Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שאופי הנסיעה שלי לאורך שבוע מתפזר באופן זהה, והנסיעה שלי היא לאורך אותו תוואי כמעט מדי יום, אני חושב שהשוואה של שבועיים מול שבועיים (שני תדלוקים מול שני תדלוקים) די טובה.

תמיד נסעתי על 9.6 ליטר למאה ק"מ.

בחודשיים האחרונים חלה החמרה לכיוון ה 10.6.

מילאתי בתחנה שניה קיבלתי 9.6 בבדיקה שארכה 8 ימים.

מילאתי בתחנה הזאת, קיבלתי 10.6 הדלק נגמר אחרי 7 ימים (הגיוני, הצריכה עלתה)

מילאתי שוב בתחנה שניה, קיבלתי 9.6

שוב בתחנה הזאת 10.6.

אם יש סטיות בצריכה, הן נסיעות סוף שבוע, שמורידות את הצריכה הממוצעת בד"כ והן בוצעו על תדלוקים של שתי התחנות.

הבדיקות כולן עם מזגן, ואחרי ה20 ליולי, כלומר אופי העומסים בכבישים זהה.

אריאל

פורסם

שלום שוב

אם בהודעתך הראשונה רמזת על איכות דלקים שונה אז לא הבנתי את הרמז כראוי , כי אני הבנתי מאותה הודעה שאתה מרמז על משאבת דלק בתחנה שמזייפת לרעת הצרכן בתחנה מסויימת , וכעת אני חושב שאתה בעצם מתכוון לאיכות דלקים שונה שגורמת לצריכת דלק שונה !

אם זה העניין אז נראה לי שאתה בהחלט צודק כי גם אני חושד בעניין דומה בתחנות תדלוק בהן אני מתדלק .

פורסם
בהנחה שאופי הנסיעה שלי לאורך שבוע מתפזר באופן זהה, והנסיעה שלי היא לאורך אותו תוואי כמעט מדי יום, אני חושב שהשוואה של שבועיים מול שבועיים (שני תדלוקים מול שני תדלוקים) די טובה.

תמיד נסעתי על 9.6 ליטר למאה ק"מ.

בחודשיים האחרונים חלה החמרה לכיוון ה 10.6.

מילאתי בתחנה שניה קיבלתי 9.6 בבדיקה שארכה 8 ימים.

מילאתי בתחנה הזאת, קיבלתי 10.6 הדלק נגמר אחרי 7 ימים (הגיוני, הצריכה עלתה)

מילאתי שוב בתחנה שניה, קיבלתי 9.6

שוב בתחנה הזאת 10.6.

אם יש סטיות בצריכה, הן נסיעות סוף שבוע, שמורידות את הצריכה הממוצעת בד"כ והן בוצעו על תדלוקים של שתי התחנות.

הבדיקות כולן עם מזגן, ואחרי ה20 ליולי, כלומר אופי העומסים בכבישים זהה.

אריאל

לפי מה שאתה אומר עכשיו, בוודאי ובוודאי שיש בעיה בדלק של התחנה הנ"ל.

היכן התחנה ממוקמת?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

בצורה עדינה, אני חושש שאיכות הדלק בתחנה מסויימת נמוך מתחנה אחרת, ייתכן שאין זה במזיד.

מפתיע אותי שהרכב איננו רגיש, לפחות בטווח הקצר לשינויים.

כבר בדקתי ומצאתי שהאחראים לבדיקה הם משרד התשתיות והם ממליצים לפנות לחברת הדלק וכך עשיתי.

אריאל

פורסם

רגע, רגע, ברור שיש הבדל באיכות הדלקים, למשל, תמיד תדלקתי בפז, עד שיצא דלק מתחרה עם תוסף, ואז עברתי אליו, צריכת הדלק שלי השתפרה, אמנם לא בהרבה, אבל אכן השתפרה, והבדלים עוד יותר גדולים בסוגי דלק "מיוחדים". אגב, אם אני לא טועה ראיתי בתוכנית בטלויזיה שדלקים מסויימים מעלים את ההספק ברכבים, שוב , לא באחוז ניכר אבל בגדול הוכיחו שיש הבדלים באיכות הדלקים ובתמורה למחיר גבוה יותר בדלקים "מיוחדים".

זו הייתה כוונתך?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אין שום תוספת לדלקים באף תחנה.

כל התחנות מקבלות את מלאי הדלקים מאותו מקום מאותו מיכל דלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בבתי זיקוק השייכים לפז מוהלים דלק בתוסף מתעדה וכאשר מביאים דלק לתחנת דלק במיכלית יש כבר קצת פחות ממה ממילאו בה.

החומר שבו מוהלים לא משפיע על ביצועי המנוע אך מקטין את אחוז הדלק הנקי עצמו מבלי לפגוע באוקטן של התמיסה המזוקקת.

תחנות דלק כגון "אלון" מקבלות אספקת דלקים היישר ממחסני הדלק בפי גלילות בו נמצא דלק נקי בלבד.

נושא נבדק ברכב מסוג טויוטה, פורד וסיאט ו בכולם המנוע היה יותר שקט והצריכה ירדה!:idea:

פורסם
בבתי זיקוק השייכים לפז מוהלים דלק בתוסף מתעדה וכאשר מביאים דלק לתחנת דלק במיכלית יש כבר קצת פחות ממה ממילאו בה.

החומר שבו מוהלים לא משפיע על ביצועי המנוע אך מקטין את אחוז הדלק הנקי עצמו מבלי לפגוע באוקטן של התמיסה המזוקקת.

תחנות דלק כגון "אלון" מקבלות אספקת דלקים היישר ממחסני הדלק בפי גלילות בו נמצא דלק נקי בלבד.

נושא נבדק ברכב מסוג טויוטה, פורד וסיאט ו בכולם המנוע היה יותר שקט והצריכה ירדה!:idea:

לפז אין בתי זיקוק, וכדאי שתבדוק את מה שאתה אומר, כי זה נשמע כהוצאת דיבה.

בפעם המיליון כל המיכליות של כל חברות הדלק מגיעות לאסוף דלק מבית הזיקוק באשדוד.

מאותו המיכל ממלאים לכל המיכליות שמגיעות לכל התחנות הפזורות בארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בחיפה כבר תקופה ארוכה לא מזקקים דלקים, והמיכליות אוספות את הדלק מאשדוד בלבד.

בקשר לעלות ההובלה אין לי מושג בנושא, מנהל תחנה לא משלם לנהדים בכל חברה יש צי של משאיות שאחראיות להובלת הדלק, לי אין קשר אליהם ואין לי ידע בנושא הנ"ל.

ל'

פורסם

לנהגת השודים

לפחות לפי מה שכתוב בעיתונות לחברת "פז" יש בתי זיקוק

הם קנו את בתי הזיקוק באשדוד

ידיעה מ YNET לפני שנה

פז זכתה במכרז בז"ן אשדוד ותשלם 3.5 מיליארד ש' / תני גולדשטייןבתום הסיבוב השישי זכתה חברת פז בהתמודדות על רכישת בית הזיקוק באשדוד במחיר שיא של 3.5 מיליארד שקל

פורסם

אם בתי הזיקוק שייכים לפז, השערה שלי בלבד היא שהיא מנהלת את בית הזיקוק, אך עדיין המיכליות מקבלות את אותו הדלק מאותו מקור.

ל'

פורסם

זה מחלה ריכבית ידועה,

רכב נרקומן.

• תוכן חדש...