Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או. קי.

אני בשלבי בחירת רכב.

הולכת לראות יונדאי אטוס מ- 98, עשתה 140,000 - יד שנייה (בתוך משפחה), מצב מצוין, רוצים עליה 18000 (שזה מחיר מחירון של אותה מכונית מ- 2000) .

להזכירכם - פרופיל נסיעות שלי - 3-4 פעמים בשבוע רמת גן-תל אביב, ופעם בשבוע לירושלים (רק במשך שנת הלימודים האקדמית).

אני נהגת חדשה (מאד)- עברתי טסט לפני שבועיים (מזל טוב) וזה מור להיות רכב ראשון.

מה דעתכם?

פורסם

אטוס 98-אחת המכוניות המכוערות בארץ.מתאימה לשימוש עירוני בלבד,לא תתאים לנסיעות לירושלים.לא רואה סיבה לשלם עליה מעל המחירון.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
אטוס 98-אחת המכוניות המכוערות בארץ.מתאימה לשימוש עירוני בלבד,לא תתאים לנסיעות לירושלים.לא רואה סיבה לשלם עליה מעל המחירון.

1. מכוערת או לא, זה לא רלוונטי.

2. רכב אמין ואלמנטרי אך לא בטוח.

3. בשל מחירו הנמוך הוא בעל ביקוש רב ולכן לא פעם הוא נסחר מעל למחירון (האם זה משתלם? זה כבר תלוי באלטרנטיבות באותו התקציב ובדרישות והצרכים מהרכב).

4. אכן מיועדת לשימוש עירוני אך זה לא אומר שהיא לא תצליח להגיע עם הרכב לירושלים (אם כי מן הסתם היא תצטרך להדביק את דוושת הגז לרצפה בעליות. יתכן שכביש 9 החדש יפתור את הבעיה הנ"ל).

פורסם

אם האטוס ידנית,היא מכונית זריזה למדי ולא אמורה להיות לה שום בעייה לעלות לירושליים.

הבטיחות שלה סבירה למדי,בוודאי ביחס לתקופתה-*** כוכבים במבחן ריסוק תקני.

בטוח שעדיף על יצירות מופת כמו דייהטסו שרייד או סוזוקי סוויפט.

אם המכונית במצב טוב,זוהי קנייה טובה למדי.

הרבה לא תימצאי ב 18K,אם בכלל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

צפי לביצועים סבירים בעיר וחלשים ורועשים מחוץ לעיר,בשל הגיר בעל 3 הילוכים.

לירושליים היא תגיע,אך זה בפירוש לא הכוס תה שלה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היי,

ראיתי את המכונית - היא מדגם אטוס + , עם נעילה מרכזית, כרית אויר, אזעקה מרכזית (שהוסיף הבעלים).

מ - 98, עד לפני 3 שנים היתה בבעלות הורי האישה ועכשיו בבעלות האישה.

אוטו שנראה שניקו אותו (ושטפו אותו) לחלוטין לקראת המכירה.

מה שכן, במודעה היה כתוב 140,000 ק"מ ואילו במכונית היה רשות 159,300.

כששאלתי את הבעלים אמר שאולי התבלבל.

זו היתה הבעיה היחידה שלי.

מה דעתכם על זה?

בכל אופן - מחר לוקחים לבדיקה.

עכשיו - יש לי שאלה, אולי לחן, שנראה שמכיר טוב את הרכב - האם אוכל להתקשר אליך ( אם תתן לי טלפון) להקריא לך את תוצאות הבדיקה על מנתצ שתגיד לי אם יש משהו רציני?

מחיר, אמרתי כבר - 18,000...דעתכם בבקשה.

דרורה

פורסם

דרו,

תוכלי פשוט לכתוב לנו את הממצאים של הבדיקה.

ואנשים יענו לך :)

שתהיה בדיקה מהימנה ומוצלחת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני חייב להדגיש למרות שנראה לי שאת מאוד סגורה על עצמך- 1000 סמ"ק + אוטומת + העליות לירושלים = סרט רע. (וזה בלי להתייחס לחברה) אני לא בטוח כמה אוטו שכזה ישרוד בתנאים שמציבים לו. לנסיעות בתוך ת"א הוא אחלה אבל לעלות את העליות לירושלים על בסיס שבועי לא נשמע כמו משהו שהוא מיועד לעשות.

פורסם

גם אני בדיעת קודמי,חפשי משהו אטרקטיבי יותר בהנחה ונסיעות לירושליים יהוו בסיס יומיומי בחייך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בתור אחד שנהג הרבה על האטוס - אמנם דגם הפריים החדש והמתקדם יותר אני אומר לך את זה בבירור תתרחקי מהאוטו.

היה לאשתי את האוטו הזה חדש מהחברה ונסענו עליו 6.5 שנים - אין לו הרבה כח וכשנסענו איתו לירושלים כל כך התאכזבתי. זאת היתה גם הפעם האחרונה שנסענו איתו לירושלים. עם הדוושה לחוצה עד הסוף האוטו לא עבר את ה 50 קמ"ש בכביש ת"א-ירושליים, האכילת דלק שלה גם היא לא להיט - זאת מחלה ידועה אצל יונדאי - אכילת דלק מופרזת.

בקיצור שמחתי מאוד שנפטרנו ממנה.

אם את סטודנטית ורוצה רכב טוב וחסכוני תלכי על סיריון ותהיי יותר מרוצה.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...