Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות חברי פורום יקרים ,אני מעוניין ברכישת רכיבים להרכבת מערכת לרכב שכרגע ברשותי.

אני נמצא בארה"ב ומעוניין לקחת איתי את המוצרים הביתה.

את הקניות אבצע דרך EBAY והתקציב שלי למגבר +HU הוא 200$

עברתי על מיטב היצרנים מבחינת HU וכרגע אני נעול על Clarion DXZ475MP מבחינת יחס איכות למחיר(100 דולר) הוא מציע הכי הרבה פיצ'רים. עברתי ללא הרף על השאר כגון ALPINE שבמחיר הזה רק מציעים PRE-OUT אחד למשל.

מבחינת מגבר יש את Jensen JPA460 4 ערוצים 60 לכל ערוץ @4ohm

יש את Blaupunkt GTA 750 special ואחרון חביב clarion apx4240.

אני יודע שיש מוצרים הרבה יותר מתקדמים ואיכותיים אך התקציב שלי על השקל לכן מתלבט על הפריטים הנ"ל . אודה לכם אם תוכלו לתת עיצה קריטית בקשר לקניה ואם למישהו יש ניסיון אז אשמח לשמוע.

בברכה ,

דוד

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני במקומך הייתי פועל אחרת!

ב200 דולר האלה הייתי מחפש איזה מגבר 2\4 ערוצים (תלוי במערכת שאתה מתכנן בעתיד).

בחול קל יותר להשיג מגברים איכותיים, מאשר בארץ. וההבדלים במחירים הם ממש משמעותיים.

תחזור לארץ תעשה וי על מגבר לאוטו.

ותתחיל לחשוב מאיפה אתה משיג איזה 1500 שקל לרדיו דיסק. אל תדאג התקציב גודל. גם אני חשבתי בהתחלה שהתקציב שלי הוא מה שיש לי בכיס כרגע, אבל הוא גדל במהירות לא יודע מאיפה. :D

יתרון נוסף לקנית רדיו דיסק בארץ זה התדרים שמתאימים לארץ. וגם זה לא קשה להשיג פה HU איכותי. (קלריון, אלפיין)

בהצלחה.

פורסם

צודק .תודה :o)

אני צריך המלצה על מגבר איכותי וגם חזק. צריך להחזיק קומפוננט וסאב .על מה כדאי ללכת ?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

focal v2 או morel pulse

מקווה שהראשון בעזרת השם :) . לגבי סאב אני אצתרך גם עזרה כי מאוד חשוב לי שתיהיה איכות טובה גם למוזיקה לא כ"כ קיצבית כגון רוק. קיקר טובים לזה?

Night Driver כתב:

• תוכן חדש...