה קצת בחניה ברוורס אז אולי ככה יהיה לה יותר קל.

רז...

פורסם

אפשר בבקשה פרטים כמה עולה כזה קורס ?

והאם אפשר לעשות את זה עם רכב צרפתי ששם הבלם יד לא עובד טוב בברירת מחדל כבר שהוא יצא מפס היצור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ה180 ברוורס דווקא ממש לא קשה, למרות שאיך שהם עושים את זה תופס הרבה יותר מדי מרווח. ומה רע בזה שמלמדים אותו קצת על שליטה ברכב?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

psychuil, אין בעיה שמלמדים אותו קצת שליטה ברכב.

הבעיה היא שזה מוצג באינטרנט, בתקופת הטימטום הגדול, ועכשיו כל ילד טיפש ירד למטה, יקח את הרכב של אמא וילך לנסות את זה בכביש ציבורי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אה.. נחמד. לא יותר. באמת, זה זמן הטמטום. כל מי שיש לו רישיון ילך וינסה את זה על האוטו שלו, או של ההורים שלו.

(אגב, כמה עולה קורס כזה? :roll:)

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם
psychuil, אין בעיה שמלמדים אותו קצת שליטה ברכב.

הבעיה היא שזה מוצג באינטרנט, בתקופת הטימטום הגדול, ועכשיו כל ילד טיפש ירד למטה, יקח את הרכב של אמא וילך לנסות את זה בכביש ציבורי.

צודק. צריך לשים צנזורה על טופ גיר. וגם על כל סרטי האקשן בטלויזיה. וגם על החדשות כי זה גם מציאותי מדי.

בכלל, פורמולה 1 וכאלה זה מסוכן, כדאי לדבוק בסריגה.

פורסם

בדיוק, תוך כ10 דקות אפשר למצוא מדריך להכנת פצצה מדברים שיש לכולנו בבית - אתם בוכים על סרטונים של מסלולים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לאוטו הזה איזשהם מערכות מיוחדות של בלימה?

"הבעיה עם העולם היא שהמטומטמים הם בעלי ביטחון עצמי מופרז והחכמים מלאי ספק." (ברטרנד ראסל)

פורסם

אח.. האירוניה :-).

בדיוק עכשיו חזרתי מטיול עם הכלבה ומה ראיתי בחוץ?

נכון!

יאריס עם נערון בפנים שמתרגל נסיעה לאחור וסיבוב של 180 מעלות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אח.. האירוניה :-).

בדיוק עכשיו חזרתי מטיול עם הכלבה ומה ראיתי בחוץ?

נכון!

יאריס עם נערון בפנים שמתרגל נסיעה לאחור וסיבוב של 180 מעלות.

זאת בדיוק הבעיה שבפירסום כאלה סרטונים באינטרנט.

גם אני כמו רבים אחרים נהנה לראות את אותם סרטונים ועוד טיפה מהקמצוץ של הספורט המטורי בארץ,

אבל, הבעייה הכי גדולה היא: שגם העיינים שלא צריכות לראות את אותם סרטונים - רואה אותם.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הבעיה היא בדרך החשיבה שלך, לפי דרך החשיבה שלך אין בארץ עדיין מרוצי מכונית, למה?- כי אנשים יתאמנו ברחובות לקראת המסלול.

אני בטוח שאחרי שראית(או אולי לא) ג'ק-אס אתה לא תתחיל לעשות את מה שהם עושים, כמו שלא תתחיל לקפץ כמו ברוס לי אחרי שתראה סרט שלו.

כך מי שרואה את הסרטון הזה ילך למקום מאורגן ומסודר לעשות את החליקות שלו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...