Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חוקי הטכניון יערכו מחר (ה') בתל-אביב ניסוי במערכת בטיחות חדשה, שמטרתה לצמצם את מספר התאונות שמתרחשות בצמתים לא מרומזרים."

לידיעה המלאה בYNET

כל הכבוד על היוזמה ועל הפיתוח,אבל נשאלת השאלה הם זה יעזור בישראל, מדינה שכל אחד בה חושב שהוא מבין יותר טוב.

מה ימנע מהתפרע התורן,להיות בטוח שהמכשור טועה והוא כן יספיק לחצות?

פורסם

יותר מעניין מי העבריין שיסכים להתקין כזה דבר אצלו באוטו.

אני מניח שזאת מערכת יקרה ולכן מעט מאוד אנשים יקנו אותה לרכבם הפרטי כשהיא תצא למכירה בשוק החופשי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל זה אמור לעשות אורות וכ"ו לנהג, מישהו עוד יחשוב זה רמזור

נו באמת..

אם זה יצא לפועל בטוח שזה לא יהיה איזה לד מהבהב.. זה אמור להתריע על סכנה..

פורסם

כנראה תהיה איזו תוספת על הרמזור הקיים.....

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

זאת לא תהיה תוספת.

זה בפירוש תחליף.

כניראה שזה מיועד לצמתים שבהם לא רוצים להתקים רמזור בגלל העיכובים שהוא יגרום.

פורסם

אז בעצם - במקום לחנך נהגים לעצור בעצור ולהיות עירניים - שמים להם מכונה שתעשה את זה בשבילם.

כמה שהם לא יסובבו את זה וכמה שלא יעיל זה יהיה - הדרך מתחילה מהחינוך וההדרכה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לא יותר פשוט להתקין רמזור?

או לשים כיכר?

אז בעצם - במקום לחנך נהגים לעצור בעצור ולהיות עירניים - שמים להם מכונה שתעשה את זה בשבילם.

כמה שהם לא יסובבו את זה וכמה שלא יעיל זה יהיה - הדרך מתחילה מהחינוך וההדרכה!

ומסתיימת במערכות ESP למינהן למניעת איבוד שליטה ברכב ומערכות אחרות למניעת תאונות. העתיד של הבטיחות טמון בביטול הגורם האנושי בתאונות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על פניו זה נשמע די מטופש, אם כי אני מעריך שזה הרבה יותר זול מרמזור (רמזור זה לא סתם 3 פנסים, זה ארון בקרה, חיבור למרכז בקרה, תחזוקה שוטפת... אני מכיר חברה שמתחזקת רמזורים ותאמינו לי שהם מתפרנסים יפה).

אין שום פסול במערכת חיצונית שעוזרת להתריע - "לחנך את הנהגים" זה נחמד, ועדיין אנחנו מתקינים רמזורים, פסי האטה, תמרורים ועוד כל מיני אביזרים שמטרתם לעזור לנהג ששכח לרגע את החינוך שלו.

לגבי המערכת הספציפית הזו - כאמור, באמת נראה לי קצת בעייתי, כי בשביל להטמיע את המשמעות שלה צריך קמפיין ארצי ושימוש נרחב - אחרת נהג שנתקל במערכת בודדת כזו באיזה צומת פשוט לא יבין מה רוצים ממנו.

ולגבי הצומת הספציפי הזה ודומיו - מראה פנורמית על עמוד שמראה לנהג מי מגיע מעבר לפינה היא הפתרון הטוב והפשוט ביותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אורות מהבהבים, אה?

אף אחד מהם לא חשב על אפקט"הצבי באלומת האור"?!

נניח שהמערכת יצאה.ומותקנת בתוך יום בכל הארץ.

הנהג הראשון שירצה לעבור יחטוף את האורות המהבהבים לפרצוף. מה יקרה?

הוא יבהה באורות למשך שנייה, במחשבה של" מה זה זה, מנ*ייק? דיסקו? מה רוצים ממני?"ולא בכביש, מה שבוודאות יגרום לתאונה.

ככה בכל צומת שבה המערכת.

למחרת מסירים את המערכת מכל הצמתים כי היא גרמה לאין-ספור תאונות.

ישראל- המדינה הכי בעולם. הכי מה?-אני מנוע מלהגיב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפשר להיות גם בטוחים, שאם כזה דבר יכנס לשימוש נרחב תקום צעקה גדולה מצד הנהגים שיאמרו "הנה מצאה המשטרה דרך מתוחכמת לצלם עברייני עצור, במסווה של שירות לנהג". ובעצם, אולי רק ההרתעה (לך תדע אם מצלם ומישהו גם מסתכל) תעשה את שלה בצמתים המסוכנים, אלו שממותקנים ואלו שלא. אז אני בעד...

פורסם

פאלו - בקצב הזה אני חושב שבמדינה שלנו יש רק פתרון אחד לבעית הצמתים:

roadblock.bmp

זה לא שאני נגד המערכות המתקדמות - אבל אי אפשר לשים קוף באוטו ולהגיד לו סע במנהרה, הוא יתקע בקירות.

אם לנהג אין עקרונות נהיגה בסיסיים - שום מערכת בקרה לא תעזור לו.

בעצם,אולי רק אם המחשב ינהג בשבילו באוטו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...