Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשקוש בלבוש, בזבוז כספי ציבור ותורמים עשירים,

אלא אם כן מישהו ימצא איזה שהוא פיתוח אחר לטכנולוגיה.

הפיתרון לצמתים לא מרומזרים הוא כיכר. באירופה מזמן הבינו את זה,

ובצרפת אתה כל היום נתקל בכיכרות, גם בכבישים בין-עירוניים.

הפיתרון הכי פשוט וזול בעולם, ולאט-לאט הוא גם נקלט

בארץ (שום דבר לא פשוט וקל, כרגיל).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם לנהג אין עקרונות נהיגה בסיסיים - שום מערכת בקרה לא תעזור לו.

בעצם,אולי רק אם המחשב ינהג בשבילו באוטו.

ראו S-Class - בינתיים רק לבלימה לפני רכבים. אך הדרך עוד ארוכה וטוב שכך עד ל"ניתוק" הנהג.

פורסם
קשקוש בלבוש, בזבוז כספי ציבור ותורמים עשירים,

אלא אם כן מישהו ימצא איזה שהוא פיתוח אחר לטכנולוגיה.

הפיתרון לצמתים לא מרומזרים הוא כיכר. באירופה מזמן הבינו את זה,

ובצרפת אתה כל היום נתקל בכיכרות, גם בכבישים בין-עירוניים.

הפיתרון הכי פשוט וזול בעולם, ולאט-לאט הוא גם נקלט

בארץ (שום דבר לא פשוט וקל, כרגיל).

בצרפת יש כיכרות בכביש מהיר?

זה לא קצת מסוכן?

פורסם
ראו S-Class - בינתיים רק לבלימה לפני רכבים. אך הדרך עוד ארוכה וטוב שכך עד ל"ניתוק" הנהג.

זאת בעיה גדולה מאוד שבארץ חושבים שע"י אמצעים טכנולוגיים אפשר למנוע תאונות.

שום אמצעי חוץ מנהג עם ראש על הכתפיים לא יעזרו פה.

צומת בלי רמזור זה אלף בית של משמעת אצל נהג. אם אין את זה אז אין מה לעשות.

כל ה-ESP ושאר המערכות אמנם יכולים להציל את הנהג הלא מנוסה מהחלקה, אבל זהו, פה זה נגמר.

מה שקורה זה שהנהג מתחיל לשמוך על המערכת שתשמור על יציבות ומרחק מהרכב שלפנים ונהיה שאנן...

מי יציל את הנהג ששם פס על כל מי שנמצע על הכביש?

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם
.

שום אמצעי חוץ מנהג עם ראש על הכתפיים לא יעזרו פה.

ומתי בפעם האחרונה ראית אחד כזה?

לא, באמת, אני סקרן.

במדינה שבה אנשים עוברים באין כניסה בכביש צר וצועקים עליך שאתה חוסם אותם דווקא(ומוסיפים בשאלה"אתה בא ללמד אותי?!"),איפה בדיוק הנהג עם הראש כשצריך אותו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז. אין כמעט נהגים כאלה.

זה עדיין לא משנה את העובדה שבשביל למנוע תאונה אי אפשר לנסות כל הזמן להוצי את הגורם האנושי אלא צריך לנסות לשפר אותו.

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

פורסם

זה נורא מטופש לעשות כך! אין מה לעשות, כי ההתרעה הוויזואלית, עלולה רק להרע. והנה מקרה מסוכן, בו ההתרעה הוויזואלית רק תגרום לתאונה:

נהג נכנס לצומת בלתי מרומזר. המערכת מזהה מסלול התנגשות בטוח. המחשב מפעיל אות ויזואלי להתריע על מצב מסוכן - הנהג מתבלבל, עלול לעצור באמצע הצומת, ובינתיים, הנהג האחר, לא עסוק בלראות מה קורה סביבו (בהנחה שזה נהג עם ראש על הכתפיים, אבל עם ריכוז בשמיים:?, וזה לא מצחיק!) ואז אופס... מתבצעת לה תאונה "חביבה" בה עלולים להיות עד 10 הרוגים/פצועים!

פורסם

ביום שישי הלכתי למטווח לחדש את רשיון הנשק.

שם נתקלתי בנהג הישראלי הממוצע כשהוא מחוץ לרכב.

התברר שהתנהגות הכביש זה רק סמפטום אחד.

כל השיעור שלפני בוזבז בבדיחות, כאפות, פיצוחי גרעינים והערות גזעניות למדריך הירי שהיה רוסי, כשכל דקה איזה קוף אחר צועק:"יאללה יורי עזובותך משטויות תביא כבר כדורים ובוא נגמור עם זה" (ולמדריך לא קראו יורי כן?)

כשהתחיל המטווח ו 50 כדור היו בחוץ מתוך ה 50 - התחילו הצעקות.

"עזובותך יורי תסמן שעברנו את המבחן נו קטן עליך יאללה גבר" וכשזה לא עזר=התחילו קללות.

אז כשאותו אחד יגיע לצומת עם אורות הוא פשוט יגיד.

"יאללה יורי עזובותך שטויות האוטו ממול עוד רחוק"

פורסם

כולנו יכולים להסכים על זה עד מחר. רוב הנהגים לא יודעים\לא רוצים לדעת לנהוג.

אין מה לעשות.

חינוך? איך נחנך? אם ילד מגיע לבית הספר כבר בראש של "על הז*ן שלי בצפר" זה קצת בעייתי.

אם הוא מקבל חינוך מהמשפחה מאז שהוא נולך לקלל ולעשות הכל בכח.

מה אנחנו או ממשלה או בתי ספר יכולים לעשות? אפשר רקל לנסות לשנות. הסיכוי להצליח לא גבוה במיוחד.

ואין מה לעשות נגד זה. אתם לא יכולים לחנך את המחנכים כבר. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לחייב רישיון בהולדת ילדים. צריך לעבור מבחן שיהיה אמיתי ויבדוק אם מישהו כשיר לחנך ילד כמו שצריך.

הבעיה שגם בזה יהיה קומבינות.

בקיצור, השורש כבר מזמן מת. לא משנה כבר מה נעשה כדי להציל את הצמח - השורש שלו לא יקום לתחיה פתאום.

אפשר רק ללמוד לחיות עם זה שחינוך לא יהיה.

ד"א, זה לא פסימיות. אם באמת למישהו יש רעיונות הגיונים ומוכחים איך לחנך, אני אפילו הייתי מעביר חוק שיחזיר את המכות בבתי הספר לחוקיים. הבעיה אז שצריך למצוא מורים נורמלים - וזה כבר קשה.

• תוכן חדש...