Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג 106 GTI ועליהם רביעיית צמיגי MABOR במידה185/55R14.

רציתי לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון האם הצמיגים הנ"ל איכותיים ומי מתעסק עם הצמיגים הנ"ל בארץ מכיוון שאני צריך להחליף צמיג אחד בעל בליטה קטנה כלפי חוץ.

תודה מראש,נתי.

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם

אהלן נתי.....

מצד אחד....אתה נוהג על אחת מהמכוניות "המתנהגות" הטובות שיש....

מצד שני.....הקשר שלך עם הכביש הוא ע"י צמיג מתחתית שרשרת המזון הצמיגאית....

ממליץ לך (מאוד!!!) לעבור לצמיגים איכותיים יותר , אני נוהג על יוקוהומה A539 ואני סבור כי רוב חברי הפורום יתמכו בדעתי בנוגע לצמיגים הנ"ל.

פתאום תבין מה מסוגלת ה106 הבכירה לעשות....

בהצלחה....(ואל תחליף את הצמיג הדפוק שיש לך באחד כמוהו חדש) :wink:

BMW M135I

פורסם

כמו שכתב החאפר מעלי, הצמיג הזה מומלץ מאוד... אבל רק ע"י בעלי פנצ'ריות שמוכרים צמיגים למזדה 323...

הוא לא צמיג שמתאים לרכב שלך ואני (כמו החאפר שכתב מעלי...) ממליץ על יוקו A539 (ניתן להשיג באוטו-דיפו).

:-)

פורסם

Continental's two main brands are Continental and Uniroyal. In addition to this they own the mid-range brand, Semperit and the US manufactured General brand, well known in the 4 x 4 market. In the medium price sector Continental own the Viking and Gislaved brands which are sold specifically through networks of independent tyre dealers on a national basis. In addition to this Continental markets two economy brands, - Barum and Mabor which originate from Continental's factories in the Czech Republic and Portugal respectively.

פורסם

אני, בניגוד לכל החאפרים שכתבו לפני :wink:

אמליץ לך על צמיג אחר של חברה עלומת שם.

עזוב אותך מהיפניות החראיות ההאלה שלא מגלחות :roll:

לך על Dunlop SP200 SPORT.

אצלי הוא התנהג ממש בונבוניירה,

ואפילו על אוטו כמו שלך.

שנה טובה מתוקים שלי :ladysman:

• תוכן חדש...