Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיכל ינאי יש לאון טורבו?!

חיובי.........!!! היא קיבלה אותה או קנתה אותה כחלק מצעד שיווקי פירסומי של סיאט בארץ,אם אני לא טועה היא באדום "צועק" מודל 2007 ....!! נסו לקלוט אותה בת"א,אי אפשר לפספס אותה, ומעדות ראייה היא פסעה לתוך סוכנות סיאט בת"א.... :lol: בחיי....!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צעד שיווקי די כושל אם אף אחד לא יודע על זה...

לא שמיכל ינאי היא קריטריון למשהו אגב, עדיף לו יעל בר-זהר היתה מקבלת את זה. מצד שני, גם זה לא היה עוזר. הקהל הוא הרי ברובו גברי. אתם רואים מישהו מתרברב בכך שיש לו רכב "כמו למיכל ינאי"? אולי "כמו לחני נחמיאס"?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

טוב אדום ירד בטוח מהפרק

אולי יתנו לנו מדבקה של מיכל ינאי?

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ד"א הייתי בסוכנות צ'מפיון בנצרת יש שם משרד ענק וראיתי את הגולף GT ספורט מישהו יודע על הרכב הזה משהו?

מנוע 2000

BENJ:

ROY:

פורסם

גולף GT היא כמו TSI, רק 170 כ"ס ומתלים שונים(אאל"ט).

גלף 2.0 FSI, זה משהו אחר.

גולף 2.0 TFSI זה GTI.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי, אתה טועה. ל TSI עם 170 כ"ס, מנוע 1400 כמו לאחותה הצנועה יותר. הדגם שאתה ראית הוא גולף 2 ליטר עם גימור קרבי ומנוע זהה ל 2.0FSI. אאל"ט, כמובן.

פורסם
גולף GT היא כמו TSI, רק 170 כ"ס ומתלים שונים(אאל"ט).

.

הבלבול שלך נובע מכך שבחו"ל אכן ה- GT הוא הדגם עם ה- 170 כ"ס ממנוע ה- 1.4 (ב- TSI יש "רק" 140).

בישראל, כמו בישראל, היבואן לקח דגם רגיל (אם אינני טועה אכן ה- 2.0), שם לו ספיילרים ונתן לו שם מפוצץ. בלי להעליב, מתאים להציגו בנצרת :wink: - בטח היה בשחור? (האמת היא שהציגו אותו גם בצ'מפיון בבני ברק). ה- TSI עדיין תראה לו את עכוזה המלכותי בכל מצב :cool:

פורסם

חבל שלא צילמתי עם הפלאפון

בגולף נראתה סטנדרטית לגמרה עם גיתוב GT SPORT על הגריל מקדימה וכיתוב GT על ההגה וכמו כן 2.0FSI מאחורה

ככה שאני בספק אם התבלבלתי

מה שכן זו הסוכנות היחידה שראיתי את בה את הGT ודבר נוסף מוזר באמת הנציג בחיפה אמר לי שהGT זהה לTSI פשוט עם ניהול מנוע שונה שנותן יותר כח ומיתלים ספורטיביים יותר

BENJ:

ROY:

פורסם
הבלבול שלך נובע מכך שבחו"ל אכן ה- GT הוא הדגם עם ה- 170 כ"ס ממנוע ה- 1.4 (ב- TSI יש "רק" 140).

בישראל, כמו בישראל, היבואן לקח דגם רגיל (אם אינני טועה אכן ה- 2.0), שם לו ספיילרים ונתן לו שם מפוצץ. בלי להעליב, מתאים להציגו בנצרת :wink: - בטח היה בשחור? (האמת היא שהציגו אותו גם בצ'מפיון בבני ברק). ה- TSI עדיין תראה לו את עכוזה המלכותי בכל מצב :cool:

בדיוק. זו סתם 2.0FSI. צעד עלוב למדי.

עכשיו: מה לגבי האוקטביה RS?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

התקציב המקורי היה עד 155K והכיוון היה B4 או ג'טה 2.0 ובינהם החטנט שהג'טה עדיפה

לאחר בעיית ההספק ,החוסר גמישות במחיר ובעיית יחסי אנוש קשה ומעצבנת בסוברו ובנוסף ל2 ה"בנליות" בדקנו עוד זוג מכוניות שנראו מעניינות:

הTSIוהלאון TFSI שהTSI יקרה משמעותית- כ167K על הכביש בערך וזה הגבול העליון שלנו והTFSI שמחר נסיעת המבחן בה באיזור ה160K

אין לנו רצון לחרוג עוד מהגבול הזה שכן זה כבר באיזור ה200K ויש גבול (בכל זאת המכוניות אצלנו מוחלפות בערך כל 3 שנים)

ככה שעם כל הסימפתיה לRS היא לא באה בחשבון

BENJ:

ROY:

פורסם

אגב, אמורה להגיע עכשיו המונדיאו החדשה. מנוע 2.3, 160-ומשהו כ"ס, שלדה מעולה (כך לפי CAR). ההתנהגות הטובה בקבוצה, הם אומרים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש לציין שגולף עם רמת גימור GT נראית ממש טוב.

אם הגולף הרגילה נראית ממש לא מרשים אז עם איבזור הGT היא נראית יותר אגרסיבית ומשדרת יותר נוכחות.אם הייתי מתכנן לרכוש גולף הייתי רוכש אותה עם רמת הגימור הנ"ל.

ועכשיו לנושא,גם אני מציע לך לחכות למונדאו החדשה ולבדוק את האופציה.לפי מה שראיתי היא נראית אחלה(גם מבפנים וגם מבחוץ),המנוע בהרבה יותר טוב מהמונדאו הקודמת..ולדעתי שווה בדיקה.

פורסם

זה כמובן Offtopic ל- Smiro:

אתה מתעלם משתי עובדות - (א) מי שקונה גולף בד"כ לא מחפש לשדר ערסיות (סליחה, נוכחות אגרסיבית). (ב) ה- 2.0 גם ככה יותר יקרה מה- TSI שמציעה ביצועים עדיפים. אז מה שאתה אומר זה שתהיה מוכן לשלם אפילו עוד יותר על ביצועים נחותים, רק כדי שתוכל להתהדר במראה קרבי? בתי הקפה ביהודהמכבי (ת"א) מחכים לך (-;

[אני הייתי מעדיף לקחת TSI ולשפר אותה ל- GT אמיתית, כמו שיש באירופה (בהנחה שאפשר), ולא רק עם מדבקה וספילר מוגדל]

פורסם
זה כמובן Offtopic ל- Smiro:

אתה מתעלם משתי עובדות - (א) מי שקונה גולף בד"כ לא מחפש לשדר ערסיות (סליחה, נוכחות אגרסיבית). (ב) ה- 2.0 גם ככה יותר יקרה מה- TSI שמציעה ביצועים עדיפים. אז מה שאתה אומר זה שתהיה מוכן לשלם אפילו עוד יותר על ביצועים נחותים, רק כדי שתוכל להתהדר במראה קרבי? בתי הקפה ביהודהמכבי (ת"א) מחכים לך (-;

[אני הייתי מעדיף לקחת TSI ולשפר אותה ל- GT אמיתית, כמו שיש באירופה (בהנחה שאפשר), ולא רק עם מדבקה וספילר מוגדל]

נוכחות זה לא ערסיות(לפחות לפי דעתי).אם אתה קונה רכב חדש אתה רוצה שהוא יהיה שונה מהרכבים האחרים ושישדר תחושה של רמה מסויימת.

ומי שבוחר 2 ל' במקום TSI עושה זאת מהסיבות שלו.ואם אני הייתי קונה 2 ל' אז הייתי מוסיף עוד כסף וקונה את הGT.

על המדבקה הייתי מוותר מכיוון שהיא קשורה רק לרמת האיבזור.

ואגב לא הרבה אנשים מחפשים לשפר את האוטו.רוב האנשים מעדיפים אותו כמה שיותר מקורי.

פורסם

אין באפשרותנו לחכות מסיבות שונות, הרכב החדש צריך להגיע עד אמצע ספט' גג..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...