Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טסט לאוטו עוד כמה ימים, האם אני צריך לעדכן משהו במשרד הרישוי? או רק ללכת לטסט עם הטופס של המנוע ואישור של מוסך מורשה

פורסם
יש לי טסט לאוטו עוד כמה ימים, האם אני צריך לעדכן משהו במשרד הרישוי? או רק ללכת לטסט עם הטופס של המנוע ואישור של מוסך מורשה[/quote

אנ י מניח שהמנוע כבר מורכב ברכב.

בזמנו כשהחלפתי מנוע בפז'ו שהייתה לי הלכתי למשרד הרישוי הראשי בחולון ,עברתי באיזה מסלול מסויים של החלפת מנועים,שילמתי אגרה ורק אז הוציאו לי רשיון רכב חדש עם מס' המנוע החדש.

אני מניח שזאת אותה פרוצדורה גם היום.

בהצלחה.

פורסם

אם המנוע מיבוא תצטרך לגשת למשרד הרישוי , רק כאשר המנוע מפירוק תוכל לגשת למכון הטסטים הקרוב אלייך. בהצלחה.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אם אתה מתכוון לגשת לעמדה מס' 1 תלך מוקדם

מוקדם

לגבי מנוע מפירוק בלבד למכון טסטים- יצא לי אישית להתקל במנוע מיבוא עם שטר מכר והכול שאושר במכון טסטים

פורסם

גם לי, כשהחלפתי מנוע מיבוא במזדה שהייתה לי, העברתי אותה טסט במכון רגיל ליד הבית ( מכון חפר) ולא אמרו לי שום דבר מיוחד , אלא רק הראיתי להם את השטר מכר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
גם לי, כשהחלפתי מנוע מיבוא במזדה שהייתה לי, העברתי אותה טסט במכון רגיל ליד הבית ( מכון חפר) ולא אמרו לי שום דבר מיוחד , אלא רק הראיתי להם את השטר מכר.

יכול להיות אבל כנראה שהבעיות יצוצו כאשר תרצה למכור את הרכב ומס' המנוע יהיה שונה ממה שרשום ברשיון ולכן לפי דעתי אם כבר החלפת את המנוע בכמה אלפי שקלים,תבצע גם את ההחלפה ברשיון מסודר ואז תיגש לטסט.

פורסם

גם אני עברתי טסט עם מנוע מיבוא לפניי חודשיים פרוצדורה פשוטה

תצטרך שטר מכר,אישור מוסך מורשה(שכיביכול הרכיב לך את המנוע),וטופס של המנוע מיבוא.

אתה לא צריך ללכת למשרד הרישוי ,אחריי שאתה עובר טסט הם מצרפים לך טופס לרישיון רכב שהוחלף מנוע ועם זה אתה נוסע כרגיל ומתי שתקבל את האגרת טסט הבאה מספר מנוע החדש כבר יופיע ברישיון רכב.

פורסם
יכול להיות אבל כנראה שהבעיות יצוצו כאשר תרצה למכור את הרכב ומס' המנוע יהיה שונה ממה שרשום ברשיון ולכן לפי דעתי אם כבר החלפת את המנוע בכמה אלפי שקלים,תבצע גם את ההחלפה ברשיון מסודר ואז תיגש לטסט.

מכרתי אותה מזמן כבר לפני 5 שנים ולא הייתה שום בעיה. הקונה לא חזר אליי בטענות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

התשובה הנכונה הינה של dudu g.

אין כל צורך לגשת לעמדה מס' 1 בחולון(אלא אם שינית נפח או דגם המנוע אינו זהה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מחזק

כפי שאמרתי יצא לי להתקל

כי לי אישית יש מנוע מיבוא ברכב והטסט החדש הגיע עם מס' המנוע

רק שהיה לי טעות בספ' אז נאלצתי לנסוע ליבואן להביא שטר מכר מתוקן אז בפעם הבא שיגיע טסט יגיע רשיום הרכב עם מס' המנוע כולל הספרה הנכונה

ובנתיים אני נוסע עם הטופס של מכון הטסטים מצורף לרשיון הרכב

והקטע הוא שלא ידעתי את זה שרציתי לתקן את הטעות של הספרה אז כמו מניאק ישבתי יום שלם בעמדה מס'

יום של ריבים, קפה עם נהגים מה לא היה שם כל עם ישראל. נכנסתי אחרון סגרו את השער אחרי וכמובן זה לא היה שם אז נסעתי למכון הטסטים ושם גם לא יכלו לעזור אז נסעתי 120 ק"מ ליבואן

פורסם
התשובה הנכונה הינה של dudu g.

אין כל צורך לגשת לעמדה מס' 1 בחולון(אלא אם שינית נפח או דגם המנוע אינו זהה).

אז כנראה שזאת הסיבה שהלכתי לחולון,החלפתי מנוע ב205 ממנוע 1100 למנוע 1400.

החכמתי.

תודה עמית.

• תוכן חדש...