Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מקווה שתוכלו לעזור לי smily.gif

אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים אאודי A4 חדשה, וכיוון שזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב בקטגוריית מחיר זו (כ-240,000 ש"ח) אני לא כ"כ בטוח לגבי כללי "מה מקובל/ מה לא מקובל" מול הסוכן: האם מקובל לבקש הנחה על הרכב, ואם כן - באיזה סדר גודל של אחוזים מדובר? האם במקום הנחה אפשר לבקש חבילת אבזור במתנה (מדובר בחבילה של 15,000 ש"ח) או לפחות באיזה מחיר אפשר לבקש את החבילה הזו?

אודה מאוד על עזרתכם...

פורסם

במכוניות יוקרה מותר הכל. כלומר, גם לבקש חבילת איבזור וגם הנחה משמעותית.

אם אתה לא עושה זאת, אתה פראייר!

תלך לבמוו + מרצדס תקח הצעה לרכבים מקבילים ותחזור לאודי. כך תעשה סטאז' בהתמקחות :)

מחיר המחירון במכוניות אלה הוא מופרך ודמיוני.

פורסם

אכן אפשר להתמקח ולקבל גם הנחה וגם תוספות בחינם. תקבל הרבה במיוחד אם המכונית היא מודל 2007.

לפני שנתיים קיבלתי מפיאט גם הנחה של 11% וגם תוספות בחינם (גגון מקורי, איתוראן על חשבונם ושנת אחריות יבואן שלישית בחינם - סה"כ עוד 3-4% מערך המכונית)על מכונית משנת הדגם היוצאת. על מכונית משנת הדגם החדשה הציעו לי הנחה של כ 6%

פורסם

A4 בעלות בסיסית של 240 אלף ש"ח היא בעלת מנוע בנזין 2 ליטר עם 130 כ"ס.

למה אתה לא מוסיף "קצת" כסף למנוע יותר טוב כמו 1.8T או 2.0TDI?

פורסם

XENON - מנוע ה2 ליטר מפיק 150 כ"ס.

ההפרש בין ה2 הסטנדרטי לטורבו ולטורבו דיזל יחסית גדול.

ובכלל - ממליץ בחום לחכות עם ההזמנה.

אודי יוצאים עכשיו במבצעים רבים (טרייד אין במעל מחירון, הנחות וחבילות איבזור בחינם) בשל התחלפות הדגם בעוד כחודשיים. הדגם החדש צפוי להגיע בסביבות דצמבר.

לדעתי, כדאי לחכות עוד 5 חודש ולקבל אוטו חדש לגמרי. אפילו הפלטפורמה חדשה (ולפי הביקורות של הA5 שמבוססת עליה, אודי עשו עבודה מצויינת בנושא).

ומקסימום, לקנות אז את הדגם הישן - בטוח תקבל הנחה יותר גדולה ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...