Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד גם נייד של MSI גרוע + כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני קניית נייד מאוד מתלבט, מצאתי באייבורי נייד של MSI עם נתונים טובים מאוד יחסית לתקציב (4500 מקסימום)

זה המחשב http://ivory.co.il/product.asp?productid=408&CatCode=315

השמועות ממש לא טובות על החברה הזו, עד כמה היא באמת גרועה ועד כמה נכונות השמועות/סטיגמות.

לעומת המחשב הזה יש מרשת המזון מגה מחשבי DELL במחיר הכי זול שראיתי עד עכשיו.

Dell 6400-5601

* מעבד intel core 2 duo t5600 1.83 ghz 2 mb2

* זכרון פנימי 1 ג'יגה בייט

* כרטיס מסך intel gma 950

אחריות לשנה!

4500 ש"ח!

היתרונות של ה-MSI הם מעבד מסדרה גבוהה יותר, T7100 לעומת T5600 ב-DELL, כרטיס מסך טוב יותר Intel Media Accelerator X3100, אחריות לשנתיים לעומת שנה ב-DELL.

אז שוב, איך ה-MSI, אמינות? איזה נייד יותר טוב לדעתכם?

תודה לעונים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה שלי הייתה בדילמה דומה לא מזמן. ה-MSI שהציעו לה היה "על הנייר" יותר חזק ויותר טוב מהמחשב האחר שהיא רצתה (LG), והוא עלה כ-1000 שקלים פחות. לאחר כמה חקירות ובדיקות באינטרנט הגענו למסקנה שעדיף ללכת על ה-LG. ה-MSI נראה ומרגיש זול ולפי מה שהבנתי איכות הרכיבים לא גבוהה. הוא גם מורכב אצל אייבורי ולך תדע מה ידחפו לך. בנוסף, אייבורי אולי זולים אבל השירות בהתאם (ולכן ה"יתרון חשוב" של האחריות שנתיים שהם כותבים הוא קשקוש, בכלל, כל היתרונות החשובים שהם כותבים הם סתם שטויות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

MSI נראה ומרגיש זול .אבל הוא די דק וקל יש לנו אותו כחצי שנה בשימוש די סטטי (לא ממש נייד )וביינתיים ללא שום בעיות גם הביצועים סבירים למפרט.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נדמה לי שהמתמחה שלי רכש כזה ומצטער על הרגע. עשה לו בעיות מההתחלה, עכשיו גם עושים לו בעיות עם החזר כסף/ החלפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אייבורי אולי זולים אבל השירות בהתאם (ולכן ה"יתרון חשוב" של האחריות שנתיים שהם כותבים הוא קשקוש,

רוני

אני לא יודע לגבי המחשב אבל אצל אייבורי ברעננה קיבלתי שרות טב מאוד

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איבורי גרועים בשירות ברמה קשה מאוד,

גם אני וגם הרבה אנשים שאני מכיר נפגעו מהם. לא הייתי ממליץ לרכוש מהם.

לגבי DELL הייתי ממליץ לבדוק בחברת אומניטק איכות (אני עובד שם) , המחיר קצת יקר ביחס למתחרים - אבל האחריות היא מאוד גדולה, 3 שנים + טכנאי עד הבית עד 24 שעות, שאני לא מכיר עוד מקום שנותן שירות כזה.

פורסם

פעם היה כאן מישהו חכם שהחתימה שלו אמרה שזול מתחיל בז'.

במקרה של אייבורי השירות מגעיל.

חבר קנה מחשב באייבורי שבוע שעבר.

הוא קיבל הצעת מחיר למחשב שלם וביקש לבטל את הכונן האופטי ואת המקלדת ועכבר. הוא ביקש לבצע עוד כמה שינויים במפרט. אייבורי "התבלבלו" ושכחו לתת לו הנחה על הכונן האופטי והמקלדת והעכבר. בעת התשלום החבר לא שם לב שהם "התבלבלו" ורק לאחר ויכוח בעת קבלת המחשב הם הסכימו לתת את ההנחה שהגיעה לו.

בעת ההזמנה החבר וידא מול איש המכירות כי מדובר במעבד בעל ליבה כפולה. בפועל במחשב שקיבל המעבד רגיל. הוא חזר לאייבורי בשנית על מנת לבטל את העיסקה. יותר מידי דברים "התבלבלו" להם. כמובן שהם לא הסכימו. 10% דמי ביטול. לחבר לא היה כוח למריבות מיותרות והוא היה חייב מחשב עובד אז הוא התפשר איתם שהם מחליפים את המעבד למה שהובטח לו והוא משדרג את ההרד דיסק וקונה מהם כונן אופטי (כמובן בתשלום).

בסופו של דבר, שווה לשלם את ההפרש מראש ולקנות במקום אחר ולחסוך את כל הכאב ראש והריצות אחר כך.

אסף

פורסם

כמה תיקונים קלים.

על איבורי לא צריך להכביר מילים. כבר הכבירו הרבה. מספיק לכתוב בגוגל או בכל מנוע חיפוש אחר את המילה "איבורי" ולהנות מהתגלית.

המחירים החשודים אצלהם לא זולים סתם. לכל דבר יש הסבר.

מה שסיפר אסף מעלי היא התנהלות סטנדרטית אצלם.

אבל כל עוד אנשים מסתכלים על המחיר בלבד - הם ישגשגו במקום שיעלמו.

לגבי הנייד של MSI - מדובר במחשב מדבקה סיני עלום בשם TARGET שעוד הרבה חברות קטנות קונות ומדביקות עליהם את שמם. MSI,AOPEN וגם ASUS.

MSI היא יצרנית של לוחות אם וכרטיסי מסך. בזה היא טובה-+ ולא יותר.

נייד מMSI זה כמו להכניס מנוע AMG של מרצדס לסובארו ליאונה ולהתפלא למה היא מתרסקת בסיבובים.

DELL ללא שום ספק - רק לבדוק שלא מדובר ביבוא אפור שיכריח אותך לשלוח את המחשב לארה"ב אם תהיה תקלה.(אם בכלל תהיה אחריות)

פורסם

טוב עם קצת מאמצים אפשר להגיע לתקציב של 5K, איזה נייד יש בתקציב הנ"ל עם מעבד core 2 duo, זכרון פנימי 1024, ועדיפות לכרטיס מסך לא משולב (ע"ע intel gma 950), אגב, ה-intel x3100 עדיף על ה-950?

תודה רבה על העזרה.

פורסם
טוב עם קצת מאמצים אפשר להגיע לתקציב של 5K, איזה נייד יש בתקציב הנ"ל עם מעבד core 2 duo, זכרון פנימי 1024, ועדיפות לכרטיס מסך לא משולב (ע"ע intel gma 950), אגב, ה-intel x3100 עדיף על ה-950?

תודה רבה על העזרה.

יש כרגע מבצדע בדיוטי פרי על ניידי DELL ב-1000$, שווה לבדוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה 950 כרטיס מצויין שיבצע את כל המטלות היומיומיות על הצד הטוב ביותר.

עיבוד תמונות,סרטים,DVD ומן הצד השני מטלות משרדיות כמובן.

החולשה שלו היא כמובן בצד המשחקים החדשים והמטורפים שקיימים היום בשוק.

אבל אם אתה לא גיימר, הכרטיס הזה יספיק לך. ד"א עם NFS CARBON הוא עבד יפה מאד.

פורסם
אני לא יודע לגבי המחשב אבל אצל אייבורי ברעננה קיבלתי שרות טב מאוד

זהו, שגם אני קניתי אצלם לא פעם. כל עוד אתה לא צריך לחזור אליהם - זה בסדר גמור. אבל היתרון היחיד שלהם הוא מחיר זול. זמני האספקה גרועים, השירות לאחר קנייה עלוב, מבחינתם ברגע ששילמת אפשר להתחיל להתייחס אליך רע. התור במעבדה הוא לעיתים ארוך באופן מייאש ואני בכלל לא משוכנע באשר למקצועיות העובדים שלהם.

אני אאלץ לבדוק את המעבדה שלהם בקרוב כיוון שקניתי מהם מחשב לפני כחודש וכרטיס המסך (8500GT SILENT, בלי מאוורר) מתחמם באופן קבוע (70 מעלות כסטנדרט ובמשחקים קופץ ל-80+ ומאתחל את המחשב).

מעבר לזה, הייתי שם כמה פעמים ולפחות פעמיים ראיתי אנשים כועסים ומתעצבנים, כך שאולי יש דברים בגו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...