Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש לי מערכת- קומפוננט 210 וואט 70 וואט RMS, רמקולים אחוריים 500 וואט 90 וואט RMS,

2 סאבים 1200 וואט 400 וואט RMS כל אחד, ו2 מגברים של 1000 וואט..

עוד לא הרכבתי אותה ברכב אני מתקין אותה בתחילת השבוע.. שאלתי היא כזו! האם אני אצטרך קבל להורדת מתח?

אני שואל מעכשיו מאחר ואני רוצה התקנה מושלמת ללא שום תקלות לא צפויות בעתיד.. אשמח לתגובות.

וגם להצעות לקבל טוב ומשתלם במחיר לא יקר.. תודה רבה לעונים!

פורסם

1.איזה דגם הרכב וגם ידוע לך איזה מצבר יש בו וכמה אמפר האלטרנטור זה יוכל לעזור מאוד

2.איזה דגם מדוייק המגברים (חשוב מאוד)

3.כנ'ל לגבי הסאבים (כמובן שזה חשוב לא פחות)

4.קבל זה לא להורדת מתח, תקרא ב FAQ

5.בכל זאת תקרא ב FAQ על קבל

6.חיפוש על קבל יניב לך תוצאות שיענו לך על השאלה

7.אפילו למטה בנושאים דומים יש מידע שיוכל לעזור לך.

8.ורק אז תדע אם בכלל אתה צריך קבל, מה הוא יוכל לעזור אם בכלל או ששוה להשקיע את הכסף במשהו אחר (כבלים טובים יותר או מניות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
1.איזה דגם הרכב וגם ידוע לך איזה מצבר יש בו וכמה אמפר האלטרנטור זה יוכל לעזור מאוד

2.איזה דגם מדוייק המגברים (חשוב מאוד)

3.כנ'ל לגבי הסאבים (כמובן שזה חשוב לא פחות)

4.קבל זה לא להורדת מתח, תקרא ב FAQ

5.בכל זאת תקרא ב FAQ על קבל

6.חיפוש על קבל יניב לך תוצאות שיענו לך על השאלה

7.אפילו למטה בנושאים דומים יש מידע שיוכל לעזור לך.

8.ורק אז תדע אם בכלל אתה צריך קבל, מה הוא יוכל לעזור אם בכלל או ששוה להשקיע את הכסף במשהו אחר (כבלים טובים יותר או מניות)

1. אין לי מושג איזה מצבר וכמה אמפר האלטרנטור.. יש לי דייהו שאני מוכר אותה מוסיף כסף ומביא הונדה האצ'בק בעוד כחודש..

2. דגם 2 המגברים הוא פולס אאודיו דגם BA-2900.

3. 2 סאבים של פיוניר 1200 וואט 400 RMS דגם TSW307D2.

אם זה יעזור אמשיך ואציין גם תדגמים של הקומפוננט והרמקולים אחוריים.. הקומפוננט הוא של JBL דגם 6507 210 וואט 70 וואט RMS.. והמרקולים אחוריים הם של קנווד 500 וואט 90 וואט RMS.

מחכה לתגובות.. תודה רבה לעונים!

פורסם
קבל להורדת מתח?, אני לא יודע מי נתן לך את הרעיון הזה:).

בצע חיפוש עם המילה "קבל" תמצא עשרות תרדים שעוסקים בנושא.

וואייייייי מה נתפסתם בטעות שלי במקום לעזורררר.. אז הוא מייצב מתחחח.. אוגר חשמל ופורקקק.. טועןןן ומוציאאא..תקראו לזה איך שבא לכם.. חח שאלתי אם אני יצטרך או שלא..

***אם אתה מעוניין להמשיך ולכתוב בפורום הזה שים לב לצורת הכתיבה. קרא את כללי הפורום ועמוד בהם***

פורסם

בדרך כלל אם זה מגבר סיני, שרשום עליו 1000W ההספק האפקטיבי שלו לא יעלה על 300W.

לכן 600W של סאונד, לא יגרום לירידות מתח משמעותיות. אתה לא צריך קבל.

תמיר

פורסם
אשמח אם תענו.. אני אצטרך קבל?! .

נשמך אם תתיחס לשאר הסעיפים שרשמתי מעבר לסעיף 3

כי אין טעם שכל יום נרשום פה פעמיים את אותם דברים

הדברים כתובים, מרוכזים ונותנים מענה לכל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה מתקין את המערכת בתחילת שבוע בדייהו שאתה מוכר ו"מביא" במקומה בעוד חודש האצ'בק.

ואתה עוד מצפה שאנשים יתייחסו אלייך ברצינות?!

• תוכן חדש...