Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על אזעה MVP-625 לאחר התקנה ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם דלק וגם עצבים . אבל לצערינו אנשים אוהבים "להתגלח" על הזקן שלהם, וזה לפעמים כואב. אין מה לעשות, ואל תרגיש לא בסדר. זהו הטבע של אנשים טובים. "מי שנכווה מחמים, נזהר מרותחין", ועל כן אני מניח שלהבא תנסה לבחון מראש והיטב מה לעשות והיכן.

ודרך אגב, לא תמיד היקר יוצא הטוב ביותר, אך הסיכוי גבוה יותר למעט מקרי נוכלויות. לכן בכל מקרה יפה הזהירות שתתבצע, ולוודא עם אחרים ובעלי נסיון בלבד, מה ואיפה ובכמה. בשביל זה אנחנו כאן! :-P

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להלן תגובת מנהל מכירות בחברת רב בריח לאחר בירור רציני עם רדיו יזיד ובחברה עצמה:

הרכב שברשותי בעת פתיחת תא מטען או דלתות אחוריות האור בתוך הרכב לא נדלק הם הגיעו למסקנה שהנעילה בדלתות האחוריות היא לא מקורית....

למרות שאמרתי לו(למנהל המכירות ברב בריח) שבשביל זה קיים מתקין מורשה בשביל לבדוק האם האזעקה מתאימה לרכב הם החליטו כך:

האופציות שניתנו לי מהחברה:

*להחליף את הגלאי שטח בנפח על חשבוני

*להוסיף מיקרוציפים לדלתות אחריות בלבד בעלות של 300 שקל

החברה אינה מוכנה לשאת בעלות.

הצעתי החזר כספי מלא על מערכת האזעקה ועדיין ממתין לתשובתם או התקנה של מערכת אזעקה פשוטה עם גלאי נפח ואת ההפרש החזר בכסף.

במידה ולא אני מגיש תביעה

המשך התפתחויות בקרוב.........

פורסם

מהמקצועיות של המתקין לאור המחיר ה"מעולה" לא הופתעתי, אבל שירות בשקל תשעים של רב בריח שלא מוכן לקחת אחריות על מתקין מורשה שלו זה באמת ביזיון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המתקין לאחר שהתעקשתי היה מוכן לפרק את האזעקה והגלאי שטח המיותר שהתקין בגלל שאני קונה קבוע אצלו.

הותקנה לי שוב פעם אזעקה של רב בריח רק שהפעם דגם 375 עם שני דלאי נפח שמגנים לי על האוטו בצורה המיטבית כולל תא מטען.

על האזעקה הנ"ל הוא לקח 550 ש"ח ואת ההפרש החזיק בכסף.

המשך יום טוב לכולם

יוסי

פורסם

פשרה סבירה רק חבל שהיא באה מצד המתקין ולא בהתערבות החברה, בנוסף אני אישית לא הייתי מסכים למצב הזה אם צריך הייתי מוסיף כסף כדי להתקין מיקרו סוויצ'ים בתא מטען ודלתות אחוריות

פורסם

אני לא מבין מדוע פורקה האזעקה? בסך הכל היה צריך להשלים את הטעון השלמה! מה העניין ומה הקטע בדיוק?:shock:

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

" מתקין הסביר לי שכאשר אני פותח את הבגאז האור בתוך הרכב אינו נדלק כלומר אין מעגל חשמלי.

ולכן יש צורך בהתקנת קונקרטור/מנוע בבגאז בעלות גבוהה מאוד שנמנע מלפרט " - אצלי הייתה אותה בעיה והמתקין פתר אותה באמצעות סוייץ' של 40 ש"ח. בנוסף הייתי צריך התקנה של עוד 4 מיקרוסוויצ'ים בדלתות שהקיימים היו הרוסים ועוד סוויץ' למכסה מנוע שבא עם האזעקה. על עבודת ההתקנה לקחו לי 300 (אצל סאונדר שענה לך). על האזעקה 619. על סוויצ'ים 40 ליחידה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי שמתי לב שאתה מבין עניין בצורה טובה מאוד.

הייתי רוצה להיעזר בך. התקינו לי אזעקת ביפר מדגם 625. ובשביל הראש השקט אני אחד כזה שחייב לדעת את סכמת החיבורים ( לאן כל חוט מתחבר)

אח שלי אני יודה לך אם תוכל לעזור לי למצוא את הדף שמראה את החיבורים של האזעקה.

תודה מראש דותן.

פורסם

******************הערת מינהל המערכת: ****************

ברוך הבא לפורום.

אנא קרא את כללי הפורום (בסרגל הכלים) ואת "איך רושמים כותרת +תזכורות" (בהודעות הדביקות).

כאן זה לא צ'אט, עם אחים, ניתן לדבר בבית.

אין סיבה להקפצת התרד' הזה, ראוי שתפתח תרד' חדש לפי הכללים הקיימים.

תרד' ננעל.

תודה על ההבנה.

שמחים על השתתפותך!

בברכה

דני מההנהלה.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...