Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שיניתי את הג'אמפר שיש בקרוסאובר, ככל הידוע לי, הוא קשור לטוויטר(?), הוא היה על 0Db, ושיניתי ל3Db.

ניסיתי לשמוע אם נעשה שינוי כלשהוא, אך לא היה שום דבר והטוויטר נשמע אותו דבר.

האם זה הגיוני? אולי לא עשיתי משהו כמו כראוי?

עשיתי את אותו הדבר גם בצד השני, וגם שם לא נשמע שום שינוי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

עם העברת מ0 ל3 דיבי אז בעצם אתה הגברת את העוצמה שיוצאת לטוויטר בפי 2.

ועם זה מינוס 3 דציבלים אז הנמכת את עוצמת הטוויטר בפי 2 - העניין הוא שמדובר בעוצמה חשמלית, לאוזן זה לא תמיד מורגש.

ההבדל הוא בדרך כלל בבמה - תנסה להקשיב טוב טוב לכלים, לצליל של הזמר ותראה עם המיקום שלהם קצת שונה, קצת אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה וזה וזה- דווקא ניסיתי לעשות את מה שתיארת, הפכתי בין הפלוס למינוס דרך הקרוס, גם של המיד, וגם של הטוויטר. אך עדיין לא נשמע שינוי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אין דבר כזה שאין שינוי!, בזמנו היה לי את הפולס (מיד + קרוס) וMT22, וכאשר העברתי את הג'אמפרים ל+3DB, זה היה שינוי שאין כמוהו!, הטויטר היתעורר לחיים והתחיל "לזמר" כמו ציפור :).

וד"א הטויטר היה במיקום OFF AXIS.

תנסה להחזיר את הכל כמו שהיה: פלוסים, מינוסים ג'אמפרים, תקח דיסק איכותי ומקורי (רצוי) , תשמע טוב טוב בעומצה גבוהה יחסית למשך זמן, ואחרי זה תקפיץ את שני הג'אמפרים ל+3DB ואז תראה אם באמת אין שום שינוי.

Guest תמיר .א.
פורסם

אין דבר כזה בקרוס אובר פסיבי +dB אם זה 3 או 6 או אפילו 0.5,

אין דבר כזה 0.5dB+, משום שזה קרוס פסיבי, הוא מסוגל רק להנחית את האות, לא להגביר.

זה לא מגבר.

ואם הם רשמו על הקרוס אובר של הרמקולים +3dB זה חובבני ביותר,

רק קרוסאובר אקטיבי מסוגל גם להגביר וגם להנחית, פסיבי רק להנחית.

תמיר

פורסם

מוזר..

לאודיופיל של פייז יש שני קרוסים.

אחד לטוויטרים

אחד לוופרים.

בשניהם יש כמה שלבים של הגברה.

נשמע לי מוזר מה שאתה אומר.

אני מאמין שאם בקרוס אוברים איכותיים מאוד יש את האופציה , גם שם יש.

הדבר היחיד שאני יכול להעלות זה שבעקרון לאחר תכנון הקרוס נמצא שהטוויטר נשמע X.

החליטו לעשות לו הנחתות , X-2 , X-4 וכו..

כאשר בנק' מסויימת נקרא לה +0 dB מיקמו אותו כי הוא יחסית הכי מאוזן מול הוופר.

Guest תמיר .א.
פורסם

את ההשפעה של הדציבל לא מייחסים בין אלמנט לאלמנט,

פשוט רושמים את ההנחתה בדציבלים לגבי אותו אלמנט, הגיוני שתהייה הנחתה עד לא מוגבל,

המקסימום זה 0dB שזה מצב ללא הנחתה וגם זה עדיין פחות מ0 משום שהקרוס אובר מנחית את ההספק במידה מסויימת,

זה יכול להיות גם 0.1dB אבל לא חייב לייחס לזה חשיבות, בכול אופן חברה שורשמת על הקרוס אובר שלה אפשרות של

מעל 0dB כמו +1dB או +3dB זה שקר. זה לא ייתכן בקרוס פסיבי.

אם אתה רוצה מצב של 0dB אבסולוטי, הקרוס אובר לא בכלל לא יתחום את התדרים לאלמנט בכלל, גם הטויטר יקבל את כול התדרים.

תמיר

פורסם

אם אתה רושם +3 לא מדובר בשקר. השאלה כמובן מה הרפרנס שלך ובמקרה המדובר הרפרנס הוא לא אפס.

אפשר להגיד שזה הטעיה מסויימת אבל לא מדובר פה בשקר ואף אחד לא טוען להגברה.

מדובר פה על יחס בין מספר מצבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...