Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשווה ג'-אס לנהיגה במכונית שכל ילד חושב שהוא איזה שומאכר.

דבר שני, העובדות כבר מדברות בשטח. אני לא צריך להוכיח עובדות.

דבר שלישי, למה אתה קורה מקום מאורגן? למגרש חנייה ליד הבית? מקום מאורגן עולה כסף ובא ביחד עם קורס. לא מכיר מקום מאורגן אחר.

דבר רביעי, גם במקום מאורגן אם אתה 'חדש' על הכביש ולא עברת שום הסכמה כלשהי אתה יכול להפגע. כן, גם במקום 'מאורגן'.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
בדיוק, תוך כ10 דקות אפשר למצוא מדריך להכנת פצצה מדברים שיש לכולנו בבית - אתם בוכים על סרטונים של מסלולים?

אני בטוח שאחרי שראית(או אולי לא) ג'ק-אס אתה לא תתחיל לעשות את מה שהם עושים, כמו שלא תתחיל לקפץ כמו ברוס לי אחרי שתראה סרט שלו.

ולמה נראה לך שאין אנשים כאלה?

חכו, ייצא סרט הוליוודי בשם... לא יודע איזה שם, שבל הוא ימומן ע"י אל קעידה ויספר על מחבלים סופר מגניבים, וכל אותם ילדים ייצאו להכין פצצות (שהמתכונים להכנתם יתפרסמו באינטרנט באדיבות האירגון הנ"ל).8):roll:

כל מפיקי סרטי הטראש האלה פשוט לא יודעים איזה כח יש להם...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זאת בדיוק הבעיה שבפירסום כאלה סרטונים באינטרנט.

גם אני כמו רבים אחרים נהנה לראות את אותם סרטונים ועוד טיפה מהקמצוץ של הספורט המטורי בארץ,

אבל, הבעייה הכי גדולה היא: שגם העיינים שלא צריכות לראות את אותם סרטונים - רואה אותם.

אין מה לעשות עם זה. גם בסרטים עושים כל מיני מרדפים מטורפים,אז מי שמושפע וחושב שהוא נהג מלידה הולך ומנסה.

זה לא משנה אם הוא ראה את זה בסרטון באינטרנט או בטוקיו דריפט.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אח.. האירוניה :-).

בדיוק עכשיו חזרתי מטיול עם הכלבה ומה ראיתי בחוץ?

נכון!

יאריס עם נערון בפנים שמתרגל נסיעה לאחור וסיבוב של 180 מעלות.

se7en, sharonarn ו-shellcase, בכוונה לא עניתי לתגובותכם, חיכיתי למשהו כמו שמצוטט לעיל.

I rest my case.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

טוב, אחרי צפייה מעמיקה בסרטון אפשר לומר שבאופן כללי מדובר בעלבון לאינטילגנציה.

הכל מריח מחובבנות והפרטאצ' חוגג, שמו סס"ל באמצע מגרש חניה כמה קונוסים והתחילו להתחנגל על מייקרה בתרגילים ששיעממו אותי עוד עם הטרקטור של הנוי בקיבוץ. קצת מגוחך שעבור קצת זמן מסך החבר'ה ממסלולים שנהנים בדרך כלל ממעט קרדיט (ליגת MDC) מוכנים להתבזות בפעלולי נהיגה דמיקולו.

בנוגע לסוגיית ההצגה של זה, אין מה לעשות זה אינטרנט וזו מהותו- מידע לכולם על הכל, לא מעט בזכותו אנחנו מלהגים גם כאן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני לא מתכוון לפגוע באף אחד אבל בגלל המחשבה הטיפשית הזאת לא מצלמים ולא מראים בטלוויזיה את התחרויות הסופר מאורגנות שיש לנו.

אתמול בחדשות ערוץ 2 הראו במשך 5 דקות קטע של בקהאם שחזר לאנגליה ונכנס לנהוג בג'יפ שלו מצד שמאל במקום מצד ימין.. קטע שלם עשו על הסיפור המטומטם/מפגר הזה!

במקום לראות קצת התפתחות מוטורית בארץ מבחינת תחרויות וכישרון נהיגה

כל זה בגלל המחשבה שילדים ינסו לחכות את זה...

מזל שלא מצנזרים את הפורמולות למיניהם

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

חלאס עם כל הרצינות יגאל צור הוא בדיחה, אם אתם פוחדים שילדים יעשו דאווינים על הכביש- תצביעו שס, תהפכו את אלי ישי לרוה"מ. ואז לאף אחד לא יהיה אינטרנט.

חוץ מזה יש אלפי סרטים כאלו בyoutube אז דיי

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ףחלםשדגערחלםעןךשןנמשדןוםגנעש'םקרוןעקרןםש ןפ/'ו 'קוןםאי/םפ'קואים/'קופראיום'קרעשרמאןו

סליחה, נרדמתי על המקלדת :sleeping:

פורסם
אח.. האירוניה :-).

בדיוק עכשיו חזרתי מטיול עם הכלבה ומה ראיתי בחוץ?

נכון!

יאריס עם נערון בפנים שמתרגל נסיעה לאחור וסיבוב של 180 מעלות.

אם זה היה במקום שהוא לא מסכן אף אחד חוץ ממנו,אז אין בעיה

:)
פורסם
אם זה היה במקום שהוא לא מסכן אף אחד חוץ ממנו,אז אין בעיה

וואוו!, לשמוע תובנת בטיחות שכזו ממישהו שמצולם בווילי, על קטנוע, עם גופיה ומכנסיים קצרים. בחור רציני, אין מה לומר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
חלאס עם כל הרצינות יגאל צור הוא בדיחה, אם אתם פוחדים שילדים יעשו דאווינים על הכביש- תצביעו שס, תהפכו את אלי ישי לרוה"מ. ואז לאף אחד לא יהיה אינטרנט.

חוץ מזה יש אלפי סרטים כאלו בyoutube אז דיי

ביוטוב הדברים נראים יותר מסוכנים ויותר 'קשים' לביצוע.

פה מקבלים את הרושם שכל אחד יכול לשבת,לתת גז,להרים בלם יד ולעשות את זה..אחרי כמה אימונים אפשר להיות תותח בזה.

זה מה שישפיע.

פורסם
וואוו!, לשמוע תובנת בטיחות שכזו ממישהו שמצולם בווילי, על קטנוע, עם גופיה ומכנסיים קצרים. בחור רציני, אין מה לומר.

WORD.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב. אני חושב שהדיון מיצה עצמו. אין ספק, לנסוע אחורה, לסובב הגה, למשוך בלם יד, להעביר ל"דרייב", ללחוץ גז זה מאוד מסובך. מאוד מסובך.

ובלי קשר, לנסות את זה בכביש פתוח\מגרש חניה, ליד הולכי רגל או מכוניות חונות ונוסעות זה טמטום ממדרגה ראשונה, כזה שזוכרים שנים אחר-כך, כשיושבים בכלא על גרימת מוות ברשלנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...