Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת העבודה גילית שמעט מאוד אנשים יודעים ומוכנים לעבד מתכות.

כרגע אני מחפש עסק או בעל מקצוע שיהיה מוכן להכין סופיות, לקרניזים של וילונות, בהזמנה אישית (לפי דוגמאות מוכנות כמובן).

התשלום הוא לדעתי יותר מהוגן והעבודות מתבצעות לעורך זמן (כלומר הזמנה קטנה וללא לחץ).

על העסק/ בעל מקצוע, להיות ממוקמים באיזור המרכז אך במידה ומדובר באיזו הנחה משמעותית או כישרון יוצא דופן ניתן גם להתרחק.

האדם צריך לדעת לעבוד בפליז נירוסטה וכולי, לדעתי הבלתי מקצועית אופי העבודה די פשוט יחסית לתשלום ולא מדובר בצורות מורכבות מדי וכולי.

בברכת לילה טוב ושבוע טוב, RGUNV.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תעלה דוגמנא ואז נוכל להפנות אותך. יש הבדל בין חרט/כרסם לבין חרש ברזל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תחום המתכת,מכונאות רכב,צבעים ועוד...לצערינו בעלי המקצוע בתחומים אלה הולכים ונעלמים וכולם הולכים ללמוד ניהול,מחשבים,רפואה ועוד מקצועות שנחשבים יוקרתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכוונה היא לקרניזים של וילונות והחיבורים שלהם לקיר.

מוטות עץ שניכנסים לתושבות מתכת (בעל המלאכה הוא אשר יכין את התושבות) וגם מוטות ותושבות ממתכות שונות.

לפי הבנתי המצומצמת מדובר בריתוחים פנימיים ועבודה די מדויקת כאשר מבחוץ לא רואים את הריתוח.

הכוונה היא למצוא מישהו שיכין בעצמו ולא לקנות בחנות היות והמוצר נימכר בהזמנה אישית ואין זו חוכמה גדולה ללכת ולקנות משהו באייס.

כמו כן מדובר גם בסופיות של אותם מוטות, צרפתי דוגמאות באיור המפורט מאוד.

לדוגמא.JPG

אטרקציות לאירועים

פורסם

גם אותו הדני נראה כאלטרנטיבה שאינה נופלת מהקיימת אך היא גם אינה זולה יותר.

אני מאמין שאיזה חרט/רתך מיומן יוכלו לבצע את העבודה, אני פשוט לא מכיר כאלה.

כמו כן לכיש זה לא בדיוק כאן מעבר לפינה.

עניין הסופיות הוא שולי יותר ומובן שיהיה יקר אך להזמין עבודות פשוטות יחסית אצל שכאלה זה יקר ולא ממש הגיוני.

במסגרת העבודה יצא לי לבקר בנפחיה (כן כמו של פעם) הנפח, שמתעסק יותר בעבודות של שחזור ענתיקות לפרטי פרטים בעזרת מסמרות וחישול מתכות כמו פעם, (סיפר גם על איזה סדנא שעושה ציפוי בכרום לחלקי רכבים לא רחוק ממנו) מתעסק עם הקרניזים מהצד וגובה על העבודה סכום מכובד.

אטרקציות לאירועים

פורסם

צריך להבין עניין בסיסי; המחיר של עבודה המתבצעת בכמויות ע"י תבניות מוכנות מראש, תמיד תהיה הרבה יותר זולה מאשר עבודה בייצור קטן וידני של אותו מוצר או דומה לו. אני מכיר אמני מתכת שבכיף ייצרו לך את מה שאתה מבקש אבל העלות שלך תהיה הרבה יותר גבוהה.

בריאות לכולם!

פורסם

אחרי מבט קצר על סוג העבודה אני יכול להגיד שאין כאן עניין של יצור המוני היות ומדובר בצינורות מתכת ופליז פשוטים שמנוסרים ולאחר מכן מולחמים בזויות ורוחבים שונים והעניין מסתכם בקניה של צינור שכזה והלחמות כנדרש.

עניין הסופיות הדקורטיביות חשוב פחות וכבר יש איזה קו יצור קבוע בנושא.

אטרקציות לאירועים

• תוכן חדש...