Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

ראיתי שיש מגברים שהיצרן מצהיר שאפשר לחבר עוד זוג רמקולים על אותם יציאות (יורד ל2אום)

ניקח לדוגמא את הפולס 4400 שאמור להיות אחד לאחד הMAC 4200

הMAC מוצהר ככה

110X4 ב4 אום

140X4 ב2 אום

אם אני אחבר שני זוגות רמקולים על 2 יציאות - המגבר ירד ל2אום ויחלק את 140 ל70 לכול רמקול (מספיק מבחינתי)

ובשתי היציאות הנותרות אוכל להרכיב סאב בגישור?

עוד שאלה :mm_wink:

לפעמים אני רואה ש"המגבר יורד ל2 אום" ובאחרים "המגבר יציב ב2אום"

לאו דווקא מגבר שיורד ל2אום ישאר יציב?

נ.ב.

אם אני צודק בקשר להוספת רמקולים על אותם יציאות אשמח אם מישהו יסביר לי את סדר החיבור של 4 רמקולים (קידמי\אחורי)

יחסוך לי מונובלוק :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

שלום , במקרה של חיבור זוג רמקולים על יציאה - בדרך כלל לוקחים את הימני קדמי וימני אחורי ליציאה של המגבר קדמי ימני .

כך עם צד שמאל ליציאה של קדמי שמאל .

בישראל - לפעמים מתרגמים בצורה חופשית מדי את מה שכתוב באנגלית - לכן כשאומרים "יודע לרדת ל2 אוהם" זה מסתכם ובכך שמי שכתב את זה אידיוט וכן המגבר יציב ב2 אוהם לפי הצהרותיו !

בנוגע לחילוק העוצמה בין הרמקולים - זה לא יהייה שווה 50\50 אף פעם מאחר וכל רמקול שונה ,בזמן נגינה ההתנגדות של הרמקול משתנה , כל רמקול ורמת הנצילות שלו וכן הלאה .

לכן אין מצב כביכול שכל רמקול יקבל מתוך 140RMS כ 70 RMS , אני מקווה שהבנת למה התכוון המשורר

ואחרונה חביבה - זה שהמגברים אמורים להיות אותו הדבר לא מחייב - קשה מאד לקבל מגבר שתואם לאחיו\ או במקרה של הפולס אודיו מק אודיו - אחיין:)

כל מגבר שונה אפילו אם יצרו אותם אחד אחרי השני .

• תוכן חדש...