Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,רציתי את עזרתכם בחוו"ד לגבי רמקולים של JBL ,קומפוננט 6.5" , דגם CS2165C .

משום מה בסט שמגיע מהיבואן (ניופאן) אין קרוס אבל לטויטר ישנו פילטר (נגד).

הסט יורכב במאזדה 3 ,HU מקורי ללא הגברה .

מישהו ניתקל בסט הזה ,מה החיסרון או היתרון ללא הקרוס ? אולי ישנו איזה קרוס מובנה ?

תודה

פורסם

אני נגד. אמנם לא שולל זאת על הסף, אך אין שום סיכוי להגיע לצלילים אמיתיים וראויים ללא הגברה.

אני מציע שתחשוב ראשית על הגברה , אף בסיסית, אך חזקה ואיכותית מזו של ה HU .

לחילופין, ואם אתה צפוף בכיס , עדיף להשקיע בזוג טוויטרים נצילים ואיכותיים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני נגד. אמנם לא שולל זאת על הסף, אך אין שום סיכוי להגיע לצלילים אמיתיים וראויים ללא הגברה.

אני מציע שתחשוב ראשית על הגברה , אף בסיסית, אך חזקה ואיכותית מזו של ה HU .

לחילופין, ואם אתה צפוף בכיס , עדיף להשקיע בזוג טוויטרים נצילים ואיכותיים.

בברכה

דני

מתוך עצלנות יתר כנראה ,אין ברצוני להרכיב את המגבר ,אך ע"פ מה שקראתי אין לי אלא להתחיל מעמדה כזו שאני פשוט הולך לחבר את המגבר.

במידה והמגבר יעבוד מול הקומפוננט שציינתי (למרות שאין לו קרוס חיצוני ) הוא יתן את אותו אפקט והפרדת צלילים כמו עם קרוס חיצוני.?

נ.ב נרשם כי הטויטרים הם חדים ואתה טוען כי אינם נצילים מספיק כנראה לא הבנתי את שניכם ??

תודה .

• תוכן חדש...