Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדיקת מזגן (לא בחברה) במיצובישי כריזמה עם בעיה שכתבתי פה שהמדחס לא נכנס לפעולה ב10-15 דקות להפעלתו וכשזה נדלק אז הוא עובד מצויין עד לכיבוי הרכב והתקררות המנוע לגמרי (שזה לוקח שעתיים לפחות)

אמרו לי שכנראה הטרמוסטט לא תקין והוא לא נותן פקודה למדחס לעבוד בזמן וצריך לקנות חדש ב-600 ש"ח, עכשיו, איפה הוא ממוקם?

אפשר להחליף לבד?

יש מצב שזה ריליי אפילו שהוא עובד בסוף?

תודה

פורסם

לא ניתן להחליף ללא ציוד יעודי. יש לפרק את היחידה הפנימית ולהחליף את חשן ההטרמוסטט האלקטרוני שחלקו העליון הוא הטרמוסטט, ולסיום למלא גז.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אתה בטוח בקשר לגז?

הוא אמר שזה לא כרוך בהוצאת גז.

איזה ציוד אני צריך?

מלחם וכל הציוד של אלקטרוניקה? כי את זה יש לי

בכ"א איפה זה נמצא?

תודה

פורסם
אתה בטוח בקשר לגז?

הוא אמר שזה לא כרוך בהוצאת גז.

איזה ציוד אני צריך?

מלחם וכל הציוד של אלקטרוניקה? כי את זה יש לי

בכ"א איפה זה נמצא?

תודה

 

באים מחליפים את החישן חובה להוצאי גז ולפרק יחידה פנימית.

 

ישנם מזגניסטים שמחדירים טרמוסטט מכני דרך המרוחים של למערכת ועוקפים את הטרמוסטת האלקטרוני אך זה לא דבר מקורי ולא צריך לעלות 600 ש''ח אלה הרבה פחות. בעברית פשוטה מאלטרים.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ז"א יכול להיות שהוא עלה על בעיה פשוטה אחרת והוא סתם אומר לי את כל הסיפור? כי למה שהוא יגיד שלא צריך להוציא גז?

ומה בקשר לריליי?

אם אני אלך לחברה הם יכולים לראות ע"י בדיקת מחשב הרכב את התקלה?

פורסם

כנירא שהבעיה של הרכב אכן טרמוסטט אך ישנם 2 פטרונות . 1 מקורי , 2 קומבינה.

 

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
×
×
  • תוכן חדש...