Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצומת משמר הגבול בצד המזרחי שלה בכיוון מזרחה עומדת ניידת כזאת 2-3 פעמים בשבוע.

הבוחן המ*#ין שעובד שם הוריד אותי מהכביש 3 פעמים בחודשיים על " רעשים מאזור תיבת ההגה", מיותר לציין שההגה היה במצב מושלם!

כל פעם בין עצירה אחת לשניה תיבת ההגה שופצה במלואה, התפוחים הוחלפו והבוחן במכון הרישוי (מכון רישוי חן) אמר שהכל שם פיקס.

הרכב הינו אופל מנטה שנת 82 סטנדרטית ולא משופרת (נכון לאז :twisted: ) שמטופלת ברמה הכי גבוהה שיש אבל זקוקה לפחחות צבע (גם זה טופל מאז).

בפעם הרביעית כשהם סימנו לי לעצור פשוט המשכתי לנסוע.

בפעם החמישית המשכתי לנסוע והניידת ישר זינקה אחריי.

הדלקתי מערכת בפול ווליום עם ניל יאנק (WELD), סגרתי חלונות, הדלקתי מזגן ופשוט המשכתי לנסוע.

כשהשוטר השיג אותי היתממתי ואמרתי משהוא בסגנון "אוי, אני נורא מתנצל אדוני השוטר, פשוט הייתי עם חלונות סגורים ומוזיקה רועשת", הוא שיחרר אותי באזהרה שפעם הבאה זה יהיה דו"ח.

מאז הם הפסיקו לעצור אותי, כנראה שהחליטו שיש בואדי ערה מכוניות יותר מוזנחות, אבל אף אחד לא ישכנע אותי שיש להם אג'נדה בנושא רכבים ישנים.

לוא דווקא אספנות כי הן בד"כ מאוד מטופלות, אבל תן להם איזה אונו שנת 88 והם ישר מחכחים ידיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבוחנים האלו ב- 99% נמצאים באותם המקומות ובאותן השעות.

שווה לתכנן מסלול נסיעה אחר במקרים כאלו.

אם אין מנוס "מחיכוך" איתם - ליסוע בנתיב הכי שמאלי.

סיכוי אפסי שיסמנו לך לעצור משם

porsche 914,2.0,1970

פורסם

בואו ונוריד את הבוחן המ____ן מהכביש ולכולנו יהיה שקט, כולם יסעו מבלי שיורידו אותם מהכביש ובא לציון גואל.

במגוון תפקדי שמעולם לא היו קשרוים קשר ישיר לנושאי תנועה, קרה לא אחת שהזמנתי בוחן תנועה להוריד רכב מסוכן מהכביש, במוזרויות שניראו וניראים על כבישי ישראל. רכב שפלט עשן בצורה שגרמה לנוסעים אחריו להדליק אורות דרך, רכב שנסע מכיוון יד ושם לכיוון עין כרם ללא דלתות נהג ונוסע, נהג חיפושית שישב על בלוק בנין במקום כיסא, נהג שכל גלגל שלו היה במידה אחרת וסוג אחר, נהג שכל חלונות הפרספקט שלו היו כלכך עכורים שלא ניתן לראות דבר דרכם....להמשיך?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,

איפה בדיוק קראת את מה שכתבת בדבריי?

זאת הרי ממש לא הייתה כוונתי!

בוחני התנועה בדומה לשוטרי התנועה ולשוטרים בכלל עושים מידי יום עבודת קודש!

לא פחות מזה!

אני טוען (ועמית יכול להפריך את טענותיי), שיש למכוני הרישוי ולבוחנים איזה אג'נדה שכנראה מוכתבת מלמעלה להוריד רכבים ישנים מהכביש.

חלק מהם מתעלמים מזה, חלק מהם מעריכים רכבים ישנים שמורים (וכאן המקום לציין את מכון רישוי חן ואת חיבתו למכוניות ישנות/ אספנות, בעיקר אם הן ספורטיביות) וחלק מהם גמאו את המילים כאילו הן דיברי אלוהים חיים!

פורסם

יהיה זה קצת אהבלי לעצור כל רכב שיוצא מהסכנות לבדיקת בטיחות, ברוב המכוניות בנות עשור וקצת מתחילה התדרדרות מכאנית קיצורי דרך ואילתורים על מנת להוזיל מחיר עליות התיקון על חשבון הבטיחות, את זה מחפשים הבוחנים, רכב שניראה מוזנח בדרך כלל גם מוזנח מיסודו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן יקירי,

אתה שוב מפספס את כוונתי.

אם מגיע רכב בן 5 שנים הם בודקים אותו עניינית.

אם מגיע רכב בן 10 שנים הם מוציאים את הזכוכית מגדלת לחפש תקלות.

אם מגיע רכב בן 15 שנים הם מוציאים מיקרוסקופ.

ואם מגיע רכב בן 20 שנה ומעלה הם כבר שוכרים את טלסקופ האבל בשביל לחפש תקלות.

אני בטוח שמרבית הנוכחים פה נתקלו בכאלה בוחנים לפחות פעם בחייהם.

נכון, נתקלתי בבוחנים שהביאו לי צפחה מפוצצת בגב ואמרי לי "אחי, סחטיין על ההשקעה ועל המצב של האוטו" אבל אני חייב לציין שנתקלתי בכ"כ הרבה בוחנים שבכלל לא היה סיכוי לעבור אותם בשלום עם רכב מלוקק ביותר, שבטוח יש איזה אג'נדה נסתרת פה.

פורסם

אני לא מבין למה החברים הנכבדים יורדים על ניידות הביקורת.

הנה משהו שקרה לי לפני שנים. נסעתי-לא עלינו ללויה של אבא של חבר טוב ביהוד. איזה 100מטר לפני צומת סביון על השוליים בצד ימין אני רואה את הניידת שלהם. ידעתי מיד שהם יעצרו אותי . אלא מה? טרף קל. הרמזור התחלף לאדום עצרתי את המכונית

הפלימות העתיקה במסלול השמאלי. איך שהתחלף לירוק ואני בנסיעה והופ!! השוטרת שהיתה שם פשוט קפצה לאמצע הכביש והורתה לעצור.

הם בדקו את המכונית באופן יסודי ולא מצאו פגם- רק נבהלו קצת ממנורת האתראה האדומה של הטעינה שנדלקה לפתע ...

לדעתי-ואני לא מתחנף החברה' של הניידות האלה עושים עבודה טובה.

באשר לצמיגים יבשים נראה שהם צודקים. אמנם אין הגדרה בחוק לצמיג יבש אבל פרק זמן של 4 שנים הוא אורך חיים סביר של צמיג מה גם שהצמיג הוא פריט בטיחותי חשוב ביותר.

פורסם

ואני אוסיף עוד משלי:

אשתי נוסעת ברנו 19 מודל 95 (1,400 ידני, יופי של אוטו). הרכב לא מלוקק מי-יודע-מה, אבל מתוחזק היטב.

מתישהו עשיתי לו "ביקורת תקופתית" וראיתי שצריך להחליף צמיג אחד, למרות שנראה טוב מאוד (האמת, אני לא זוכר כבר מה היתה הבעיה בצמיג, אבל מה שבטוח זה שהיא היתה בדרך לפנצ'ר מאכער לצורך החלפת צמיג...) ועצרו אותה לביקורת כזו.

בעת ההמתנה בתור לבדיקה, התחלתי להתייעץ - האם להתנדב ולהגיד שהיא בדרך להחלפת צמיג ושלא יתייחסו? לתת להם למצא לבד? בסוף הפנצ'ר מאכער שיכנע אותי לשתוק, ואכן הרכב עבר את הבדיקה ללא שום בעיות - ועדיין המשיך להחלפת הצמיג, שלא תבינו לא נכון!

אני חושב שהבוחנים בגדול יודעים לזהות רכב מתוחזק (גם אני, ואני לא בוחן). הם "מחפשים" את המזניחים הקיצוניים, ואולי... מתלבשים על אנשים שמתנהגים באופן שמעורר תהיות?

בין כולם, בוודאי שיכולים להיות גם בני *@/*%^&, אני לא אומר, אבל רובם בני אדם, ואולי, בגלל שבאמת הם עוצרים לרוב את הרכבים החשודים יותר, הם בכלל עצבניים מראש על מה שהם חושבים שהם הולכים למצא...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דובר כל כך הרבה על צמיגים

מצורף קישור לתנ"ך של הצמיגים

http://www.carbibles.com/tyre_bible.html

תהנו וסעו בזהירות

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
ברכבי הפיברגלאס ניתן למצוא מחזירי אור מפלסטיק אשר גם הם עונים על דרישת התקינה.

פרט, הסבר והבא דוגמאות. מה עניין סיבים למחזירי אור?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשוט מאד.

המחזירור הינו מעין צלע אחת של משולש האזהרה(הישן, לא זה החדש עם תוספת פס-זוהר) אשר הוברג את אחורי הרכב, אחד בכל צד.

מדוע רק ברכבי הסיבים?

אין לי מושג, יתכן והמדבקה אינה נדבקת היטב עליהם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הבן של איזה עסקן ליכוד שהריץ את שר התחבורה שחוקק את זה, יש לו מפעל מדבקות.

היה צריך פרנסה, אבא הפעיל קשרים והיי-פרסטו, קיבלנו את המדבקות.

למען האמת, שתי השורות הנ"ל הן סתם שטויות מגובבות ללא אחיזה במציאות אבל כמה מאיתנו ירימו גבה אם זה באמת ככה? אפילו לא אחד.

הרי לא יכול להיות שסמכות מקצועית בגרמניה החליטה שהרפלקטור של מרצדס 600S שנת 95/85/75/65 עומד בתקנים ולעומת זאת איזה סמכות מקצועית ישראלית החליטה שזה לא מספיק.

פורסם

אני קניתי לפני שבוע 165\15 מידה מעצבנת שאין אותה הרבה בסביבות 1100 שח אליאנס בדוק בצמיגי קיסריה לי הוא הזמין והגיע באותו יום

לאיזה רכב אתה צריך את המידה הזו?

אבי ידידי

יש לבדוק לגופו של עניין וכמו בכל דבר אין להכנס להכללות.

צמיג שמתפוצץ (ראיתי את התמונות כבר אז וגם כתבתי לך בזמנו בה"פ) לא מתפוצץ סתם, בזמן הקנייה לא לקחת את הסיני האחרון ברשימה למרות שהו זול ובעל המקצוע אומר שזה הכי טוב איזו תוצרת היה הצמיג המדובר !?, אני בטוח שהיו סימנים מוקדמים על הסולייה ו/או על הדופן.

מי בודק את הצמיגים ברכב באופן קבוע פרט למשוגעים, על כן לדעתי הצמיג הנ"ל עבר בידיעתך או לא טראומה מכנית ולכן כשל כאשר הייתה במהירות גבוהה(יחסית) לאורך זמן ואז החום עולה והכישלון בדרך.

סביר להניח שבנסיעות למפגש וחזרה במהירות נמוכה ונסיעה קצרה זה לא היה קורה.

להתראות בשמחות ותודה לכולם

מחפש צמיגים חדשים 135x15 תודה

(לא משומשים ולא מחודשים)

נתי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...