Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו בוקסר 96 מנוע 2500 דיזל מושבת (ראש), האם מישהו יכול לכתוב לי סדר גודל של עלות החלפת מנוע כזה?

האם בכלל שווה להחליף או שנפרק את הרכב?

בריאות לכולם!

פורסם

בהערכה גסה שקבלתי (ממוסך איטלינו בני-ברק), מחיר מנוע משומש מפרוקי רכב (בארץ או מיבוא) נע בין 10-14 אלף ש"ח תלוי במקור ובמצב המנוע. מחיר העבודה הנו כ 2500 ש"ח ולכל זה יש להוסיף מע"מ 15.5%.

את השיקול הכלכלי של הכדאיות עליך לבצע בעצמך לפי מחיר מחירון של הרכב ולפי צרכיך לרכב ותזרים המזומנים שבידיך כדי לקנות רכב אחר או לשפץ את זה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם התקלה היא רק בראש המנוע (מעבר של מיים לשמן/מעבר לחץ אל מערכת הקירור),אולי אפשר לשפץ רק את ראש המנוע וזאת במידה והבלוק לא נפגע(ריקבון/רינגים).

שיפוץ ראש ודאי יוזיל את העלות לפחות בחצי מחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לדעתי מכור את הרכב .

וקנה רכב חדש.

ושוב, דעתך אינה רלוונטית אם היא אינה מנומקת.

אם אין לך מה לתרום לדיון, לא יקרה כלום אם תתרכז בלקרוא במקום בלכתוב.

• תוכן חדש...