Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב בעיית גומיות שסתומים גם נובעת משמן לא טוב מנוע שעמד הרבה זמן והגומיות לא קיבלו שימון

קח שלוש גומיות שסתומים (לצורך העניין של יפנית"אמינה")

אחת תמרח עליה שמן מנוע משובח כל יום

השניה תמרח עליה שמן מנוע זבל בכל יום

והשלישית אל תמרח עליה שמן

כך תעשה במשך שנה

ותראה מה התוצאות בעניים שלך

erezzx

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לרוב בעיית גומיות שסתומים גם נובעת משמן לא טוב מנוע שעמד הרבה זמן והגומיות לא קיבלו שימון

כך תעשה במשך שנה

כן , כל הצרפתיות סובלות מהזנחה כזו , והיפניות באות עם הזרקת ג'ל KY ישירה מהמפעל ששומרת על הגומיות.

פורסם

כך תעשה במשך שנה

כן , כל הצרפתיות סובלות מהזנחה כזו , והיפניות באות עם הזרקת ג'ל KY ישירה מהמפעל ששומרת על הגומיות.

לא רק זה - כל המכוניות של חברי הפורום מוזנחות, לא עוברות טיפולים שוטפים ושמים בהם שמן מהול במים תוך חסכון עלויות מקסימלי. אחר כך מתפלאים שצריך לעשות בהן ראש מנוע! - חברי פורום יקרים - די להזניח את המכוניות שלכם, תעשו כמו erezzx והמכוניות שלכם יחזיקו 350,000 ק"מ בלי תקלה אחת. באחריות.

פורסם

אתה אומר את זה כאילו כל הצרפתיות סובלות מגומיות שסתומים

וביפניות לא שמעו על הבעיה

רוב היפניות יותר משתלם להחליף מנוע מאשר לפתוח ולשפץ אותו בגלל עלויות זולות יחסית

דבר שני במנועים היפניים לרוב כשאתה עושה ראש וגומיות שסתומים מה שנוצר לך זה לחץ קרטר בגלל הרינגים המשובחים והאוטנים של היפניו

עכשיו סתם שאלה אתה יכול להראות לי מיצובישי לנסר שזה נחשב לרכב מאוד אמין

שלא הוחלף לה מנוע והיא לא מעשנת

כי אני יכול להראות לך אחת עם 80000 ק"מ יד ראשונה שלא מפסיקה לעשן וזה לא רק בגלל הגומיות שלה

והמנוע שם לא עבר איזו שהיא טראומה

erezzx

פורסם
אתה אומר את זה כאילו כל הצרפתיות סובלות מגומיות שסתומים

וביפניות לא שמעו על הבעיה

רוב היפניות יותר משתלם להחליף מנוע מאשר לפתוח ולשפץ אותו בגלל עלויות זולות יחסית

דבר שני במנועים היפניים לרוב כשאתה עושה ראש וגומיות שסתומים מה שנוצר לך זה לחץ קרטר בגלל הרינגים המשובחים והאוטנים של היפניו

עכשיו סתם שאלה אתה יכול להראות לי מיצובישי לנסר שזה נחשב לרכב מאוד אמין

שלא הוחלף לה מנוע והיא לא מעשנת

כי אני יכול להראות לך אחת עם 80000 ק"מ יד ראשונה שלא מפסיקה לעשן וזה לא רק בגלל הגומיות שלה

והמנוע שם לא עבר איזו שהיא טראומה

שתנסה ניקורט , זה מאוד עוזר בשבועיים הראשונים של הגמילה :wink:

פורסם

כך תעשה במשך שנה

לא רק זה - כל המכוניות של חברי הפורום מוזנחות, לא עוברות טיפולים שוטפים ושמים בהם שמן מהול במים תוך חסכון עלויות מקסימלי. אחר כך מתפלאים שצריך לעשות בהן ראש מנוע! - חברי פורום יקרים - די להזניח את המכוניות שלכם, תעשו כמו erezzx והמכוניות שלכם יחזיקו 350,000 ק"מ בלי תקלה אחת. באחריות.

שמענו עליך ועל חברי הפורום

רק מרמת השאלות פה אתה מבין איך האנשים מטפלים במכונית שלהם

מזמן לא ראיתי מישהו נעול כמוך , בעצם האחרון ענה לר"ת י.כ. , רק שהיה נעול הפוך. :?

לטענתך המכוניות הצרפתיות מושלמות , ורק אנחנו שונאים אותן והשנאה מעוורת אותנו.

אז בוא ואספר לך.

יש לי היום את המכונית הצרפתיה ה-בערך 30 שלנו. רובן היו סיטרואן , עם חריגות לכיוון רנו.כל הטיפולים בהן בוצעו על פי הספר במקרה הגרוע , והרבה פעמים במרווחים קטנים מהמומלץ ע"י היצרן/יבואן.

אף פעם לא דחיתי טיפול /החלפה של חלק בגלל שיקול כספי. שילמתי הרבה ואני משלם כיום הרבה כסף כדי להישאר עם הרכבים הצרפתיים , למרות כל החסרונות , ובגלל היתרונות.

אני מעדיף את הרכב הצרפתי באופן עקרוני ,וחושב שעיקר הבעיות שצצות הן הזלזול הצרפתי בכל דבר ששונה מהנמצא אצלם (במקרה הזה ,מזג האוויר שמחסל כל חלקה טובה באוטו) - אבל מכאן ועד לעשות מכל רכב צרפתי רכב מושלם? לכל רכב ,בסופו של דבר , יש את הצרות שלו (מלבד ,עפ"י האגדה , לרולס רויס) , אבל באופן ממוצע היפנית המשומשת תעצבן את בעליה פחות בשימוש היום יומי (לא שאחזקתה בהכרח תעלה פחות , אבל הוא לא יכיר באופן אינטימי את בעל המוסך שלו).

פורסם

טוב, ת'אמת לא רציתי להכנס לת'רד הזה כדי לא לפתוח את הפה...

אבל נו מילא, עוד מעט מתגייסים וכנראה מוכרים את האוטו...

אז ככה:

פג'ו 205, שנת 94, יד ראשונה, עברה 4 נהגים...

אמא ושלושה נהגים חדשים...

כיום עומדת על 120K בדיוק, מעולם לא נפתח המנוע,

לאחרונה גיליתי מחסור שמן, שמתי שמן בצמיגות גבוהה יותר ומאז (1800 ק"מ) לא ירד המפלס כלל וכלל ( טפו טפו טפו! ),

חוץ מזה הבעיות שהיו:

*הוחלף קלאץ

*הוחלף גיר

*שיפוץ מסרק הגה

*סדק ברדיאטור!, פאשלה שלי... נכנסתי במישהיא מאחורה :oops: ...

*הוחלף חיישן מצב סרק.

*חיישן מצערת תקול, הוחלף באחד מפירוק, והיום שוב מראה סימני גסיסה... כבר יש בבית עוד אחד מפירוק... בדרך להחלפה.

*סדק קל בבית תרמוסטט, בדרך לפתרון.

רק לאחרונה התחילו קצת רעשי תיקתוק מהגלגלים הקדמיים... כנראה ציריות, ועל הדרך יוחלפו גם בולמי זעזועים!.

חשוב לציין, הפאשלה הגדולה !, עד שהצטרפתי לפורום... האוטו נסע עם מי ברז ברדיאטור!... והאוטו עדיין לא מעשן, אין צריכה מוגברת של שמן \ נוזל קירור.

ניר.

הא, שכחתי... היתה בעיה מנוע אחת!, נשבר לי הקצה של המדיד שמן :( ... 50 שקל בג'אן!.

ופעם אחרונה.... טפו טפו טפו טפו !!!

פורסם
ולאיציק חובב היפניות

אני יכול להראות לך סובראים שהחליפו מנוע אחרי 3000 ק"מ( חדשות מהחברה)

ואחרי 20000

ואני גם יכול להכיר לך מישהו שב40000 קילומטר החליף שלושה מנועים (באחריות כמובן)

אבל סובארו אוטו מאוד אמין

המנועים שלהם נותנים חצי מההספק של המנועים של לפיזו ואורך חיים של פרפר

תראה לי מנוע יפני אחד שמוציא הספקים כמו פיזו והוא בעל אורך חיים

ואל תגיד לי סיווק vtiכי שם יש 160 סוסים אולי בצילינדר עצמו

אתה חי בסרט אם אתה חושב שהסוסים שיש בפג'ו מחזיקים מעמד יותר מ 3-4 שנים בודדות.

אתה חי בסרט אם אתה חושב שאורך החיים של המנועים בפג'ו טוב יותר מאלו של סובארו.

אתה גם חי בסרט באופן כללי - כי אתה לוקח את הכל אישי נגדך (מניות ב PSA ?)...אבל זה בסדר, פה כבר כולם רגילים למתקפות אישיות...אתה תמשיך, אני אמחק :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לכל המבינים הגדולים

זה לא משנה בכמה ק"מ שופץ הראש מנוע של האוטו

כי ראש מנוע לא הולך סתם

הסיבות לכך הן

רתיחה של האוטו

מי ברז משובחים מברזי מדינת ישראל

שמנים משובחים למיניהם

וזה שלפיזו שעשתה ראש ב120000 הלכו גומיות שסתומים ב160000 זה בגלל שמי ששיפץ לו את הראש עשה עבודה"מקצועית "ושם לו גומיות שסתומים "משובחות"

לי היתה ax sport שעבדה מאוד קשה וב200000 ק"מ הרמתי ראש החלפתי אטם ראש סגרתי את הראש ונסעתי עוד 150000 ק"מ

לא הולך "סתם" ?

אני יכול להראות לך כמה דוגמאות לראשי מנועי ב TU שהלכו "סתם" בלי שום קשר להתחממות או מי ברז ! חד וחלק !

התופעה גם מוכרת לחלק מבעלי ה 206 שהגיעו לאיזור ה 60,000 קמ ! (תלונות נרשמו במספר פורומים מקומיים) !

ארז, אתה האמאמאמא של הפרנקופיליה בהתגלמותה.

בפורום הזה נמצאים חובבי צרפתיות (שם לב ל RADARJEDI) שנמצאים בתחום לא פחות זמן ממך - ואני מעריך שהרבה יותר ממך.

האיכות של הרכבים הצרפתיים נ-מ-ו-כ-ה. זה מתבטא בתקלות מנוע, בלאי בפלסטיקה/גומיות וכלה בדברים "קטנים" אחרים.

חד משמעית הרכבים היפאניים יהיו יותר אמינים ב 99% מהמקרים.

אל תאמין לסקרים, טמון את ראשך בחול, תשכנע את עצמך שמדובר ב"בלאי טבעי" (ממש "טבעי"...).

חביבי, העובדות מדברות בעד עצמן :!: תתעורר.

אה, ועוד משהו...

אתה פרובוקטור !!!

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לכל המבינים הגדולים

זה לא משנה בכמה ק"מ שופץ הראש מנוע של האוטו

כי ראש מנוע לא הולך סתם

הסיבות לכך הן

רתיחה של האוטו

מי ברז משובחים מברזי מדינת ישראל

שמנים משובחים למיניהם

וזה שלפיזו שעשתה ראש ב120000 הלכו גומיות שסתומים ב160000 זה בגלל שמי ששיפץ לו את הראש עשה עבודה"מקצועית "ושם לו גומיות שסתומים "משובחות"

לי היתה ax sport שעבדה מאוד קשה וב200000 ק"מ הרמתי ראש החלפתי אטם ראש סגרתי את הראש ונסעתי עוד 150000 ק"מ

לא הולך "סתם" ?

אני יכול להראות לך כמה דוגמאות לראשי מנועי ב TU שהלכו "סתם" בלי שום קשר להתחממות או מי ברז ! חד וחלק !

התופעה גם מוכרת לחלק מבעלי ה 206 שהגיעו לאיזור ה 60,000 קמ ! (תלונות נרשמו במספר פורומים מקומיים) !

ארז, אתה האמאמאמא של הפרנקופיליה בהתגלמותה.

בפורום הזה נמצאים חובבי צרפתיות (שם לב ל RADARJEDI) שנמצאים בתחום לא פחות זמן ממך - ואני מעריך שהרבה יותר ממך.

האיכות של הרכבים הצרפתיים נ-מ-ו-כ-ה. זה מתבטא בתקלות מנוע, בלאי בפלסטיקה/גומיות וכלה בדברים "קטנים" אחרים.

אל תאמין לסקרים, טמון את ראשך בחול, תשכנע את עצמך שמדובר ב"בלאי טבעי" (ממש "טבעי"...).

חביבי, העובדות מדברות בעד עצמן :!: תתעורר.

אה, ועוד משהו...

אתה פרובוקטור !!!

איציק

אתה אל תקרא לי חובב צרפתיות :!: חובב קטינות אני עוד יכול לחיות עם זה , אבל צרפתיות ? :twisted:

פורסם
מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה זה שיפוץ ראש מנוע?

תודה.

עריכה:

לאחר שאחד מחברי הפורום הנכבדים שאל אותי אם אני צריך לעשות שיפוץ ראש מנוע בגלל השאלה שלי, אז אני מבהיר חד וחלק: לא, לבנתיים...(טפו טפו טפו, מלח מים מלח מים).

שאלתי בגלל שפשוט אין לי מושג מה זה...

אז הסבר, בבקשה..

בחייאת אחמד תסביר לי ,

אם אתה לא יודע מה שיפוץ ראש , איך אתה יודע שאתה לא צריך אחד? :twisted:

הממ...אני מנחש שהיו מגלים את זה במוסך בטיפול עשר אלף שעשיתי לפני שבוע וחצי... :evil:

Back to the original - NC again.

פורסם
הממ...אני מנחש שהיו מגלים את זה במוסך בטיפול עשר אלף שעשיתי לפני שבוע וחצי... :evil:

אז זהו, שלא... :roll: ממש לא.

תמשיך לסמוך בעיניים עצומות על המוסך שלך ותגיע רחוק.

חביבי, העובדות מדברות בעד עצמן. תתעורר.

איפה העובדות, איפה? :roll:

נמאס. כמה מקרים סותרים שלא נעלה, אתה תתבצר באותה עמדה.

עזוב, השרשור הזה הוא בזבוז של מגה בייטים ב-DataBase... :roll:

בידידות

דניאל

MCS 2008

פורסם
כמה מקרים סותרים שלא נעלה, אתה תתבצר באותה עמדה.

בידידות

דניאל

מוזר, אני יכול לומר בדיוק את אותן המילים עליך :roll:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בידידות

דניאל

איציק

אני לא זוכר אבל מי אמר את הדבר הזה !!!

אתה גם חי בסרט באופן כללי - כי אתה לוקח את הכל אישי נגדך (מניות ב PSA ?)...אבל זה בסדר, פה כבר כולם רגילים למתקפות אישיות...אתה תמשיך, אני אמחק

איציק

אוי זה אתה איציק !!!!

למה בכלל אופכים את זה לאישי בינכם !!!

תרבות הדיבור ממש על הפנים ??

מה נרגשתם מידיי ... ?@!? :mad:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בידידות

דניאל

איציק

אני לא זוכר אבל מי אמר את הדבר הזה !!!

אתה גם חי בסרט באופן כללי - כי אתה לוקח את הכל אישי נגדך (מניות ב PSA ?)...אבל זה בסדר, פה כבר כולם רגילים למתקפות אישיות...אתה תמשיך, אני אמחק

איציק

אוי זה אתה איציק !!!!

למה בכלל אופכים את זה לאישי בינכם !!!

תרבות הדיבור ממש על הפנים ??

מה נרגשתם מידיי ... ?@!? :mad:

"אף אחד" לא לוקח את זה אישית, פשוט יש כאלה שיש להם בעיה להודות בעובדות ולהשלים עם החסרונות (בדיוק כמו שאני משלים עם כל החסרונות בבחירה שלי... DAVID A גם כן יודע להשלים עם כל החסרונות בבחירה שלו - וחבל שאין עוד כמוהו שיודעים להבין במה הם בחרו ומקבלים גם את החסרונות במקום להציג את הנושא על כל יתרונותיו ו"אפס" חסרונותיו).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...