Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני חושב רבות על החלפת הרכב מי גדול לקטן,כרגע יש לי קליאו 93 שעושה את העבודה...אבל בזמן האחרון יש חשק למשהו גדול:oops: (אני מתכוון לרכב) במודעות מכירה שהרצתי בכל מיני לוחות הבחנתי ברכב הזה : דייהו לגנזה שנים 99\00 רכב גדול נראה טוב יחסית נפח 2 ליטר אוטומט הרבה תוספות כמו מגנזיום בקרת שיוט בקרת אקלים חלקם מצוייד בגג שמש ABS ועוד כל מיני קיצוריי אותיות באנגלית .

והמחיר נא בין 18.550 ש"ח לרכב שנת 99 ועד 25 אלף לרכב משנתון 2000 ומעלה עד 2002.

האם הרכב באמת כזה מסריח?

לאבא שלי דייהו לאנוס ויחסית לרכב קוריאני היא עושה את עבודתה נאמנה וגם החזיקה טיימינג מקורי עד 130 אלף(זילזול של אבא)

רציתי לדעת מה האנשים כאן בפורום חושבים על הרכב הזה או מכוניות דומות?

הרכב הוא משנתון מתקדם יחסית והמחיר שלו ממש נמוך (עוד מאט כבר לא יהיה לאן לרדת).

*מה זמינות חלפים?

*האם זה מנוע אופל כמו דייהו אחרות?

*האם יש מחלות או בעיות ידועות?

*מה עלות הביטוחים?

*עד כמה הרכב נוח?

תודה לכולכולכולם.:lol:

פורסם

עזוב רגע את עניין הדייהו.

בוא נסתכל על העניין במבט כללי, כרגע לא משנה אם אתה קונה דייהו או מרצדס.

אני מבין שכרגע אין לך יותר מידי כסף לשפוך על רכב ועם מחירי הדלק כיום והתחזיות למחירי הדלק בעתיד הקרוב.

נראה שקנית רכב גדול, כבד ובזבזני ללא שום הצדקה פרקטית זה כרגע מה שאתה צריך?

עכשיו בוא כן נהיה ספציפיים.

אם אתה כבר הוללך להוציא הרבה כסף על תחזוקה של רכב גדול אז למה שלא תעשה את זה על רכב שבאמת ירגיש כמו רכב גדול ואיכותי?

ולא סתם איזה תחליף סוג ב'?

• תוכן חדש...