Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את שני הסטים הקידמיים בבי אמפ שלי מדובר על שני סטים של מוראל דגם אלייט 3WAY אחד זה הדגם הישן עם הCDM54 והשני עם הCDM88 עוד בעייה יש לי מיקדימה 4 טוייטרים שניים הם MT23 ושניים סופרימו עכשיו איך אני יכול לחבר אותם אים אני יכול על אותו מגבר שהוא 4 ערוצים המגבר המדובר הוא זאפקו מדגם DC ראפראנס שהוא מוציא 150 RMS ב4 אום ו250 RMS ב2 אום

השאלה שלי יותר בקטע של הכיוונים ביגלל שהמידראנגים והטוייטרים לא תואמים

הייתי מעלה תמונות אבל היסתבכתי עם זה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

איך אתה יכול לחבר בבי אמפ סט שלושה חלקים?

אתה אולי מתכוון 3 אמפ?

ואם יש לך 2 סטים זה אומר 6 אמפ אתה צריך 12 ערוצים.

אם האלמנטים שונים אתה לא תוכל לחבר אותם על אותה יציאה כי הכיוון והחיתוך לא יכול להתאים לעולם ל2 אלמנטים שונים במיקום שונה.

אני חושב שאם אתה הולך על 2 סטים 3 חלקים אתה מחפש שאו אוף. ואל תעלב לא אמרתי שזה רע,

אבל בשביל שאו אוף אתה לא צריך בי אמפינג או טרי אמפינג או תריסר אמפינג.

תחבר את הקרוסים הרגילים שלהם אחד לכל ערוץ במגבר וזה כבר יעשה את העבודה הרבה יותר טוב.

ככה כל חלק יחתך בדיוק כמו שהוא צריך.

אבל אם היית מחפש SQ היית הולך על 3 WAY ב3 אמפינג וופר סופרימו טוויטר סופרימו ומיד ריינג' איזה שבא לך אם אתה רוצה גדול יש לך את ה54 או אם בא לך על קטן יש את ה88 הם זהים ב99 אחוז

אין צורך בזוג טוויטרים נוסף נחות יותר מהסופרימו אתה תהרוס לך את הצליל באוטו כי הוא ינגן את הגבוהים שונה מהסופרימו ופחות טוב וזה יעשה לך סלט באוטו.

לגביי הוופרים אם אתה בכל זאת רוצה הגברה אקטיבית את הוופרים תחבר על אותה יציאה ב2 אוהם תמקם אותם קרוב ובאותה נפח תיבה וככה אתה תגיע הכי קרוב לניגון זהה שיתן לך יותר עוצמה ותשתמש באותו חיתוך כי האלמנט זהה.

לגבי ה CDM אני הייתי בודק אם ההבדל הקטנטן של הרמקולים לא ישפיע על הנגיון שלהם אם יחוברו ב2 אוהם ויחתכו ויגברו אותה הדבר, אפילו הייתי מתקשר למורל לברר הבנתי שיש להם אחלה שרות לקוחות שישמח לענות לך על שאלות מהסוג הזה.

במידה וכן אתה צריך למקם אותם באותו מקום עם הענות זהה.

אם הטוויטרים היו זהים הייתי מציעה לך לחבר אותם כמו את השאר אבל אל תנסה אפילו כי זה ישמע נוראי זה לא אותו טוויטר וזה אפילו לא קרוב.

טוויטר תשאיר זוג הם יתנו לך תוצאה מעולה.

ד''א הCDM מנגנים גבוהה מאוד אז אין לך בעיה של גבהוים לכן שוב מיותר 2 טוויטרים.

ובכל זאת להגביר אקטיבית אתה תיהיה חייב עוד מגבר של 2 ערוצים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם כל הכבוד את הסטאפ הזה אני ממש לא מעוניין לשמוע - ואני מאד רציני - מנהלים לא למחוק .

לקחת רכיבים מעולים ועשיתה מהם סלט אחד גדול !

לדעתי שחרר חלק נכבד מהציוד ותשאר עם

2 מיד באס בכל דלת

CDM54\88 לבחירה אחד מהם

טוויטר סופרימו -און אקסיס .

ושלום על ישראל !

בקשר להגברה במקרה ותרצה ללכת עם מה שהצעתי :

מגבר נוסף של 2 ערוצים חזק לוופרים וסגרת הבסטה .

ד.א - איזה רדיודיסק יש לך ?

פורסם

יש לו מכשיר DVD של פיוניר מהסדרות הגבוהות יש בכלל במכשיר הזה שליטה בהגברה אקטיבית? או שאתה מביא קרוס חיצוני?

פורסם

אני ממליץ שתקבל את התגובה של רוני

מצד שני אתה יכול לגשר על מגבר שני וופרים של צד אחד על יציאה אחת צד שני על יציאה אחרת (תלוי בהתנגדות והיכולת של המגבר )

את ה CDM54 על 2 ערוצים (למרות שרוני צודק)

את ה88 גם 2 ערוצים (בגלל הבדל התדרים בינו לבין ה54)

MT23 הייתי שוקל להעיף באמת שהם רק יגרעו

וסופרימו , כל טוויטר על ערוץ של מגבר איכותי מאוד

פורסם

המלצה שלי:

2 וופרים של אליט בכל דלת - מוגברים בגישור כל שניים על ערוץ

את המגבר כבר יש לך?

אם כל אז תבקש ממקצוען של שיבנה לך קרוס בין המיד ריינג' לסופרימו

ותגביר אותם ע"י 2 ערוצים הנותרים שיש לך..

את ה- MT23 תמכור!

את זוג המידריינג'ים הנוספים תתקין מאחורה על הפלטה האחורית על סטנדים כאלו שיהיו מכוונים קדימה וישלימו תמונה.

אתה יכול להגביר אותם ע"י מגבר 2 ערוצים נחמד או הצעה הרבה יותר טובה (!):

*תקנה מגבר 4 ערוצים 50-70W RMS ותגביר איתם את המיד ריינגים הקדמיים והאחוריים

*עם הזאפקו תגביר את המידבאסים ואת הסופרימו!

כמובן שיש צורך בקרוס אקטיבי 4 WAY :idea:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני מסכים ומחזק.

תתקין דבל מיד וופר בדלתות.

את המיד שיורד הכי נמוך ושישלים הכי טוב את הטיווטר.

ואת הסופרימו בלבד.

את המיד השני ואת הTM 23 תעיף רחוק. (או תתקין מאחורה.) אבל אין להם קשר לקדימה בגרוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

במקום להשקיע כסף על ה 9853, היית משקיע כסף יותר איכותי על המעבד PXA-H701 של אלפיין, היית מגיע לתוצאות הרבה יותר טובות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חיפוש זריז העלה לי כ-370 יורו.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/528539_-multimedia-manager-pxa-h701-alpine.html

http://www.crutchfield.com/S-0xZVIKhZmBD/cgi-bin/ProdView.asp?g=168450&I=500PXAH701

חיפוש לא זריז ימצא תוצאות טובות יותר :)

השילוב של הD310 עם המעבד יניב לך תוצאות טובות יותר, יתן לך יותר אופציות לשליטה על החיתוכים\אקולייזר , וגם נותן לך חיבור אופטי בין ה310 לH701.

פשוט החבילה המושלמת לסאונד לרכב , עד רמת הF1 .

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ששמים שני וופרים בדלת הם יכולים לנגן על אותו חלל?

או שצריך להפריד בינהם?

• תוכן חדש...