Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק רוצה לשאול - אתה מודע לזה שהיאריס מהדור שאתה מחפש היא אחת המכוניות הקטנות ביותר שנמכר בישראל בזמן האחרון?

4 אנשים ברכב הזה זה ממש לא נעים לדעתי.

5 זה כבר סרט רע.

הייתי מתמקד בפולו\206\איביזה\פאביה.

יש ביד 2 כרגע פאביה שמתאימה בול לדרישות שלך.

יש גם כמה 206.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היאריס אכן בעייתית מהבחינה הזו. מצב בו 5 אנשים יצטרכו להיכנס לאוטו אצלנו הוא נדיר עד בלתי קיים. השאלה היא אם 4 מבוגרים יכולים להיכנס ליאריס בנוחות.

ה-206 הוא בין המכוניות מיני היותר יפות בישראל אבל שוב, יש אותה לחצי עולם ואני מחפש משהו יחסית ייחודי (הפולו למשל לא נמכרת יותר מדי בשנים האחרונות ולכן היא אופציה מעניינת).

הפאביה נופלת מהסיבה הפשוטה שהיא סקודה, אני יודע שזו דעה קדומה ושהסקודה החדשות מעולות אבל...משהו בשם הזה עושה לי רע אז נשים אותה בצד כרגע.

אני שואל שוב - פולו לעומת איביזה, חסרונות ויתרונות.

כמו כן, אני רואה שלא ממש עונים לי לגבי הג'ז - זה אומר שאין מה לשקול אותה? כי שמעתי עליה דווקא חוות דעת ממש מעולות.

המון המון תודה לכל המשתתפים בשרשור, אתם עוזרים לי המון חב'רה :-)!

פורסם

פרקוש. לגבי ה206, לידיעתך כל רכב אפשר להפוך למיוחד - בין אם זה תוספות מסויימות או צביעה ייחודית. ולא אני לא מתכוון לפימפ מיי רייד - אלא לדברים בטוב טעם.

לגבי הפאביה.

לפני שאתה שולל לגמרי - כנס לסוכנות סקודה ועשה נסיעת מבחן - אין יותר מדי (אם בכלל) הבדל בין השנים המתאימות לך למה שנמכר עכשיו.

ההפסד המקסימלי שלך הוא כמה שעות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלקייס, לדאבוני אני לא רואה את אבא שלי מקצה לי סכום כסף נוסף כדי לשפץ את המראה של הרכב ככה שאני תקוע עם המראה הבסיסי שלו.

בקשר לנסיעת מבחן - הצעה לא רעה בכלל, תודה :-).

בנצי - חוץ מזה שהיא מרווחת איפה עומדת הג'ז בשאר הפרמטרים לעומת הפולו והאיביזה?

חוצמזה, מישהו יכול סוף סוף להגיד לי מה היתרונות והחסרונות בין האיביזה לפולו?

בהמון תודה והערכה,

מתן :-)

פורסם

חב'רה?! אף אחד לא יודע להגיד לי מה היתרונות והחסרונות של האיביזה כנגד הפולו?

חוצמזה, מה המחיר של איביזה 1.4 חדשה בחברה?

פורסם

הג'אז עדיפה על המתחרות באותו סגמנט: יותר מרווחת , תא מטען יותר גדול , מאיצה הכי מהר, צריכת דלק הכי טובה. מבחינת אמינות , אני לא מכיר את הרכב מקרוב אך אני משער שהיא אמינה כשאר ההונדות . היא גם קצת יותר יקרה מהאחרות וקצת פחות סחירה , אבל היא לדעתי האופציה העדיפה על כולן.

פורסם

תודה על התגובות חב'רה!

בקשר לפרפקט טקנה, אני מאמין שנישאר עם משפחתית רק אם היא באמת תציעה איזשהי חוויה מיוחדת שאנחנו לא יכולים להשיג במכונית מיני (והאלפא, מספקת חוויה כזו ובגדול).

בקשר לג'ז, היא נרשמה כאופציה.

בכל מקרה, אני עדיין מחכה למושיע שייתן לי איזושהי השוואת ראש בראש בין האיביזה לפולו.

• תוכן חדש...